Vrijdag - 30 Sep 2022

Aanmelden

Villa Padierna is waarschijnlijk het beste 5 luxe resort in Benahavis

Anantara's eerste resort in Spanje is uniek in stijl en schaal, en dat komt tot uiting in het gastronomische aanbod van de accommodatie, van een door Michelin erkend Japans restaurant, een veelgeprezen mediterraan restaurant en ook tijdens de zwoele avonden het uitzonderlijke La Veranda.

De zuidkust van Andalusië is gezegend met het mooiste klimaat van Europa, en hier in het resort Benahavis Marbella zorgt het microklimaat dankzij de beschutte bergen ervoor dat dineren onder de sterren tot ver in de herfst een genot is. La Veranda heeft een magische setting, rond een klassieke marmeren fontein, verlichte zwembaden en afgelegen tussen torenhoge cipressen, zacht wuivende palmen en rijk beplante subtropische tuinen.

Ingewikkelde lantaarns verlichten de weg naar de La Veranda, waar tafels worden gedekt met linnengoed, verse bloemen en kleine lampen, omringd door kaarsen en alleen het geluid van de fontein. Het menu is geïnspireerd op de klassieke gerechten uit de 20-jarige geschiedenis van het hotel. Het is moeilijk te geloven dat zo'n prachtig gebouw, dat zo doet denken aan een Toscaans paleis, slechts twintig jaar oud is, maar in de loop der jaren zijn gerechten legendarisch geworden en bij La Veranda kunnen gasten genieten van klassiek dineren. Het is een elegante, nostalgische en prachtige culinaire ervaring, gecreëerd door de keuken van chef-kok Santiago Altuna.

Het gastronomische aanbod van Villa Padierna Palace is versterkt door het wereldwijde perspectief van Anantara, een verfijnde, ultra-luxe gastvrijheidsexpert die de gerenommeerde 99 Sushi Bar & Restaurant naar het hotel heeft gebracht, het prachtige mediterrane restaurant La Loggia opnieuw heeft ontworpen en een geheel heeft gecreëerd nieuwe culinaire ervaring aan zee in de Beach Club.

Het hotel is luxueus op elegante, klassieke wijze, met royaal ingerichte kamers en suites, met antiek, luxe badkamers van travertijnmarmer en privévilla's op het terrein. La Veranda is geopend van vrijdag tot dinsdag van 19.30 tot 23.30 uur.