In gesprek met Zoe Kenkjins - Generaal Manager Cowarth Park - Ascot Dorchester Collection

Zoe Kenkjins, de Generaal Manager van het luxueuze Cowarth Park - Ascot Dorchester Collection, deelt in een exclusief gesprek haar ervaringen en inzichten over het beheer van dit prestigieuze resort. Cowarth Park, met zijn rijke geschiedenis en meer dan 200 hectare landschap, is de ultieme bestemming voor ontspanning. Het biedt een moderne en comfortabele leefomgeving te midden van een adembenemend landschap.

Kenkjins benadrukt haar rol in het waarborgen van de hoogste gastservicestandaarden en het behouden van een consistent serviceniveau. Ze is niet alleen verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties, maar behartigt ook actief de belangen van het resort. Wat Cowarth Park onderscheidt, is het unieke landschap gecombineerd met een rijke geschiedenis. Het resort is trots op zijn ligging nabij de Ascot Racecourse, een van de meest prestigieuze renbanen ter wereld. Bovendien biedt het resort een toevluchtsoord voor wilde dieren, wat het een serene plek maakt voor gasten.

Het resort heeft niet alleen een rijke geschiedenis, maar biedt ook een scala aan faciliteiten zoals een golfbaan, healthclub, spa, en diverse bars en restaurants. Kenkjins' filosofie is gericht op het leveren van een uitmuntende service, waarbij persoonlijk contact en het vervullen van elke gastenwens centraal staan. Ze benadrukt het belang van een persoonlijke touch, waardoor gasten zich echt thuis voelen.

Wat betreft de kosten van een verblijf, variëren de tarieven bij Cowarth Park afhankelijk van verschillende factoren zoals de datum, het aantal personen en de kamerkeuze. De prijzen beginnen bij €241 per nacht en kunnen oplopen tot €317 per nacht. Er zijn ook diverse arrangementen en vroegboekaanbiedingen beschikbaar.

Gasten die kiezen voor Cowarth Park kunnen een eersteklas service en faciliteiten verwachten. Of het nu gaat om golflessen, culinaire ervaringen of ontspanning in de spa, er is voor elk wat wils. Kortom, Cowarth Park belichaamt het beste van wat Engeland te bieden heeft. Door de combinatie van een prachtige locatie en een ongeëvenaarde toewijding aan gastenservice, biedt het resort een onvergetelijke ervaring voor al haar bezoekers.

Cowarth Park - Ascot Dorchester Collection resort

 

is niet zomaar een resort; het is een bestemming die een breed scala aan faciliteiten biedt om ervoor te zorgen dat elke gast een unieke en onvergetelijke ervaring heeft.

Golfbaan: Een van de kroonjuwelen van het resort is de golfbaan. Deze is ontworpen voor zowel beginners als ervaren golfers en biedt een uitdagend terrein te midden van het schilderachtige landschap. Professionele instructeurs zijn beschikbaar voor lessen, en het clubhuis biedt alle voorzieningen die golfers nodig hebben.

Healthclub: Voor degenen die zich willen inspannen buiten de golfbaan, biedt de healthclub state-of-the-art fitnessapparatuur en gespecialiseerde trainers om gasten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken.

Spa: Na een dag vol activiteiten is er geen betere plek om te ontspannen dan de spa van Cowarth Park. Met een scala aan behandelingen, van massages tot gezichtsbehandelingen, is de spa ontworpen om lichaam en geest te verjongen.

Bars en Restaurants: Het culinaire aanbod van Cowarth Park is net zo indrukwekkend als de andere faciliteiten. Met meerdere eetgelegenheden, variërend van fine dining tot meer casual opties, kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan gerechten bereid door topchefs. De bars bieden een uitgebreide selectie van dranken, waaronder lokale en internationale wijnen, ambachtelijke bieren en signature cocktails.

Wildreservaat: Een uniek kenmerk van het resort is het wildreservaat. Gasten kunnen wandelingen maken en genieten van de natuurlijke schoonheid van het gebied, terwijl ze ook de kans krijgen om verschillende wilde dieren in hun natuurlijke habitat te observeren.

Ascot Racecourse: De nabijheid van een van de meest prestigieuze renbanen ter wereld biedt gasten de mogelijkheid om de opwinding van paardenraces van wereldklasse te ervaren.

Evenementen en Conferentiezalen: Voor zakelijke reizigers en evenementenplanners biedt Cowarth Park state-of-the-art conferentie- en evenementenfaciliteiten. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft of een ander speciaal evenement, het team van Cowarth Park zorgt ervoor dat elk detail perfect is.

Samenvattend biedt Cowarth Park - Ascot Dorchester Collection een combinatie van luxe, comfort en avontuur, waardoor het de ideale bestemming is voor zowel vakantiegangers als zakelijke reizigers. Elk aspect van het resort, van de faciliteiten tot de service, is ontworpen met het oog op de ultieme gastervaring.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...