Het Dream Downtown Hotel in New York doet zijn naam eer aan

Als je ergens in de City That Never Sleeps gaat slapen, kan het net zo goed het Dream Downtown Hotel zijn.
Dit fantastische boetiekhotel ligt in het Chelsea District in New York City en is klaar om zijn gasten te ontvangen in een van de 316 luxe kamers.
Oorspronkelijk ontworpen voor de Maritieme Unie in 1966, werd het uiteindelijk omgebouwd tot een prachtig hotel, en biedt nu, naast de comfortabele accommodaties, twee restaurants, dak- en VIP-lounges, buitenzwembad en bar bij het zwembad, een fitnessruimte, evenementenruimte en winkels op de begane grond.
De gevel, die verwijst naar de maritieme achtergrond, is bedekt met kuilramen, waardoor het gebouw een heel aparte look en feel krijgt. In overeenstemming met dit thema heeft het zwembad met glazen bodem ook eigen patrijspoorten, waardoor gasten in de lobby een glimp van het water naar buiten kunnen kijken (en andersom natuurlijk), waardoor de twee ruimtes op een subtiele manier met elkaar worden verbonden.
En over designkenmerken met opvallend mooie effecten gesproken, er zweven tweehonderd handgeblazen glazen bollen boven de lobby en het Marble Lane-restaurant, die het gebied vullen met een warm licht en het een sfeer van vooraanstaande elegantie geven.

JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...