Betoverend Hotel Mousai - luxe en adembenemende uitzichten in Puerto Vallarta

In november, wanneer sommige delen van de wereld zich opmaken voor sneeuwstormen en winterse kou, biedt Hotel Mousai in Puerto Vallarta, Mexico, een dromerig toevluchtsoord. Dit magische, adults-only tropische paradijs biedt haar gasten moderne accommodaties en ongeëvenaarde luxe, omringd door een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan.

De stijlvolle kamers van Hotel Mousai zijn uitgerust met luxe badkamers en een privé, gemeubileerd terras met dompelbaden, hangmatten en een sereen uitzicht op de baai. De Ultra Mousai-suites bieden bovendien een exclusieve butlerservice, gratis toegang tot het hydrotherapiecircuit van Spa Imagine en een keuze aan aromatherapie-geuren.

Gasten van dit luxueuze strandhotel worden verwend met een scala aan activiteiten en op maat gemaakte voorzieningen. Snorkelen, wandelen, yoga en tequila-proeverijen zijn slechts enkele van de vele ervaringen die u kunt beleven. De ultramoderne fitnessruimte, tennis-/basketbalvelden en squashbaan zorgen ervoor dat u in vorm blijft tijdens uw verblijf.

Wat betreft culinaire ervaringen, biedt The Rooftop een unieke strandclubervaring met ontbijt, lunch en middagdrankjes bij het zwembad en een panoramisch uitzicht op de Banderas-baai. In het elegante restaurant van Hotel Mousai kunt u genieten van een verscheidenheid aan gerechten, waaronder steakhouse-specialiteiten, Aziatische en Mexicaanse keuken. Ontsnap aan de winterse kou en dompel uzelf onder in de luxe en adembenemende uitzichten van Hotel Mousai in Puerto Vallarta.

Hotel Mousai is niet alleen een toevluchtsoord voor ontspanning, maar ook een paradijs voor avontuurlijke reizigers. Gasten kunnen deelnemen aan diverse watersportactiviteiten zoals kajakken, paddleboarden en duiken om het rijke zeeleven in de omgeving te verkennen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de omliggende natuur te ontdekken, met begeleide wandeltochten naar watervallen en door het weelderige regenwoud.

Als u liever wilt ontspannen en genieten van de zon, biedt Hotel Mousai een spectaculair zwembad met meerdere niveaus en privécabanas. Hier kunt u heerlijk loungen en zonnebaden terwijl u geniet van verfrissende cocktails en lekkere hapjes, geserveerd door de attente en vriendelijke medewerkers van het hotel.

Voor de ultieme verwennerij is Spa Imagine de perfecte plek om tot rust te komen. Deze luxueuze spa biedt een breed scala aan behandelingen, zoals massages, lichaamspakkingen, gezichtsbehandelingen en holistische therapieën die zowel lichaam als geest revitaliseren.

Na een dag vol avontuur en ontspanning kunnen gasten van Hotel Mousai de avond doorbrengen in een van de stijlvolle lounges of bars op het terrein, waar live-entertainment en een uitgebreide selectie van drankjes en cocktails zorgen voor een onvergetelijke avond.

Hotel Mousai in Puerto Vallarta is de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een combinatie van luxe, ontspanning en avontuur. Het biedt een ongeëvenaarde ervaring in een prachtige omgeving waar u zich kunt onderdompelen in de warmte en gastvrijheid van Mexico.

Hotel Mousai Puerto Vallarta Mexico

Restaurants:

  • Hiroshi: Een verfijnd Japans fusionrestaurant met een focus op sushi en sashimi.
  • Bocados STK: Een moderne steakhouse met een breed scala aan vleesgerechten en creatieve bijgerechten.
  • Blanca Blue: Een restaurant met een prachtig uitzicht op de oceaan, gespecialiseerd in Mexicaanse en internationale gerechten.
  • The Terrace: Een ontspannen eetgelegenheid bij het zwembad, ideaal voor lichte maaltijden en snacks.


