Luxe en charme in het hart van Beverly Hills - Beverly Wilshire Hotel

Groots en elegant: het indrukwekkende Beverly Wilshire Hotel overtreft al uw verwachtingen. Dit luxueuze hotel ligt in het hart van Beverly Hills, op de beroemde kruising van Rodeo Drive en Wilshire Boulevard. Het biedt een betoverende combinatie van luxe, stijl en comfort, met een uitmuntende service en prachtige faciliteiten als kers op de taart.

Beverly Wilshire bevindt zich te midden van de Amerikaanse glamour, met luxe merkwinkels en onvergetelijke culinaire ervaringen binnen handbereik. Het hotel onderscheidt zich echter door zijn unieke sfeer. Overdag kunt u winkelen of op zoek gaan naar Hollywoodsterren in de omgeving. Na zonsondergang kunt u zich laten verwennen in de Aromatherapie Kristal Stoomruimte van het hotel, zoals u nog nooit eerder heeft ervaren.

De schitterende kamers en suites van Beverly Wilshire variëren in grootte, zodat er voor ieder wat wils is. Het hotel beschikt onder andere over een enorme penthouse suite, compleet met een luxe bubbelbad en een gastentoilet. In alle kamers kunt u rekenen op een werkruimte, moderne voorzieningen en een 42-inch plasma-tv.

Voor pure ontspanning kunt u terecht in de Spa van Beverly Wilshire, waar een breed scala aan behandelingen wordt aangeboden. Kies voor een 20-minuten durende massage om snel tot rust te komen of trakteer uzelf op een vijf uur durende lichaamsbehandeling. Sluit de dag af met een bezoek aan CUT, het eigentijdse steakhouse van Wolfgang Puck, waar u kunt genieten van heerlijke gerechten.

Naast het bezoeken van de spa en het genieten van heerlijke maaltijden in CUT, biedt het Beverly Wilshire Hotel nog meer faciliteiten en diensten om uw verblijf onvergetelijk te maken. Het hotel beschikt over een verwarmd buitenzwembad en een ultramodern fitnesscentrum, zodat u in vorm kunt blijven tijdens uw verblijf. Daarnaast kunt u gebruik maken van de 24-uurs conciërgedienst, die u graag helpt bij het regelen van excursies, reserveringen voor restaurants en andere activiteiten in en rond Beverly Hills.

Als u op zoek bent naar een locatie voor een zakelijke bijeenkomst, een conferentie of een speciale gelegenheid, beschikt het Beverly Wilshire Hotel over diverse evenementenruimtes en vergaderzalen die aan al uw behoeften kunnen voldoen. Het ervaren evenemententeam staat klaar om u te ondersteunen bij het plannen en organiseren van een succesvol evenement.

Voor een unieke en stijlvolle ervaring biedt het Beverly Wilshire Hotel ook de mogelijkheid tot privéshoppen in de nabijgelegen boetieks en designerwinkels. Laat u adviseren door een personal shopper die u helpt bij het vinden van de perfecte outfit of accessoires voor elke gelegenheid.

Het Beverly Wilshire Hotel is een oase van luxe en verfijning in het hart van Beverly Hills. Het biedt een ongeëvenaarde ervaring met zijn prachtige accommodaties, uitstekende service en een breed scala aan faciliteiten en activiteiten, zowel binnen als buiten het hotel. Het is de perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een stijlvol en comfortabel verblijf in een van de meest glamoureuze steden ter wereld.

Restaurants:

  • CUT: Een eigentijds steakhouse van Wolfgang Puck, met een uitgebreid aanbod van de beste vleessoorten en een verfijnde ambiance. Telefoon: +1 (310) 276-8500
  • The Blvd: Een verfijnd restaurant met Californische en mediterrane invloeden, waar u kunt genieten van ontbijt, lunch en diner. Telefoon: +1 (310) 385-3901


Bars:

  • Sidebar: Een stijlvolle cocktailbar met een intieme sfeer, waar u kunt genieten van ambachtelijke cocktails en lichte hapjes. Telefoon: +1 (310) 275-5200
  • The Pool Bar & Café: Een ontspannen bar bij het zwembad, ideaal voor het nuttigen van verfrissende drankjes en lichte maaltijden.


