Ontdek luxe & comfort bij Titanic Mardan Palace Antalya

Het Titanic Mardan Palace, gelegen aan de beroemde Rivièra van Turkije, is een toonbeeld van 5-sterren verfijning, bekroonde service en een pittoreske locatie. Dit luxueuze all-inclusive hotel bevindt zich in Antalya, aan de oevers van de Middellandse Zee. Het strekt zich uit over hectaren sprankelende, lagune-achtige zwembaden die leiden naar een privé zandstrand. De prachtige architectuur van het resort weerspiegelt enkele van de meest opmerkelijke bezienswaardigheden van Istanbul.

Bij binnenkomst in het hotel wordt u verwelkomd door de statige Dolmabahçe Lobby, met zijn paleisachtige ontwerp en opvallende glazen plafond. Het is een voorproefje van de weelderige en zorgvuldig ingerichte accommodaties die u hier zult vinden. Alles in dit hotel is ontworpen om te verrukken en te inspireren.

Het all-inclusive eetconcept van het paleis omvat meer dan 30 gerenommeerde restaurants, bars en lounges. Voor ontspanning en vermaak biedt het hotel een door KLAFS ontworpen spa, de Tini Kids Club, sport- en entertainmentprogramma'sen een nabijgelegen golfbaan van kampioenschapsniveau.

Het Titanic Mardan Palace biedt verschillende soorten accommodaties om aan de behoeften van elke gast te voldoen. De Lake House, genesteld in de tuin, is 170 vierkante meter groot en omvat twee slaapkamers en twee badkamers. Het heeft een privézwembad omringd door een zonnedek, exclusief voor gebruik door de gasten van de Lake House. De prijs voor een nacht in de Lake House begint vanaf €1225.

De Premium Sea/Pool View Rooms variëren in grootte van 42 tot 48 vierkante meter en bevinden zich in het hoofdgebouw van het hotel. Ze kunnen tot drie volwassenen herbergen en beschikken over een sofa en een balkon met uitzicht op het hoofdzwembad. De prijs voor een nacht in deze kamer begint vanaf €515.

De Deluxe Rooms bevinden zich ook in het hoofdgebouw van het hotel. Ze kunnen tot drie volwassenen herbergen en zijn 61 vierkante meter groot. Ze beschikken over een balkon met uitzicht op de tuinen, het zwembad of de zee en een groot bed. De prijs voor een nacht in deze kamer begint vanaf €615.

De ruime Family Rooms, die tussen de 55 en 60 vierkante meter meten, kunnen tot vier volwassenen herbergen. Ze bevinden zich in het hoofdgebouw en omvatten twee slaapkamers met een verbindingsdeur. De eerste slaapkamer biedt een groot bed en de tweede biedt twee eenpersoonsbedden. De prijs voor een nacht in deze kamer begint vanaf €850.

De uitgestrekte, tweelaagse Pool Duplex Suites zijn 90 vierkante meter groot en kunnen vier volwassenen, één kind van 11 jaar of jonger en één kind van twee jaar of jonger herbergen. Ze bevinden zich in het hoofdgebouw en omvatten een slaapkamer boven met een groot eenpersoonsbed. De prijs voor een nacht in deze suite begint vanaf €1165.

Het architectonische ontwerp van het Titanic Mardan Palace is een eerbetoon aan vier van de meest iconische bezienswaardigheden van Istanbul. Dit wordt benadrukt door de 2.800 vierkante meter grote Dolmabahçe Lobby, die de sfeer van een weelderig paleis oproept met zijn 5 verdiepingen hoge glazen plafond en monumentale trap.

Gasten kunnen kiezen uit negen restaurants met een scala aan uitstekende culinaire aanbiedingen van over de hele wereld, waaronder Aziatische en Indiase gerechten, verse zeevruchten, superieure steaks en nog veel meer.

