Chalet Amazon Creek - luxe en rust in de vallei van Chamonix

Het Chalet Amazon Creek, gelegen in het schilderachtige Les Bossons in de vallei van Chamonix, is een oase van luxe en rust. Dit vijfsterrenchalet, omringd door een adembenemend berglandschap en een kabbelende beek, biedt een ongeëvenaarde vakantie-ervaring voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke mix van avontuur en ontspanning.

Het chalet, dat plaats biedt aan maximaal tien gasten, beschikt over vijf prachtig ingerichte slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De slaapkamers zijn ingericht met luxe beddengoed, neutrale stoffen en zachte badjassen, waardoor u zich direct thuis zult voelen. De badkamers zijn voorzien van hoogwaardige producten, waardoor elke gast zich kan onderdompelen in pure verwennerij.

Het hart van het chalet is de ruime woonkamer, ingericht met zachte lederen banken en trendy zebra fauteuils. Originele bergschilderijen en alpine antiek dragen bij aan de charme en ontspannen sfeer van de ruimte. In de wintermaanden kunt u zich opwarmen bij de open haard, terwijl u in de zomermaanden kunt genieten van het uitzicht op de Aiguille du Midi en de Brevent vanaf het grote buitenterras.

Het chalet beschikt ook over een luxe spa, compleet met een hamam stoomkamer, sauna, verzonken jacuzzi en een behandelkamer. Na een dag op de pistes kunt u zich terugtrekken in de spa voor een ontspannende massage of genieten van een glas wijn bij de open haard, terwijl de kinderen zich vermaken in de aangrenzende bioscoopkamer.

Voor degenen die op zoek zijn naar een beetje extra luxe, biedt het chalet een scala aan extra diensten. Deze omvatten een privéchef die een op maat gemaakt menu kan creëren, dagelijkse schoonmaakdiensten, luchthaventransfers en een privéchauffeur in het resort. Daarnaast kunnen er ook andere activiteiten worden geregeld, zoals heli-excursies, hondensleetochten en après-ski-evenementen.

Het Chalet Amazon Creek is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een ervaring op zich. Of u nu op zoek bent naar een avontuurlijke skivakantie of een ontspannen zomerverblijf, dit chalet biedt het allemaal. Met zijn ongeëvenaarde service, luxe faciliteiten en prachtige omgeving, is het Chalet Amazon Creek de perfecte keuze voor uw volgende vakantie.

Het chalet is gelegen in een prachtige privé bergomgeving die ongeëvenaarde rust biedt. De vijf prachtige slaapkamers nodigen u uit om te ontspannen en tot rust te komen, met luxe beddengoed, neutrale stoffen, zachte badjassen, handdoeken en prachtige badproducten. Het chalet beschikt over een grote woonkamer, ingericht met prachtig z

achte lederen banken en trendy zebra fauteuils. Originele bergschilderijen en alpine antiek dragen bij aan de charme en helpen een ontspannen sfeer te creëren. Vanaf het moment dat u aankomt, wordt duidelijk waarom Chalet Amazon Creek echt het meest vredige chalet in de Mont Blanc-vallei is, gelegen naast een bergbeek.

In de zomermaanden kunt u ontspannen op een ligstoel op het grote buitenterras, met uitzicht op de prachtige tuin en adembenemende uitzichten op de Aiguille du Midi en Brevent. Wat dit chalet in de zomermaanden onderscheidt, is het verwarmde buitenzwembad op twee niveaus, met een unieke omgeving die de mogelijkheid biedt om te zwemmen terwijl u omhoog kijkt naar het Mont Blanc-massief!

Tijdens de wintermaanden is Chalet Amazon Creek het perfecte luxe skichalet, dat alles biedt wat u nodig heeft na een zware dag op de pistes. Profiteer van de volledig uitgeruste luxe spa met hamam stoomkamer, sauna, verzonken binnenzwembad, behandelkamer en buitenbubbelbad. Of ontspan bij de open haard met een glas wijn terwijl de kinderen genieten van een film in de aangrenzende bioscoopkamer!

Het chalet biedt een scala aan entertainmentfaciliteiten, waaronder een bioscoopkamer, Apple TV, Netflix, en een Smart TV en DVD-speler in de lounge. Elke slaapkamer is uitgerust met een Smart TV (met toegang tot Netflix, Spotify en nog veel meer) en een DVD-speler. Er is ook een selectie van DVD s, speelgoed en spelletjes beschikbaar.

Het chalet is afgewerkt met luxe badjassen, handdoeken en slippers, spa-handdoeken, L'Occitane badkamer- en spa-producten, verse bloemen, een haardroger in elke badkamer, Wi-Fi in het hele chalet, een chalet iPad met resortinformatie en dagelijkse kranten, skischoenwarmers en een wijnkelder.

Het Chalet Amazon Creek is beschikbaar als volledig verzorgd chalet, met een volledig scala aan extra diensten beschikbaar als toevoegingen - zodat u uw eigen op maat gemaakte vakantiepakket kunt ontwerpen. We bieden ook een basis zelfverzorgd chaletoptie die onze deskundige conciërgeteam omvat, evenals een welkomstpakket vol lokale producten en een einde van het verblijf diepe reiniging.

Voor degenen die op zoek zijn naar een traditionele luxe verzorgde chaletervaring, of degenen die graag een paar extra details willen, kunt u uw vakantie verbeteren door, tegen een extra vergoeding, zoveel of zo weinig diensten toe te voegen als u wenst. Opties zijn onder andere volledig verzorgde pakketten met een 5-sterren chef-kok, huishouding, luchthaventransfers en een in-resort privéchauffeur voor uw groep. Daarnaast kunnen er ook andere activiteiten worden geregeld, zoals heli-excursies, hondensleetochten en après-ski-evenementen.

Het Chalet Amazon Creek is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een ervaring op zich. Of u nu op zoek bent naar een avontuurlijke skivakantie of een ontspannen zomerverblijf, dit chalet biedt het allemaal. Met zijn ongeëvenaarde service, luxe faciliteiten en prachtige omgeving, is het Chalet Amazon Creek de perfecte keuze voor uw volgende vakantie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...