Armani Hotel Dubai - luxe en elegantie in het hart van Dubai

Het Armani Hotel Dubai, gelegen in de iconische Burj Khalifa, de hoogste toren ter wereld, is een meesterwerk van elegantie en comfort. Ontworpen en ontwikkeld door Giorgio Armani zelf, belichaamt dit hotel de natuurlijke elegantie, hedendaagse eenvoud en verfijnde comfort die zijn handtekening stijl definiëren. Het is de realisatie van de lang gekoesterde droom van de ontwerper om zijn persoonlijke stijl tot leven te brengen op de meest inclusieve manier; door gasten, diners en spa-gebruikers een unieke 'Stay with Armani' ervaring te bieden.

Elk detail in het hotel draagt de Armani-handtekening, van authentieke Italiaanse gastvrijheid met een Arabische twist, tot op maat gemaakte designmotieven, van Eramosa-steen vloeren tot zebrahouten panelen, Armani/Casa meubels en door Giorgio Armani ontworpen hotelvoorzieningen. Een geïnspireerd kleurenpalet, strakke architecturale lijnen en unieke textuuraccenten komen naadloos samen in harmonie met de unieke structurele majesteit van de Burj Khalifa. Het gebruik van natuurlijk licht creëert een sfeer van kalme sereniteit binnen een levendige luxe gastvrijheidsbestemming, waardoor gasten zich kunnen terugtrekken in een gepersonaliseerde wereld die minimalistische elegantie en voorbeeldige service viert.

Het Armani Hotel Dubai, genesteld in de hoogste toren ter wereld, biedt een adembenemend uitzicht over de stad en de Arabische Golf. Het hotel heeft een eigen toegang en ligt op loopafstand van The Dubai Mall, de grootste retailbestemming ter wereld, gelegen in het bruisende zakelijke en vrijetijdsdistrict Downtown Dubai. Het hotel beschikt over 160 kamers en suites, variërend van Armani Deluxe kamers tot de Armani Dubai Suite, allemaal ontworpen met de schoon, elegant onderstreepte lijnen van Armani/Casa meubels en ontworpen om de persoonlijke smaak van Giorgio Armani zelf te weerspiegelen.

Het Armani Hotel Dubai biedt ook zeven restaurants en bars die een spannende verzameling van wereldkeuken bieden, van Japan en India tot smaken van de Middellandse Zee en authentieke regionale Italiaanse gerechten. De indrukwekkende culinaire opties weerspiegelen het kosmopolitische karakter van de stad en de prachtige restaurantinterieurs worden aangevuld door spannende al fresco terras- en balkon eetgelegenheden.

Voor ontspanning en wellness biedthet Armani Hotel Dubai de Armani/SPA, een oase van rust en kalmte in het hart van deze dynamische stad. De 12.000 vierkante voet grote spa belichaamt de Armani levensstijl en designfilosofie. Ontdek een verzameling van unieke ruimtes en op maat gemaakte tijdgebaseerde behandelingen, samen met toegang tot persoonlijke fitness, sequentiële thermale baden, creatieve spa-cuisine en privé ontspanningsruimtes.

Elke gast in de Armani/SPA ontvangt een persoonlijk consult en een professioneel ontworpen op maat gemaakte sensorische ervaring door Armani. Een trio van unieke therapieën vervult verschillende doelen: MU lest een verlangen naar ontspanning en stilte; Libertà moedigt vrijheid van beweging en het loslaten van fysieke pijn aan; en Fluidità verhoogt de vitaliteit, herstelt de interne balans. Deze therapeutische behandelingen worden versterkt met op maat gemaakte, natuurlijk geurende Bois, Jasmine en Jade oliën door Armani.

Voor unieke evenementen met de kenmerkende Armani-stijl en onberispelijk naadloze service, heeft Armani Hotel Dubai een locatie om elke gelegenheid te complementeren. Gelegen in het hart van Downtown Dubai, de lifestyle en commerciële hub van de stad, biedt de collectie van exclusieve Armani/Events ruimtes een combinatie van prachtige architectuur, minimalistische elegantie en onderscheidende gastvrijheid. De voorkeurslocatie voor zakelijke bijeenkomsten, high-profile bijeenkomsten en intieme sociale gelegenheden, zakelijke en vrijetijdsgelegenheden worden geleverd met kenmerkende Armani flair.

Het Armani Hotel Dubai is meer dan alleen een hotel; het is een ervaring van ongeëvenaarde luxe en elegantie, een plek waar elke gast zich speciaal voelt en waar elke behoefte met aandacht en zorg wordt behandeld. Het is een plek waar je kunt genieten van de ultieme Armani-ervaring, of je nu op vakantie bent, een speciale gelegenheid viert, of gewoon wilt genieten van een verwennerij. Het Armani Hotel Dubai is een bestemming op zich, een plek waar je kunt genieten van de beste dingen in het leven in een omgeving die is ontworpen met de onmiskenbare elegantie en stijl van een van de grootste mode-iconen ter wereld.