Bars:

  • The Rooftop: Een stijlvolle bar op het dak met een adembenemend uitzicht, gespecialiseerd in ambachtelijke cocktails en tapas.
  • Aqua Bar: Een verfrissende poolbar met een verscheidenheid aan tropische cocktails en lichte snacks.
  • The Lobby Bar: Een elegante bar in de lobby, perfect voor een ontspannen drankje na een lange dag.


Accommodaties:

  • Mousai Suites: Luxueuze suites met kingsize bedden, een eigen terras met jacuzzi en een adembenemend uitzicht op de oceaan.
  • Ultra Mousai Suites: Extra ruime suites met een groter terras en een panoramisch uitzicht op zowel de oceaan als de jungle.
  • Penthouse Suites: De ultieme luxe ervaring met een privézwembad, een groot terras en een ongeëvenaard uitzicht.


Andere faciliteiten:

  • Spa Imagine: Een ultramoderne spa met een breed scala aan behandelingen en therapieën.
  • Fitnesscentrum: Een volledig uitgerust fitnesscentrum met moderne apparatuur en begeleide lessen.
  • Outdoorzwembad: Een prachtig zwembad met uitzicht op de oceaan en comfortabele ligstoelen.
  • Vergader- en evenementenruimte: Flexibele ruimtes voor vergaderingen, conferenties en speciale gelegenheden.


www.hotelmousai.com - telefoonnummer: +52 322 176 0710

Over Puerto Vallarta Mexico

Puerto Vallarta is een populaire toeristische bestemming gelegen aan de Pacifische kust van Mexico, in de staat Jalisco. Het staat bekend om zijn prachtige stranden, levendige cultuur en adembenemende natuurlijke schoonheid. Puerto Vallarta trekt elk jaar veel bezoekers met zijn warme klimaat, vriendelijke bevolking en een breed scala aan activiteiten en attracties. Hier zijn enkele hoogtepunten van deze prachtige stad:

  • Stranden: Puerto Vallarta heeft een aantal prachtige stranden, zoals Playa Los Muertos, Playa de las Gemelas en Playa Mismaloya. Deze stranden bieden uitstekende mogelijkheden om te zwemmen, zonnebaden, snorkelen en andere watersporten.

  • Malecón: Dit is een iconische promenade langs de oceaan die het hart van Puerto Vallarta vormt. De Malecón is bezaaid met kunstwerken, straatartiesten, winkels, restaurants en bars en is een geweldige plek om te wandelen, mensen te kijken en te genieten van de levendige sfeer.

  • Oude stad (Zona Romántica): Dit charmante deel van Puerto Vallarta staat bekend om zijn geplaveide straatjes, witgekalkte gebouwen en weelderige bloemen. Het is een geweldige plek om te winkelen, dineren en de lokale cultuur te ervaren.

  • Vallarta Botanical Gardens: Deze prachtige botanische tuin ligt net buiten de stad en biedt bezoekers een kans om de inheemse flora en fauna van het gebied te verkennen, evenals een groot aantal exotische plantensoorten.

  • Marietas Islands: Deze groep onbewoonde eilanden ligt net buiten de kust van Puerto Vallarta en is een populaire bestemming voor snorkelen en vogels kijken. De eilanden zijn een beschermd marien park en herbergen een diverse verzameling zeedieren en vogels, waaronder de iconische blauwvoetige jan-van-gent.

  • Avontuurlijke activiteiten: Puerto Vallarta biedt tal van mogelijkheden voor avontuur, waaronder ziplining, paardrijden, ATV-tochten en diepzeevissen.

  • Kunst en cultuur: De stad heeft een bruisende kunstscene met tal van galeries en kunstmarkten. Daarnaast vinden er het hele jaar door verschillende culturele festivals en evenementen plaats, zoals het Gourmet Festival, het Film Festival en de Día de los Muertos (Dag van de Doden) vieringen.

Puerto Vallarta is een veelzijdige bestemming die bezoekers van alle leeftijden en interesses zal aanspreken. Van ontspannen op het strand tot het verkennen van de rijke cultuur en natuurlijke schoonheid van het gebied, er is voor elk wat wils in deze prachtige Mexicaanse stad.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...