Bardessono in Californië - duurzaam Resort midden in de pracht van de natuur

Het Bardessono Hotel and Spa, genesteld in het hart van Napa Valley, is een unieke luxe spa-resortervaring die je nergens anders zult vinden. Het hotel biedt het beste van het goede leven, in evenwicht gebracht met een gevierde waardering voor de lokale gemeenschap van ambachtslieden, chefs en wijnmakers.

Bardessono streeft ernaar om gastvrijheid te modelleren met blijvende uitdrukkingen van land en familie die de oorspronkelijke Bardessono-familieboerderij hebben gevoed en onderhouden. Het hotel is "diepgroen" met luxe, een subtiele esthetiek, privacy en hoffelijkheid, waardoor gasten een hernieuwde nieuwsgierigheid en een gevoel van doel krijgen. Dit brengt ware betekenis aan het bewust leven van luxe.

Het Bardessono Hotel and Spa biedt een scala aan voorzieningen om uw verblijf zo comfortabel en ontspannend mogelijk te maken. De kamers zijn ontworpen met strakke lijnen die de complexiteit en eenvoud van de natuur weerspiegelen. Voor de ultieme onderdompeling in privacy en aarding bieden de drie kenmerkende villa's van het hotel een verbeterde exclusieve ervaring.
Het hotel beschikt ook over eclectische tuinen, een B Spa, een zwembad op het dak, veld-naar-vork eetgelegenheden, kunstzinnige cocktails en villa's.

Bij Bardessono is eten een ervaring op zich. Lucy's eetervaring is een zeldzame vondst van zicht, textuur, aroma en smaak. Dag na dag komen ideeën voor unieke eetgelegenheden uit hun tuinen. En lichtheid stroomt vrij uit drank. Je zult Lucy geweldig vinden.

Bardessono's B Spa biedt een oase van rust voor geest, lichaam en ziel. De spa gelooft dat rust alleen komt van de helderheid van de natuur.

Bij Bardessono betekent leven het doen van de dingen waar je van houdt. Hier maak je verbinding met gelijkgestemden, gepassioneerd over kunst, cultuur en mogelijkheden. Je kunt gemakkelijk naar wijnmakerijen lopen, fietsen langs wijngaarden, de markt bezoeken, de festivals vieren en het leven proeven.

Het Bardessono Hotel and Spa biedt een unieke luxe ervaring die je nergens anders zult vinden. Met een scala aan voorzieningen, prachtige accommodaties eneen toewijding aan bewust en duurzaam leven, is het de perfecte plek voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige en verrijkende vakantie. Of je nu wilt ontspannen in de spa, genieten van heerlijke maaltijden in Lucy, of de lokale cultuur en natuur wilt verkennen, Bardessono heeft iets te bieden voor elke gast.

Bardessono staat bekend om zijn "diepgroene" benadering van luxe. Dit betekent dat het hotel niet alleen een luxueuze ervaring biedt, maar ook een sterke toewijding heeft aan duurzaamheid en bewust leven. Het hotel is gebouwd met milieuvriendelijke materialen en maakt gebruik van energie-efficiënte technologieën. Bovendien wordt het eten in het restaurant van het hotel, Lucy, bereid met ingrediënten uit de eigen tuinen van het hotel.

Bij Bardessono draait alles om de ervaring. Het hotel biedt een scala aan activiteiten en ervaringen die zijn ontworpen om gasten te helpen ontspannen, opnieuw verbinding te maken en te genieten van het leven. Of je nu wilt ontspannen in de spa, genieten van een cocktail aan het zwembad, een yogales wilt volgen, of wilt deelnemen aan een wijnproeverij, er is altijd iets te doen bij Bardessono.
Bardessono heeft een sterke band met de lokale gemeenschap in Napa Valley. Het hotel werkt samen met lokale ambachtslieden, chefs en wijnmakers om een authentieke en unieke ervaring te bieden. Of je nu geniet van een maaltijd in Lucy, een wijnproeverij bijwoont, of gewoon geniet van de prachtige omgeving, je zult de invloed van de lokale gemeenschap voelen.

Het Bardessono Hotel and Spa is meer dan alleen een plek om te verblijven - het is een plek om te leven, te leren en te groeien. Met zijn unieke mix van luxe, duurzaamheid en gemeenschapsbetrokkenheid biedt Bardessono een ervaring die je nergens anders zult vinden. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende vakantie, een romantisch uitje, of een plek om opnieuw verbinding te maken met jezelf en de wereld om je heen, Bardessono is de perfecte bestemming.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...