Armani Hotel Dubai

Het Armani Hotel Dubai biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten om uw verblijf onvergetelijk te maken:

Accommodatie

Het Armani Hotel Dubai biedt een scala aan kamers en suites, elk ontworpen met de elegante en minimalistische stijl van Giorgio Armani:

  • Armani Deluxe Rooms: Deze kamers bieden een combinatie van elegantie en comfort, met een prachtig uitzicht op de stad en de Arabische Golf.

  • Armani Classic Rooms: Deze kamers bieden een ruimere omgeving, met extra voorzieningen en diensten voor een luxueus verblijf.

  • Armani Premiere Suites: Deze suites bieden een aparte woon- en slaapruimte, met een prachtig uitzicht op de stad en de Arabische Golf.

  • Armani Premiere Suites met Balkon: Deze suites bieden dezelfde voorzieningen als de Premiere Suites, maar met het extra voordeel van een eigen balkon.

  • Armani Fountain Suites: Deze suites bieden een ongeëvenaard uitzicht op de beroemde Dubai Fountain, met een ruime woon- en slaapruimte.

  • Armani Executive Suites: Deze suites bieden een luxueuze omgeving voor zakenreizigers, met een aparte woon- en werkruimte.

  • Armani Ambassador Suites: Deze suites bieden een ruime en luxueuze omgeving, met een aparte woon- en slaapruimte en een prachtig uitzicht op de stad.

  • Armani Signature Suites: Deze suites bieden de ultieme luxe ervaring, met een ruime woon- en slaapruimte, een eigen eetruimte en een prachtig uitzicht op de stad en de Arabische Golf.

  • Armani Dubai Suite: Dit is de meest luxueuze suite in het hotel, met een ruime woon- en slaapruimte, een eigen eetruimte, een eigen keuken en een prachtig uitzicht op de stad en de Arabische Golf.

Restaurants en Bars

Het Armani Hotel Dubai biedt een scala aan eetgelegenheden, elk met een unieke culinaire ervaring:

  • Armani/Lounge: Gelegen in het hart van het hotel, met uitzicht op de spectaculaire Dubai Fountain, is de Armani/Lounge de perfecte plek om vrienden te ontmoeten, te genieten van een vertrouwelijk zakelijk gesprek of gewoon de wereld voorbij te zien gaan.

  • Armani/Ristorante: De essentie van Italië wordt tot leven gebracht in Armani/Ristorante, waar een natuurlijke passie voor de beste ingrediënten, exquise smaakcombinaties en hedendaagse presentatie samenkomen in een exclusieve omgeving.

  • Armani/Kaf: De eerste koosjer-gecertificeerde eetbestemming van de VAE, Armani/Kaf is open voor ontbijt tot laat diner plus afhaalmaaltijden.

  • Armani/Mediterraneo: Geniet op elk moment van de dag van de diverse smaken van de Middellandse Zee. Hedendaagse casual stijl definieert Armani/Mediterraneo, van ontbijt tot laat diner.

  • Armani/Amal: Verzamel met vrienden om de ware smaak van India te vieren in een onvergetelijke setting- Armani/Hashi: Ervaar het beste van Japan in een levendige setting. Armani/Hashi restaurant en lounge levert een fantasierijke twist op traditionele en hedendaagse Japanse keuken.

  • Armani/Privé: Milaan'sexclusieve Armani/Privé komt naar de stad in het Armani Hotel Dubai. Deze premium nachtleven locatie biedt kenmerkende gastvrijheid in een stijlvol ingetogen setting die de essentie van het Armani merk belichaamt.

Andere faciliteiten

  • Armani/SPA: Een oase van rust en kalmte in het hart van deze dynamische stad, de 12.000 vierkante voet grote Armani/SPA belichaamt de Armani levensstijl en designfilosofie.

  • Armani/Dolci: Deze visueel boeiende boetiek presenteert een elegant verleidelijke selectie van Italiaanse zoetigheden en gastronomische lekkernijen.

  • Armani/Fiori: Giorgio Armani'singetogen kenmerkende stijl wordt weerspiegeld in het moderne bloemenaanbod bij Armani/Fiori.

  • Armani/Galleria: Armani/Galleria is een toegewijde opslagplaats voor geselecteerde haute couture mode-accessoires uit de Giorgio Armani Privé-collectie.

  • Armani/Events: Voor unieke evenementen met kenmerkende Armani-stijl en onberispelijk naadloze service, heeft Armani Hotel Dubai een locatie om elke gelegenheid te complementeren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...