W Muscat - luxe strandhotel in Oman geïnspireerd door Omaanse cultuur

W Muscat, het nieuwste W-hotel van Marriott International, verwelkomt gasten in een betoverende omgeving aan het strand van Muscat, Oman. Met zijn unieke ontwerp dat de diverse Omaanse cultuur weerspiegelt, is dit het tweede W-hotel in het Midden-Oosten en belooft het een hoogwaardige retraite te zijn.

Met 279 prachtig ingerichte kamers en suites biedt W Muscat een adembenemend uitzicht op de zee en een oceaangeïnspireerd interieur. De art deco-details en asymmetrische gangen met holografische kunstwerken voegen een vleugje traditionele Omaanse charme toe aan de moderne setting. Een opvallend kenmerk in de lobby is de indrukwekkende wierookboomsculptuur, een negen ton zwaar kunstwerk dat de gasten direct betovert.

Het hotel beschikt over een uitgestrekt zwembad van 1.800 m² aan het strand, waar gasten kunnen ontspannen onder de zon, genieten van verfrissende cocktails en luisteren naar live DJ-optredens. Op het dak bevindt zich een prachtig overloopzwembad met panoramisch uitzicht op de oceaan en de stad, evenals een sfeervolle swim-up bar.

Voor ultieme ontspanning kunnen gasten terecht in de AWAY® Spa, met 10 behandelkamers, een hamam, een stoombad en een behandelkamer voor koppels. Een van de hoogtepunten van het hotel is de langverwachte Siddharta Lounge, een dakrestaurantconcept dat geleend is van de beroemde Buddha-Bar. Met een prachtig uitzicht op de kustlijn van Shatti Al Qurum en een stijlvol ontwerp dat de reizen van bedoeïenen viert, is dit een must-visit plek.

W Muscat is een luxueus strandhotel in Oman, gelegen aan de kruising van het Shatti Al Qurum-gebied. Dit high-end hotel biedt een unieke ervaring geïnspireerd door de kleurrijke Omaanse cultuur. Hieronder vindt u een overzicht van de faciliteiten en eetgelegenheden die W Muscat te bieden heeft:

Accommodatie:

  • 279 prachtig ingerichte kamers en suites met een oceaangeïnspireerd ontwerp en een spectaculair uitzicht op de zee.

Faciliteiten:

  • Een enorm zwembad van 1.800 m² aan het strand, ideaal om te zwemmen en te ontspannen.
  • Een overloopzwembad op het dak met adembenemende uitzichten op de oceaan en de stad.
  • De AWAY® Spa met 10 behandelkamers, een hamam, een stoombad en een behandelkamer voor koppels.
  • Een fitnessruimte voor gasten die in vorm willen blijven tijdens hun verblijf.
  • Live DJ-optredens bij het zwembad voor een levendige sfeer.
  • Een Siddharta Lounge, een dakrestaurantconcept dat geleend is van de beroemde Buddha-Bar, met een prachtig uitzicht op de kustlijn van Shatti Al Qurum.

Eetgelegenheden:

  • Harvest: Een trendy restaurant dat gerechten serveert bereid met lokaal geproduceerde producten.
  • Char: Een eigentijdse kijk op een traditioneel grillhuis.
  • Ba Ban: Een restaurant dat Chinese esthetiek en moderne oosterse stijl combineert met een menu geïnspireerd op de diverse keukens van China.


Het W Muscat biedt gasten een onvergetelijk verblijf in een luxe strandomgeving, waar ze kunnen genieten van een adembenemend uitzicht, uitstekende voorzieningen en een scala aan culinaire ervaringen.

Met zijn prachtige locatie, uitgebreide faciliteiten en diverse culinaire ervaringen belooft W Muscat gasten een onvergetelijk verblijf te bieden in het hart van Oman.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...