Bardessono een van de groenste luxe resorts

Gelegen in Napa Valley, Californië, Bardessono is een van de groenste resorts van het land en profiteert van een spectaculaire omgeving aan de kust van Californië met de Stille Oceaan bijna in de achtertuin. Het Bardessono-resort is ontworpen en gebouwd volgens de strengste normen op het gebied van energie en milieu en is gemaakt van lokaal gewonnen steen, staal en hout door de handen van bekwame ambachtslieden.
De kamers worden op natuurlijke wijze verwarmd en gekoeld door 940 zonnepanelen die 82 geothermische wanden creëren. Elke kamer van het Bardessono-resort is een suite en doet ook dienst als spa om de beste behandelingen voor elke bezoeker te bieden. Badkamers zijn als een oase met buitendouches, badkuipen voor twee en dubbele indoor showstoombaden. Vanaf de cabana's op het dak kunt u de hele vallei en de omliggende bergen zien. De lounge van het resort biedt een lijst van lokaal vervaardigde bieren en klassieke cocktails in een geweldige omgeving en in het restaurant kunt u het beste van de biologische keuken proeven. Maar een van de belangrijkste attracties van dit resort is het beleven van unieke avonturen in het wijnland, cokeslessen en privéproeverijen.

JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...