Luxueus Four Seasons Hotel Tokyo at Otemachi in hartje Tokio

Het Four Seasons Hotel Tokyo at Otemachi is onlangs geopend en behoort tot de top van de Four Seasons-hotels wereldwijd. Dit vijfsterrenhotel bevindt zich in het bruisende financiële district van de stad, in de charmante wijk Otemachi. Met zijn uitstekende ligging op loopafstand van de hoofdkantoren van grote bedrijven, het metrostation Otemachi en het treinstation van Tokio, is dit hotel de ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke reizigers als toeristen.

Het hotel is gehuisvest in een indrukwekkende nieuwe toren van 39 verdiepingen, ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Skidmore, Owings & Merrill. De Belgische ontwerper Jean-Michel Gathy heeft de unieke ruimtes van het hotel gecreëerd, waarbij hij zich heeft laten inspireren door de Japanse esthetiek en deze heeft gecombineerd met een eigentijdse sfeer. Overal waar je kijkt, vind je strakke lijnen, zachte texturen en een ontspannend kleurenpalet, samen met prachtige kunstwerken die zorgen voor een betoverende ambiance.

Op culinair gebied biedt het Four Seasons Hotel Tokyo at Otemachi een scala aan opties. Het hotel beschikt over vier nieuwe restaurant- en barconcepten die uw smaakpapillen zullen verwennen en uw avonden in Tokio onvergetelijk zullen maken. Voor een authentieke Italiaanse ervaring kunt u terecht in het restaurant PIGNETO. Als u op zoek bent naar gastronomische hoogstandjes, mag u het met een Michelin-ster bekroonde restaurant van chef-kok Guillaume Bracaval niet missen. Voor een verfrissende cocktail is de VIRTÙ cocktailbar de place to be, terwijl THE LOUNGE, onder leiding van de bekroonde Executive Pastry Chef Yusuke Aoki en de theesommeliers, u zal verwennen met heerlijke lekkernijen.

De bovenste verdieping van de toren herbergt THE SPA, een oase van rust en ontspanning. Hier kunt u genieten van innovatieve therapieën en worden ondergedompeld in een serene ambiance. De spa beschikt over vijf behandelkamers, waaronder een speciale kamer voor koppels, waar ervaren therapeuten van Four Seasons u in de watten leggen en al uw zorgen laten verdwijnen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de stoombaden, Japanse baden, een moderne fitnessruimte en een binnenzwembad van 20 meter om in vorm te blijven tijdens uw verblijf.

Het Four Seasons Hotel Tokyo at Otemachi biedt 170 elegante kamers en 20 luxe suites. Een absoluut hoogtepunt is de weelderige Imperial Suite op de 38e verdieping, die u zal betoveren met zijn luxe en panoramisch uitzicht over de stad.

Voor zakelijke evenementen biedt het hotel meer dan 1.370 vierkante meter aan flexibele evenementenruimte, verdeeld over meerdere locaties. Of u nu voor zaken of plezier komt, uw verblijf in het Four Seasons Hotel Tokyo at Otemachi zal ongetwijfeld aangenaam zijn. Met zijn uitstekende ligging, stijlvolle accommodaties, culinaire hoogstandjes en uitgebreide spa-faciliteiten biedt dit luxe hotel alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring in het hart van Tokio.

  • Accommodatie:

    • 170 elegante kamers en 20 luxe suites, elk met een stijlvolle en verfijnde inrichting. Of u nu kiest voor een kamer of suite, u kunt rekenen op comfort, luxe en een onberispelijke service tijdens uw verblijf. Hieronder volgt een beschrijving van de accommodatiemogelijkheden:

    • Elegante kamers: De kamers van het hotel zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een rustige en comfortabele omgeving. Met moderne voorzieningen en een eigentijdse inrichting zorgen ze voor een ontspannen verblijf. Elke kamer beschikt over een comfortabel bed, een zithoek, een bureau en een luxe badkamer met hoogwaardige toiletartikelen.

    • Luxe suites: Voor gasten die op zoek zijn naar extra ruimte en luxe, biedt het hotel 20 luxe suites. Deze suites zijn ontworpen met aandacht voor luxe en comfort, met aparte woon- en slaapruimtes. Ze beschikken over hoogwaardige voorzieningen en een prachtig uitzicht op de stad. Gasten kunnen genieten van extra privileges en exclusieve services tijdens hun verblijf in een suite.

    • Imperial Suite: De kroonjuweel van het hotel is de weelderige Imperial Suite, gelegen op de 38e verdieping. Deze royale suite biedt een adembenemend uitzicht op de stad en een overvloed aan ruimte en luxe. Met aparte woon- en eetruimtes, een stijlvolle slaapkamer en een luxueuze badkamer, is deze suite perfect voor gasten die op zoek zijn naar een onvergetelijk en exclusief verblijf.

      Elke kamer en suite in het Four Seasons Hotel Tokyo at Otemachi is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van comfort, stijl en luxe te bieden. Gasten kunnen rekenen op een onberispelijke service, moderne voorzieningen en een prachtig uitzicht op de stad. Of u nu reist voor zaken of plezier, uw verblijf in een van de elegante kamers of luxe suites zal een buitengewone ervaring zijn.