Het hotel biedt ook smaakvol ontworpen evenementenlocaties, waaronder moderne vergaderzalen en twee uitgestrekte, kolomvrije balzalen. Het toegewijde personeel staat klaar om te helpen met elk detail, om zo een briljante gelegenheid te garanderen.

Het Titanic Mardan Palace is niet alleen een plek om te verblijven, maar ook een plek om te beleven. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende vakantie, een romantische huwelijksreis of een onvergetelijke familievakantie, het Titanic Mardan Palace biedt een ervaring die u niet snel zult vergeten. Met zijn weelderige voorzieningen, uitstekende service en prachtige locatie is het geen wonder dat dit hotel wordt beschouwd als een van de beste all-inclusive familiehotels in Europa en het beste strandresort in Turkije.

Het Titanic Mardan Palace is meer dan alleen een hotel - het is een bestemming op zich. Het is een plek waar u kunt genieten van de schoonheid van de Turkse Rivièra, de rijke cultuur en geschiedenis van de regio kunt ontdekken en kunt genieten van de luxe en het comfort van een 5-sterrenhotel. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie aan het strand, een actieve golfvakantie of een romantische huwelijksreis, het Titanic Mardan Palace heeft alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring.

Titanic Mardan Palace

Hier een lijst van de restaurants en eetgelegenheden die beschikbaar zijn in het Titanic Mardan Palace:

  • Bosphorus Restaurant: Gelegen onder de lobbyvloer, dit sierlijke restaurant heeft een open keuken en een boeiende fusie van Oosterse en Westerse keukens.

  • Yamas Greek Restaurant: Gespecialiseerd in verse vis en zeevruchten, brengt Yamas de beste producten van onze kustwateren rechtstreeks naar uw tafel.

  • Beef Grill Club: Het kenmerkende steakhouse van het hotel biedt alleen de allerbeste stukken vlees van hoge kwaliteit, bereid volgens uw exacte specificaties en gecombineerd met een uitstekende wijnkaart.

  • Sakura Asian Restaurant / Teppanyaki: Dit modieuze Aziatische à la carte restaurant in Antalya biedt smakelijke, authentiek bereide Pan-Aziatische specialiteiten.

  • Aquamarine Fish Restaurant: Proef de overvloed van de zee in dit unieke aquariumrestaurant, dat zich onder de Maiden'sTower bevindt.

  • Silk Road Indian Restaurant: Silk Road biedt authentiek Indiaas à la carte dineren in een stijlvolle sfeer. Reserveringen zijn vereist.

  • Hasır Turkish Restaurant: Gelegen naast de Maiden’s Tower in de haven van Beşiktaş, put dit verfijnde restaurant uit meer dan zes eeuwen van door het Ottomaanse Rijk beïnvloede Turkse keuken.

  • Pascarella Italian Restaurant: Huisgemaakte pasta en andere Italiaanse delicatessen staan op het menu bij Pascarella.

  • Mardan Bistro: Geniet op elk moment van een heerlijke à la carte maaltijd in dit gastvrije restaurant, dat 24 uur per dag geopend is voor uw gemak.

  • Stella Snack Restaurant: Stella Snack Restaurant biedt lunchservice aan de gasten die de hele dag op het strand willen doorbrengen en van de zee willen genieten.

  • Sapore Italian Snack Restaurant: Het speciale en heerlijke menu van Saphore Snack brengt de beste smaken van de mediterrane keuken naar het strand.

  • Dolmabahçe Patisserie: Bevredig uw trek in iets zoets met een heerlijke traktatie in deze levendige bakkerij, gelegen in de lobby.

  • Ice Cream Bar: Uw gezin zal genieten van een bezoek aan onze ijssalon, die een assortiment van smakelijke bevroren lekkernijen en toppings serveert.

  • Fruit Buffet: Dagelijks geopend in de ochtend en middag, ons fruitbuffet biedt een scala aan verse lokale vruchten, en is de perfecte keuze voor als u zin heeft in een lichtere, gezondere snack.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...