Luxueus Camelback Mountain Resort - Verwennerij en avontuur in Arizona

Nesteld aan de voet van de Camelback Mountain in Scottsdale, Arizona, biedt dit indrukwekkende resort van de Luxury Collection eindeloze pleziermomenten en onuitwisbare herinneringen in een bijzondere omgeving, verfraaid met de levendige kleuren en texturen van het Amerikaanse zuidwesten.

Het Phoenician Resort heeft 643 schitterende verblijfsmogelijkheden, elk met een eigen terras of balkon. De accommodaties zijn uitgerust met hedendaagse luxe, hoogwaardig beddengoed en schitterende kunstwerken die uw verblijf onvergetelijk maken. Het resort beschikt over een 27-holes kampioenschapsgolfbaan, een tennistuin, acht voortreffelijke eetgelegenheden en negen fonkelende zwembaden, wat bijdraagt aan de perfectie van uw ervaring.

Een bezoek aan de schitterende spa van het hotel is de ideale manier om al uw zorgen te laten varen. Het Centre for Well-Being biedt massagetherapieën, lichaamsbehandelingen, een full-service salon en een indrukwekkend fitnesscentrum. Kinderen zijn meer dan welkom om zich te vermaken bij de Funicians Kids Club.

Het resort herbergt 119 luxe casita'saan de oevers van het tropische Necklace-meer, waardoor het moeilijk is om een keuze te maken. Maar ongeacht uw keuze, staat u een geweldige ervaring te wachten.

Il Terrazo, J&G Steakhouse, Relish Burger Bistro en vijf andere restaurants en lounges zijn er om u te verbazen met heerlijke gerechten. Daarnaast kunt u genieten van een maaltijd bij het zwembad, op de golfbaan of in uw kamer.

Bij het Phoenician Resort worden gasten ondergedompeld in een wereld van luxe en avontuur. Activiteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijden zijn beschikbaar in de adembenemende omgeving van Camelback Mountain. De nabijheid van Scottsdale en Phoenix maakt het mogelijk om te genieten van zowel de natuurlijke schoonheid als het stadsleven, met lokale bezienswaardigheden, winkels en culturele evenementen binnen handbereik.

De acht restaurants van het resort bieden een verscheidenheid aan culinaire ervaringen, variërend van verfijnde eetgelegenheden tot informele, gezinsvriendelijke opties. Proef internationale smaken en lokale specialiteiten, bereid door topchefs met de beste ingrediënten.

Het resort beschikt ook over uitgebreide vergader- en evenementenfaciliteiten, waardoor het een ideale locatie is voor zowel zakelijke bijeenkomsten als speciale gelegenheden zoals bruiloften en familiefeesten. De professionele evenementenplanners staan klaar om te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk evenement op maat van uw wensen.

In uw vrije tijd kunt u ontspannen aan een van de negen zwembaden, genieten van de zon en het adembenemende uitzicht op de bergen. Het resort biedt ook een scala aan watersporten en recreatieve activiteiten voor het hele gezin, zoals kajakken, paddleboarden en vissen.

Het Phoenician Resort belooft een ongeëvenaarde vakantie-ervaring waarbij elke gast wordt ondergedompeld in luxe, ontspanning en avontuur. De prachtige omgeving, eersteklas voorzieningen en onberispelijke service zorgen ervoor dat uw verblijf in Scottsdale, Arizona, een onvergetelijke ervaring wordt.

Camelback Mountain Resort Arizona

Restaurants:

  • Il Terrazo: Italiaanse keuken in een elegante setting met een uitnodigend terras.
  • J&G Steakhouse: Verfijnde steakhouse-ervaring met premium steaks en creatieve bijgerechten.
  • Relish Burger Bistro: Informele, gezinsvriendelijke eetgelegenheid met overheerlijke hamburgers en een uitgebreide bierkaart.
  • Mowry & Cotton: Moderne Amerikaanse keuken met seizoensgebonden gerechten en een ontspannen sfeer.
  • Thirsty Camel: Lounge met een spectaculair uitzicht op de bergen, waar u kunt genieten van ambachtelijke cocktails en heerlijke hapjes.
  • 19th Hole: Informele eetgelegenheid bij de golfbaan met lichte maaltijden en verfrissende drankjes.
  • Oasis Pool Bar & Grill: Een zwembadbar waar u kunt genieten van lichte maaltijden, tropische cocktails en verfrissende drankjes.
  • Afternoon Tea: Een traditionele afternoon tea-ervaring met een ruime keuze aan thee, sandwiches en gebak.