  • Restaurants en bars:

    • PIGNETO is een authentiek Italiaans restaurant in het Four Seasons Hotel Tokyo at Otemachi. Het restaurant biedt een gastronomisch menu met heerlijke Italiaanse gerechten. Gasten kunnen genieten van een culinaire reis door de verschillende regio'svan Italië, waarbij de nadruk ligt op verse, hoogwaardige ingrediënten en traditionele kooktechnieken. Het menu is samengesteld door getalenteerde chefs die de Italiaanse keuken met passie en creativiteit presenteren. Van smaakvolle antipasti en verfijnde pasta'stot verrukkelijke vlees- en visgerechten, PIGNETO zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Het restaurant biedt ook een uitgebreide selectie wijnen om de gerechten perfect te complementeren. De elegante en sfeervolle ambiance van PIGNETO maakt het de ideale plek voor een romantisch diner, een zakelijke bijeenkomst of een speciale gelegenheid.
    • Guillaume Bracaval is een met een Michelin-ster bekroonde chef-kok in het Four Seasons Hotel Tokyo at Otemachi. Met zijn talent en passie voor koken biedt hij gasten een onvergetelijke culinaire ervaring. Als meester van gastronomische ontdekkingen creëert Chef Bracaval unieke en innovatieve gerechten die de zintuigen prikkelen. Zijn menu is samengesteld met de beste seizoensgebonden ingrediënten en combineert traditionele kooktechnieken met moderne presentaties. Van verfijnde smaken tot prachtig opgemaakte borden, elke creatie van Chef Bracaval is een ware kunstwerk. Gasten worden getrakteerd op een avontuurlijke reis door smaken en texturen, waarbij elk gerecht een verrassing en een genot is. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een bijzondere gelegenheid, de culinaire creaties van Chef Bracaval zullen de verwachtingen overtreffen en een blijvende indruk achterlaten.
    • VIRTÙ is de trendy cocktailbar gelegen in het Four Seasons Hotel Tokyo at Otemachi. Hier kunnen gasten genieten van een uitgebreide selectie van heerlijke drankjes en creatieve cocktails. De bar biedt een stijlvolle en levendige sfeer, perfect voor een ontspannen avondje uit of een gezellig samenzijn met vrienden. De ervaren mixologen van VIRTÙ zijn meesters in het creëren van unieke en smaakvolle drankjes, waarbij ze gebruik maken van premium sterke drank, verse ingrediënten en innovatieve technieken. Of je nu houdt van klassieke cocktails of graag nieuwe smaakcombinaties wilt ontdekken, VIRTÙ heeft voor elk wat wils. De bar biedt ook een uitgebreide selectie van wijnen, bieren en andere drankjes, zodat er voor iedere smaak iets te vinden is. Neem plaats aan de bar, ontspan in een comfortabele loungehoek of geniet van het uitzicht op de stad terwijl je geniet van je favoriete drankje. Bij VIRTÙ draait alles om het creëren van een onvergetelijke drinkervaring en het laten verwennen van de smaakpapillen van de gasten.
    • In THE LOUNGE kunt u genieten van een verscheidenheid aan heerlijke zoetigheden, zoals delicate gebakjes, verrukkelijke taarten en kunstzinnige desserts, allemaal bereid door Executive Pastry Chef Yusuke Aoki. Zijn meesterlijke creaties zijn een lust voor het oog en zorgen voor een onvergetelijke smaakervaring. Daarnaast biedt THE LOUNGE een uitgebreide selectie van fijne theeën, met de deskundige begeleiding van de theesommeliers van het hotel. Deze gepassioneerde experts zullen u adviseren en begeleiden bij het kiezen van de perfecte thee om uw smaakpapillen te verwennen. Of u nu de voorkeur geeft aan delicate groene thee, geurige bloementhee of rijke zwarte thee, u zult zeker iets vinden dat aan uw verwachtingen voldoet. Of u nu komt voor een ontspannende middagthee, een lichte lunch of een gezellig samenzijn met vrienden, THE LOUNGE biedt de ideale setting. De comfortabele zitplaatsen, stijlvolle inrichting en attent personeel zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt. Geniet van uw favoriete thee, laat u verrassen door de heerlijke zoetigheden en laat u verwennen door de gastvrijheid van het Four Seasons Hotel Tokyo at Otemachi.
  • Spa en wellness:

    • THE SPA: Rustgevende spa met innovatieve therapieën en vijf behandelkamers
    • Stoombaden en Japanse baden
    • Moderne fitnessruimte
    • Binnenzwembad van 20 meter
  • Evenementenruimte:

    • 1.370 vierkante meter flexibele evenementenruimte op meerdere locaties
  • Overige faciliteiten:

    • Prachtig ontworpen ruimtes geïnspireerd op de Japanse esthetiek
    • Panoramische dakterrassen met adembenemend uitzicht over Tokio
    • Uitstekende ligging in het financiële district van Tokio
    • Nabijheid van metro- en treinstations voor gemakkelijke toegang tot de stad.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...