Four Seasons lanceert nieuw creatief platform genaamd Luxury Is Our Love Language

Four Seasons Hotels and Resorts onthulde zijn nieuwe creatieve platform voor het merk, Luxury Is Our Love Language, en viert het perspectief van het merk op de definitie van luxe. Het werk, ontwikkeld door Le Truc, het creatieve collectief van Publicis Groupe in NYC, benadrukt de uitzonderlijke ervaringen die alleen door Four Seasons worden geleverd door het diepgaande begrip van hun gasten en de oprechte zorg voor hun mensen.

De samenwerkingsaanpak tussen Four Seasons, Le Truc, Starcom, Publicis Canada en Four Seasons CRM Agency of Record, Hawkeye Canada, was ontworpen om een ​​volledig 360-platform te leveren voor de creatieve herlancering van het merk.

De creatieveling introduceert de nieuwe branding van Four Seasons, die het komende jaar zal worden uitgerold over de hele merkenportfolio en bedrijfslijnen van hotels en resorts tot restaurants en bars tot woningen tot winkels en tot zijn privéjet.

Le Truc bracht de creatieve campagne tot leven door een uitgebreide analyse van Four Seasons-gastinzichten en -gegevens. Geïnspireerd door echte verhalen van echte Four Seasons-gastervaringen, weerspiegeld in feedbackenquêtes, opmerkingen en in gesprekken met hotelteams - de spots zijn elk "gebaseerd op een echt verblijf", met kunstige interpretaties van momenten waarop gepassioneerde Four Seasons-teams hun best deden om gasten anticiperende, gepersonaliseerde ervaringen te bieden die geworteld zijn in vrijgevigheid, vriendelijkheid en zorgzaamheid.

"De toekomst van luxe wordt gedreven door data en inzichten en bepaald door menselijke connecties en verbeeldingskracht", zegt Marc Speichert, Chief Commercial Officer bij Four Seasons. "Luxury Is Our Love Language is de belichaming van deze visie en een authentieke verwoording van onze waarden terwijl we blijven evolueren en ons merk op nieuwe manieren uitdrukken.

Het is een gedurfd creatief platform gebaseerd op onze overtuiging dat echte luxe niet onpersoonlijk of rigide moet zijn, maar gaat om het creëren van een betekenisvol gevoel van verbondenheid door middel van ongeschreven zorg en de eenvoudige elegantie van empathie.” Speichert vervolgt: "Le Truc gebruikte gegevens en inzichten van gastverblijven om daden van ongeëvenaarde gastvrijheid in de schijnwerpers te zetten, en de 'Based on a True Stay'-spots vertegenwoordigen een verfrissend creatief beeld van ons gerenommeerde merk luxe met een oprecht hart."

“We zijn er trots op om samen te werken met Four Seasons op het nieuwe creatieve platform van het merk, waarbij we op data gebaseerde creativiteit gebruiken om echt gepersonaliseerde luxe-ervaringen te creëren. De visie van Le Truc is om creatieve samenwerking en convergentie in de meest uiteenlopende disciplines te stimuleren, waardoor moderne, wenselijke en authentieke ervaringen mogelijk worden voor merken en de consumenten die ze bedienen”, aldus Arthur Sadoun, Global CEO en voorzitter van Publicis Groupe.

Voor de opnames van de premièrecampagne werkten Le Truc en Four Seasons samen met de veelgeprezen regisseur Akinola Davies Jr. - winnaar van de Grand Jury Prize voor korte films op Sundance voor zijn film 'Lizard'. Van het naar een hoger niveau tillen van het persoonlijke logo van een gast in Monogram, tot het laten uitkomen van de dromen van een beginnende ruiter in Special Delivery, tot het brengen van de magie van de winter rechtstreeks naar de gast in First Snow: de verhalen van 'Based on a True Stay' bieden een kijkje in de vele manieren waarop Four Seasons-teams elke dag hun best doen voor gasten.

“Four Seasons is een iconisch merk dat synoniem staat voor luxe. Onze rol was om opnieuw te bedenken hoe ze hun unieke benadering van gastvrijheid konden overbrengen - op een moderne manier. De stijlfiguren van oude luxe aan de kant schuiven en de bedachtzaamheid vastleggen die de ervaringen van gasten verheft boven de standaard van luxe die ze van andere high-end hotelmerken mogen verwachten. Maar op een totaal onverwachte manier”, zegt Andy Bird, Founding Partner en Chief Creative Officer, Le Truc.

“We hebben heel nauw samengewerkt met regisseur Akinola Davies Jr., die de stijl en moderniteit tot leven bracht die de Four Seasons-eigendommen in overvloed hebben. We wilden echt dat mensen opnieuw zouden beoordelen hoe luxe eruitziet in een hotel, en hopelijk hebben we dat bereikt." Starcom leidde de media-aankoop en -strategie voor de campagne, die vanaf 29 augustus zal worden uitgezonden op digitale video, sociale media en digitale out-of-home. De gerichte, zeer impactvolle media-uitgaven van miljoenen dollars zijn de grootste tot nu toe van Four Seasons, het is de eerste keer dat het bedrijf brand equity-berichten ondersteunt met aanzienlijke versterking van betaalde media. Starcom faciliteerde bovendien een op maat gemaakte samenwerking met Condé Nast rond New York Fashion Week voor Vogue's inaugurele Vogue World Fashion Experience.

Four Seasons zal ook een aangepaste Acts of Love-ansichtkaartervaring bouwen in Four Seasons Hotel New York Downtown, waarbij gasten worden uitgenodigd om zich onder te dompelen in de verloren kunst van het schrijven van brieven en nauwer contact te maken met hun dierbaren door hun eigen attenties en zorgzaamheid. In de geest van de modefocus van september werkt Four Seasons samen met de veelgeprezen modeontwerper Christian Siriano om aangepaste ansichtkaarten te ontwerpen van zijn unieke schetsen. 

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...