Accommodaties:

  • Kamers: Stijlvol ingerichte kamers met een eigen terras of balkon, modern comfort en prachtige kunstwerken.
  • Suites: Ruime en luxueuze suites met aparte woon- en slaapgedeeltes, en een prachtig uitzicht op de bergen of het resort.
  • Casitas: Vrijstaande villa's gelegen aan het tropische Necklace-meer, met een intieme sfeer en luxueuze voorzieningen.


Andere faciliteiten:

  • Golfbaan: Een uitdagende 27-holes kampioenschapsgolfbaan met adembenemende uitzichten en uitstekende speelomstandigheden.
  • Tennis Garden: Een prachtige tennistuin met meerdere banen en professionele instructeurs.
  • Centre for Well-Being: Een holistisch wellnesscentrum met massagetherapieën, lichaamsbehandelingen, een full-service salon en fitnesscentrum.
  • Funicians Kids Club: Een speciaal ontworpen speelruimte voor kinderen met begeleide activiteiten en amusement.
  • Zwembaden: Negen kristalheldere zwembaden, waaronder een speciaal kinderbad en een ontspannend zwembad voor volwassenen.
  • Vergader- en evenementenfaciliteiten: Uitgebreide ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en speciale gelegenheden, met professionele evenementenplanning en cateringdiensten.
  • Activiteiten en recreatie: Diverse activiteiten zoals wandelen, fietsen, paardrijden, kajakken, paddleboarden en vissen om het avontuurlijke karakter van de gasten te bevredigen.


Over Scottsdale, Arizona

Scottsdale, Arizona, is een charmante en levendige stad die bekendstaat om zijn prachtige woestijnlandschap, rijke culturele erfgoed en luxe resorts. Gelegen in de Sonorawoestijn, biedt Scottsdale een adembenemend uitzicht op de bergen, indrukwekkende zonsondergangen en een uniek ecosysteem dat bezoekers van over de hele wereld aantrekt.

Dit woestijnparadijs biedt een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden die passen bij zowel natuurliefhebbers als cultuurfanaten. Wandelen, mountainbiken en paardrijden zijn enkele van de populaire buitenactiviteiten die bezoekers kunnen ondernemen om het prachtige landschap van Scottsdale te verkennen. De stad is ook de thuisbasis van talloze golfbanen, variërend van uitdagende kampioenschapsbanen tot meer ontspannen, gezinsvriendelijke opties.

Cultuurliefhebbers zullen genieten van de vele kunstgalerijen, musea en historische bezienswaardigheden die Scottsdale te bieden heeft. De stad staat bekend om zijn bruisende kunstscene, met een groot aantal galerijen die zowel lokale als internationale kunstenaars vertegenwoordigen. Het Scottsdale Museum of Contemporary Art en het Heard Museum zijn twee prominente culturele instellingen die het bezoeken waard zijn.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van het Amerikaanse zuidwesten, biedt Scottsdale een glimp van het verleden met historische bezienswaardigheden zoals de Taliesin West van Frank Lloyd Wright en het Pueblo Grande Museum. Bezoekers kunnen ook genieten van de architectuur van de stad, die varieert van traditionele adobe-structuren tot moderne, innovatieve ontwerpen.

De stad heeft ook een bruisend nachtleven en een breed scala aan eetgelegenheden, variërend van bekroonde restaurants tot lokale eetcafés. Winkelcentra, boetieks en speciaalzaken zijn er in overvloed, wat zorgt voor een opwindende winkelervaring.

Scottsdale staat bekend om zijn gastvrijheid en luxe resorts, waar bezoekers kunnen genieten van eersteklas voorzieningen, verwennerij en ontspanning. Van spa'sen golfbanen tot uitstekende restaurants en onvergetelijke activiteiten, Scottsdale biedt een unieke vakantie-ervaring in het hart van de Sonorawoestijn.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...