Het adembenemende Mardan-paleis in Antalya Turkije

Gelegen aan de prachtige zuidkust van Turkije, in de regio Lara, doordrenkt door het warme water van de Middellandse Zee en gedeeltelijk omringd door Romeinse, Griekse en Ottomaanse historische bezienswaardigheden en prachtig heuvelachtig terrein, het Mardan-paleis kan worden bereikt via een 20 minuten rijden van de internationale luchthaven in Antalya. Voor degenen die bereid zijn hun verwaandheid met een beetje uniekheid aan te wakkeren, is het betoverende Mardan-paleis de ideale plek om te proberen. Er wordt verwezen naar een ongelooflijke hoeveelheid weelderige voorzieningen, dus zorg ervoor dat je een notitieboekje bij je hebt. Het hotel zelf is gegarneerd met weelderig antiek, een enorme kristallen kroonluchter, een overvloed aan torenspitsen en bruggen, zwembaden enz.
Er is ook een zwemrif in de buurt, waar je naast 3.000 tropische vissen kunt zwemmen. En als u zich verveelt van zo'n pracht en schoonheid, begroet Mardan Palace u in de 14 bars en 11 restaurants van het hotel, met wijnen en gerechten afkomstig van over de hele wereld, plus een winkelgalerij, hamam, spa en bioscoop. Bovendien stelt het hotel de gasten 24 uur per dag een butler ter beschikking om hun kleinigheden te vervullen. En als dit nog niet genoeg is voor liefhebbers van pure actie, kan de kenmerkende golfbaan van Jack Nicklaus een heel mooie plek zijn. Nachttarieven beginnen bij €175, terwijl elk van de in totaal 560 kamers en suites klaar staat om u van dienst te zijn.

JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...