Een spectaculaire Golfing Odyssey in het Grand Ho Tram Strip Resort

Golfen is een sport waarbij natuur en precisie samensmelten tot een elegante dans. Een plek waar deze dans tot kunst verheven wordt, vindt men in Vietnam aan de kust: het Grand Ho Tram Strip Resort. Dit resort, gelegen langs een betoverend stuk kustlijn, is een oase van rust en luxe die golfers uit alle windstreken aantrekt.

Bij binnenkomst in het resort wordt al snel duidelijk dat hier alles in het teken staat van de golfsport. Het pronkstuk van het resort, de golfbaan "De Bluffs Grand Ho Tram Strip", ontworpen door golflegende Greg Norman, is meer dan slechts een baan - het is een meesterwerk dat harmonieert met het omringende landschap. De holes slingeren zich door de duinen, cirkelen rondom beschermde natuurgebieden en bieden spelers het ene na het andere spectaculaire uitzicht op de Zuid-Chinese Zee.

Greg Norman heeft bij het ontwerp gebruikgemaakt van het natuurlijke terrein om een golfervaring te creëren die elke speler test op zowel vaardigheid als strategie. De constante zeewind voegt een extra uitdagend element toe en maakt elke slag een berekende keuze. Het is geen verrassing dat de baan internationaal geroemd wordt en zich positief onderscheidt in golfpublicaties zoals Golf Digest.

Het resort biedt echter meer dan alleen een uitdagende baan. Het luxueuze clubhuis is een centraal punt waar schoonheid en functionaliteit elkaar ontmoeten. Na een energieke ronde golf kunnen gasten zich verzamelen in het Infinity Restaurant, een plek waar smaakvolle gerechten en sociale interactie hand in hand gaan. Het panoramisch zicht op de golfbaan is daarbij een geliefd decor voor vriendschappen, zakelijke deals en alledaagse conversaties.

Voor wie aan zijn of haar golftechniek wil schaven, biedt het resort gerenommeerde oefenfaciliteiten. De driving range en putting greens zijn van onberispelijke kwaliteit en professionele instructeurs staan klaar om lessen te verzorgen, zodat elke golfer, ongeacht het niveau, zich kan verbeteren.

Naast golf prijst het resort zichzelf ook met hoogwaardige accommodaties. Gasten die hun dag op de green hebben doorgebracht kunnen genieten van een weldadige rust in de luxueuze kleedkamers en spa-faciliteiten. De kamers en suites zijn zo ontworpen dat elke gast zich kan onderdompelen in comfort en sereniteit.

Ook buiten de golfwereld denkt het Grand Ho Tram Strip Resort aan het welzijn van haar gasten. Met het "Play & Stay" pakket wordt een complete ervaring aangeboden, waarbij naast golf ook ontspanning en gastvrijheid centraal staan. Dankzij de shuttle service die bezoekers van en naar Ho Chi Minh City vervoert, is het resort eenvoudig en comfortabel te bereiken.

Het resort blijft vernieuwen met speciale aanbiedingen die getuigen van een persoonlijke benadering; zoals kortingen voor golfers geboren in bepaalde jaren. Hiermee moedigt het resort niet alleen terugkerende bezoeken aan, maar viert het ook de diversiteit van haar gasten.

Grand Ho Tram Strip Resort is meer dan een golfresort, het is een plaats waar passies worden gedeeld en waar levenslange herinneringen worden gecreëerd. Of je nu een gepassioneerd golfer bent of gewoon op zoek naar een uitvlucht uit de dagelijkse sleur, dit resort biedt een unieke mix van topgolf, weelderige accommodatie en voortreffelijke service. Een bezoek aan het Grand Ho Tram Strip Resort is ongetwijfeld een ervaring die je bijblijft, een spektakelstuk waarin golf niet alleen gespeeld, maar ook geleefd wordt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...