Over Ons

MijnLuxe.be is een dynamisch bedrijf dat tracht een vooruitstrevend online alternatief te zijn voor de reeds bestaande ouderwetse mogelijkheden zoals luxe magazines of tijdschriften die vandaag aanwezig zijn op de markt. MijnLuxe.be gelooft dat bedrijven met een luxe product, dienst of merk met een mooi verhaal beter online opgemerkt worden bij het juiste publiek. Door een combinatie van creatief schrijven, out-of-the-box thinking en doelgerichte marketing verbinden wij uw merk, product of dienst met de juiste high-end en financiëel vermogende bezoekers.

Ons gedreven team staat elke dag klaar om de laatste trends en nieuwste luxe onderwerpen aan onze trouwe volgers en bezoekers kenbaar te maken via een clean en overzichtelijke website die compatibel is op zowel PC, Mobiel of Tablet.

Onze product watchers gaan dan weer op zoek naar de laatste nieuwste exclusieve producten die u, éénmaal in de luxe webshop, op een eenvoudige manier kan bestellen via ons indien het 2dehands is of via onze luxe partners indien het om een nieuw product gaat.

De Marktplaats is op zijn beurt een handige zoekmotor die op een eenvoudige manier alle luxe mogelijkheden verzamelt op 1 plek zoals luxe vastgoed, autos, jachten en nog veel meer. Op deze manier heeft u een volledig overzicht op basis van minimum informatie van wat de verschillende websites op het Internet aanbieden zonder dat u tijd moet verliezen elke website individueel te gaan bezichtigen. Indien er meer interesse is, dan kan u vrijblijvend doorklikken naar de verkopende website die het luxe goed in portefeuille heeft en rechtstreeks contact opnemen.

Tot slot geloven we ook sterk in een persoonlijke aanpak. Elk bedrijf, merk of product heeft een persoonlijk verhaal, iets wat MijnLuxe graag zich in verdiept om zo ook de juiste boodschap en meerwaarde over te brengen.

Contact

U zal ongetwijfeld veel werk, tijd, energie en inspiratie gestoken hebben in uw verhaal, of u nu een kunst galerij bent of u heeft een nieuwe unieke whisky ontworpen, MijnLuxe wil u graag als eerste aanhoren, begrijpen en informeren naar de mogelijkheden, of dit nu een partnership of samenwerking is, het bouwen van brandend content of gewoon naamsbekendheid verwerven, wij helpen u graag verder.

Als dynamisch bedrijf zijn wij momenteel veel opties en mogelijkheden aan het uitbouwen op onze website. Heeft u een tip of een fout opgemerkt, laat het ons dan zeker weten. U kan contact opnemen via het email info@mijnluxe.be. Een medewerker zal na ontvangst van uw gegevens zo snel mogelijk een persoonlijke afspraak maken.

Onze Links

MijnLuxe op Wordpress MijnLuxe op Blogspot MijnLuxe op Medium MijnLuxe op Facebook MijnLuxe op Instagram MijnLuxe op Youtube MijnLuxe op Hubpages MijnLuxe op Tumblr MijnLuxe op LiveJournal MijnLuxe op Vocal MijnLuxe op 123Site MijnLuxe op WebNode MijnLuxe op SteemIt MijnLuxe op uCraft MijnLuxe op Jimdo MijnLuxe op Strikingly MijnLuxe op LinkedIn MijnLuxe op Twitter MijnLuxe op Xing MijnLuxe op TikTok MijnLuxe op Wattpad MijnLuxe op Pinterest MijnLuxe op MeWe MijnLuxe op Minds