Overnachten in twee spectaculaire torenkastelen in Japan - ontdek de ultieme luxe

Japan staat bekend om zijn vermogen om traditionele charme te combineren met moderne luxe. Maar voor wie op zoek is naar een accommodatie die dit concept naar een geheel nieuw niveau tilt, zijn er nu twee adembenemende torenkastelen die een overnachting aanbieden die je nooit zult vergeten.

Het concept van deze torenkastelen is geïnspireerd door het historische hoge aanzien van kastelen in Japan, maar dan met een hedendaagse en luxueuze draai. De twee kastelen zijn een creatie van Iya-no-Kaze, een naam die al synoniem staat voor exclusiviteit en verfijning, genesteld tussen de majestueuze toppen van de Japanse Alpen.

Dit unieke verblijf biedt een combinatie van isolatie en toewijding aan detail en comfort. Het kasteel bestaat uit twee torens die plaats bieden aan maximaal vier gasten, waardoor privacy en ruimte gewaarborgd blijven. Voor slechts €700 per nacht krijgt u niet alleen de sleutels in handen van uw eigen droomkasteel, maar wordt u ook in stijl vervoerd door de bijgeleverde limousineservice.

De architectuur en het interieur van de torenkastelen zijn een testament van het talent van Noguchi Hideyuki, wiens naam bekend staat in de wereld van Japans design. Elke toren heeft zijn eigen keuken en woongedeelte, maar ze zijn ontworpen als een harmonieus geheel. Een enorm terras ontsluit een onbelemmerd panoramisch uitzicht dat de adem beneemt – een tableau vivant van de Japanse Alpen die zich voor uw ogen ontvouwt.

Door de verhoogde ligging van het kasteel hebt u de unieke kans om een luchtperspectief van de wilde natuur te ervaren. Of u nu 'sochtends geniet van de opkomende zon of 'savonds onder de sterrenhemel ligt, het dakterras biedt een meditatieve plek vanaf waar u kunt wegdromen en de dagelijkse beslommeringen achter u kunt laten.

Het interieur weerspiegelt Noguchi'sflair voor elegantie en minimalisme, met heldere kleuren en rustiek hout dat zorgt voor een warme, uitnodigende sfeer. Kunstvoorwerpen en traditionele elementen voegen een authentieke Japanse touch toe aan de ruimtes, wat zorgt voor een serene ambiance.

Naast de prachtige locatie en de ontzagwekkende inrichting, bieden de torenkastelen ook een reeks aan extra diensten. Gasten kunnen genieten van authentieke lokale maaltijden, gebruikmaken van privé-spa faciliteiten of deelnemen aan culturele activiteiten met de lokale gemeenschap.

Voor hen die op zoek zijn naar nog meer verwennerij, is er de mogelijkheid om privé wellness-behandelingen te boeken. Dit varieert van massages en spa-procedures tot persoonlijke yogalessen, allemaal in de privacy van uw torenkasteel.

De ongerepte natuur rond de torenkastelen nodigt uit tot talloze buitenactiviteiten. Verken wandelpaden, duik in natuurlijke bronnen of waag u aan mountainbiken. En als u het landschap vanaf het water wilt bewonderen, behoort een privé-boottocht tot de mogelijkheden.

De twee torenkastelen in Japan bieden een unieke mogelijkheid om het land en zijn schoonheid op een ongeëvenaarde manier te ervaren. Wanneer de nacht valt en de stilte van de Alpen alleen wordt doorbroken door het geluid van de wind, zult u begrijpen waarom dit type overnachting een ervaring is die u niet wilt missen.

Boek uw verblijf en bereid u voor op een onvergetelijk avontuur, waarbij traditie en moderniteit samenkomen in een ongekende uiting van Japanse gastvrijheid en stijl. Dit is uw kans om te genieten van de ultieme luxe: een nacht in een spectaculair torenkasteel, hoog boven het land, met de Japanse Alpen als uw stille getuigen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...