Luxe product authenticiteit op basis van BlockChain

MijnLuxe biedt een innovatief platform aan voor product authenticiteit op basis van Blockchain technologie voor consumenten en fabrikanten. Ons platform stelt iedereen in staat om met vertrouwen, snel en eenvoudig de authenticiteit te registreren en verifiëren van elk product op basis van BlockChain en Smart Contracts.

Dit kan op basis van slimme tags die effectief, veilig en discreet kunnen worden geïntegreerd in elk fysiek vervaardigd product of je kan reeds een bestaande luxe product integreren in onze blockchain om zo te bewijzen dat jij de echte eigenaar bent van de aankoop.

Eenmaal de integratie is voltooid wordt het product gekoppeld aan de digitale tegenhanger op de blockchain zo dat je met een eenvoudige scan een certificaat of bewijs van authenticiteit kan genereren.

Diensten op maat of via een creative campagne

MijnLuxe biedt adverteerders een ruime keuze aan mogelijkheden voor interactieve media, banner displays en creative campagnes om hun merk of product te promoten. Enkele mogelijkheden zijn:

* Advertentie Blokken
* Branding Displays
* Gesponsorde Artikels
* Creative Webinars
* Sociale Media of Mailing Campagne
* Klant Case Studies

Vraag naar meer informatie over onze advertentiemogelijkheden via het email info@mijnluxe.be

Verkoop jouw luxe producten op MijnLuxe.be

MijnLuxe biedt mensen die authentieke luxe producten willen verkopen de mogelijkheid om deze aan onze bezoekers voor te stellen.

Het volstaat om een account te registreren via onze website. Registratie is gratis en vereist geen enkele betaling. Na het vervolledigen van je profiel kan je onmiddelijk luxe producten beginnen toevoegen en aanbieden. Onze medewerkers zullen elk product grondig nakijken en eventueel meer informatie vragen betreft de authenticiteit bv via bijkomende fotos. Samen met jou gaan we ook de verkoopprijs bepalen volgens de marktomstandigheden zodat jouw luxe product verkoopt aan de beste prijs en binnen de kortste tijd.

Je kan producten zelf toevoegen, echter indien je meer dan 10 luxe producten hebt, overweeg dan onze geavanceerde concierge service. Met deze all-in-one dienst gaan we persoonlijk ter plaatse om al jouw producten in kaart te brengen, verzorgen we de fotos en organiseren we jouw marketing campagne voor maximale exposure. Bij elk product dat we verkopen nemen we een kleine percentage op de verkoopprijs.

Interesse? Vraag naar meer informatie via het email info@mijnluxe.be, laat ons weten over welke luxe producten het gaat en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.