Accommodaties:

  • Deluxe kamers: Ruime en elegant ingerichte kamers met kingsize bedden, marmeren badkamers en moderne voorzieningen. Telefoon: +1 (310) 275-5200
  • Signature suites: Luxueuze suites met aparte woon- en slaapgedeeltes, een eigen balkon en een prachtig uitzicht op de stad.
  • Penthouse Suite: Een enorme suite met een luxueus bubbelbad, een gastentoilet en een panoramisch uitzicht op Beverly Hills.


Andere faciliteiten:

  • Spa: Een uitgebreide spa met een breed scala aan behandelingen en therapieën om volledig tot rust te komen. Telefoon: +1 (310) 385-7023
  • Fitnesscentrum: Een modern fitnesscentrum met geavanceerde apparatuur en begeleide lessen om in vorm te blijven tijdens uw verblijf. Telefoon: +1 (310) 275-5200
  • Zwembad: Een verwarmd buitenzwembad omringd door ligstoelen, ideaal om te ontspannen en te genieten van de zon.
  • Vergader- en evenementenruimte: Flexibele ruimtes voor vergaderingen, conferenties en speciale gelegenheden, met de ondersteuning van een ervaren evenemententeam.
  • Concierge: Een 24-uurs conciërgedienst om u te helpen bij het regelen van excursies, restaurantreserveringen en andere activiteiten.


Over Beverly Hills

Beverly Hills is een iconische stad in Zuid-Californië, bekend om zijn luxe, glamour en prachtige herenhuizen. Gelegen in de buurt van Los Angeles, is het een hotspot voor beroemdheden, filmsterren en de rijken en beroemden. Met zijn met palmen omzoomde straten en exclusieve boetieks, straalt Beverly Hills een sfeer van verfijning en elegantie uit die het tot een favoriete bestemming maakt voor bezoekers van over de hele wereld.

Een van de meest beroemde straten in Beverly Hills is Rodeo Drive, een winkelstraat die bekend staat om zijn luxueuze designerwinkels en high-end boetieks. Hier kunt u enkele van de meest prestigieuze modemerken ter wereld vinden, waaronder Gucci, Chanel, Louis Vuitton en Prada. Rodeo Drive is ook een geweldige plek om mensen te kijken en te genieten van het bruisende straatleven, met luxe auto's en stijlvolle voetgangers die de straat vullen.

Naast het winkelen biedt Beverly Hills een scala aan gastronomische ervaringen, met bekroonde restaurants en trendy cafés waar u kunt genieten van de heerlijke smaken van de Californische keuken. Proef de lokale delicatessen, of trakteer uzelf op een exclusief diner in een van de vele chique eetgelegenheden.

Beverly Hills staat ook bekend om zijn rijke culturele scene, met een aantal galerijen, musea en historische bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Verken de geschiedenis van de stad in het Beverly Hills Heritage Center of bewonder de kunstwerken in de vele galerijen die het gebied rijk is.

Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt Beverly Hills een aantal prachtige parken en openbare tuinen waar u kunt genieten van het zonnige klimaat en de weelderige groene omgeving. Breng een bezoek aan het Beverly Gardens Park, met zijn beroemde Beverly Hills-bord, of maak een rustige wandeling door het Will Rogers Memorial Park.

Beverly Hills is een stad die bekend staat om zijn luxe en verfijning, maar het is ook een plek waar bezoekers kunnen genieten van de warme gastvrijheid en de rijke culturele ervaringen die Zuid-Californië te bieden heeft. Of u nu komt om te winkelen, dineren, ontspannen of de lokale cultuur te verkennen, Beverly Hills is een bestemming die zeker zal betoveren en inspireren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...