Het geweldige Hotel Du Cap Eden Rock aan de Côte d'Azur

Gelegen tussen Cannes en Nice, aan de adembenemend mooie Côte d'Azur, op de zuidpunt van de Cap d'Antibes, biedt het Hotel du Cap-Eden-Roc ongelooflijke panorama's van de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee en de Lérins-eilanden. Het hotel wordt geflankeerd door een enorm groen dennenbos en beschikt over ongeveer 22 hectare volgroeide en bijgesneden volgroeide tuinen. De locatie is samengesteld en bewaard in deze prachtige staat door een team van veelgeprezen ambachtslieden. En als u de kalme aanwezigheid van de Middellandse Zee en de Franse Rivièra overweegt, zal uw ervaring hier niet minder dan fantastisch zijn. Het hoofdgebouw belooft verfijning, exclusiviteit, luxe, privacy en rust. Het resort is verdeeld in suites, luxe kamers en villa's en biedt ook een groot park, een rozentuin en een overvloed aan voorzieningen.
Elke categorie accommodaties is gewoon majestueus, met buitenjacuzzi's en privéterrassen. Bovendien beschikken de twee prachtige villa's op een steenworp afstand van het hoofdgebouw over een rustig buitenzwembad dat wordt bewaakt door bomen. En laten we de butler niet vergeten, die een huis heeft om het zijne te noemen. En als het gaat om de 118 verblijven in het hotel, zijn de mogelijkheden eindeloos. Ze zijn allemaal uitgerust met marmeren badkamers met zwevende dubbele wastafels en prachtig verlichte spiegels, privébars en eersteklas systemen en voorzieningen. De eigentijdse inrichting zorgt ervoor dat enorme lichtstromen de kamers binnendringen, wat de toch al prachtige sfeer versterkt die wordt gecreëerd door de chique kroonluchters, het fijne decor, poolgordijnen en een speciale, unieke set luxe meubels.

JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...