Mandarin Oriental opent zijn eerste luxe hotel in Griekenland

De luxe hotelgroep Mandarin Oriental opent in het voorjaar van 2023 haar eerste hotel in Griekenland in Costa Navarino. Costa Navarino staat bekend als een gewilde bestemming in Griekenland voor luxe reizigers. Gelegen in Messinia, in het zuidwesten van de Peloponnesos, is het beroemd om zijn ongeëvenaarde stranden met goudkleurig zand en kristalhelder water. Hoewel populair bij internationale jetsetters vanwege de luxe restaurants en winkels, staat de regio ook bekend om zijn prachtige dorpen vol met traditionele huizen gebouwd van steen, een stijl die uniek is voor het gebied.

Het aankomende Mandarin Oriental hotel in Griekenland lijkt een indrukwekkend en duurzaam project te zijn. Het gebruik van duurzame materialen en het ontwerp dat is afgestemd op de natuurlijke omgeving van Costa Navarino, is een goede stap in de richting van milieubewustzijn. De groene daken en de nadruk op duurzame materialen zijn belangrijke aspecten van het ontwerp van het hotel.

Het hotel zal gasten een luxueus verblijf bieden, met bijna 48 villa's en 51 kamers, allemaal uitgerust met een eigen zwembad. De locatie aan de ongerepte kustlijn van de Ionische Zee biedt ook een prachtig uitzicht en gemakkelijke toegang tot de nabijgelegen golfbaan en openluchtmarkt.

Het is opvallend dat het Mandarin Oriental zich ook heeft verbonden aan duurzame praktijken en milieubewustzijn in het ontwerp van het hotel. Dit toont aan dat luxe en duurzaamheid samen kunnen gaan en dat het mogelijk is om luxe reiservaringen te bieden die ook rekening houden met de impact op de planeet.

Al met al lijkt het aankomende Mandarin Oriental hotel in Griekenland een geweldige keuze te zijn voor degenen die op zoek zijn naar een luxe vakantie-ervaring die ook rekening houdt met de impact op het milieu. Met zijn duurzame ontwerp, prachtige locatie en uitgebreide faciliteiten, lijkt het hotel een ideale bestemming te zijn voor luxe reizigers die willen ontspannen en genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van Costa Navarino.

Naast de indrukwekkende accommodaties en faciliteiten, lijkt het Mandarin Oriental hotel in Griekenland ook een geweldige keuze te zijn voor reizigers die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de lokale cultuur. Costa Navarino staat bekend om zijn prachtige dorpen en traditionele stenen huizen, die uniek zijn voor het gebied. Gasten van het hotel hebben ook toegang tot de Navarino Agora, een openluchtmarkt met winkels en eten, waar ze kunnen genieten van de lokale keuken en souvenirs kunnen kopen.

Het feit dat het hotel is ontworpen door lokale Griekse architecten is ook een interessant aspect. Dit kan helpen om de authenticiteit van de architectuur en het ontwerp van het hotel te behouden, en tegelijkertijd de lokale gemeenschap en economie te ondersteunen.

De locatie van het hotel aan de ongerepte kustlijn van de Ionische Zee biedt ook mogelijkheden voor watersportactiviteiten, zoals surfen, kajakken en zeilen. Dit maakt het hotel een goede keuze voor avontuurlijke reizigers die willen genieten van de natuurlijke schoonheid van Costa Navarino.

Het feit dat gasten van het hotel ook toegang hebben tot faciliteiten van andere luxe resorts in Costa Navarino, waaronder de golfbaan genaamd "The Bay Course", biedt nog meer mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Dit maakt het hotel een goede keuze voor golfers die op zoek zijn naar een luxe golfervaring in een prachtige omgeving.

De wellness-faciliteiten van het hotel, waaronder het binnen-buitenzwembad en de spa, bieden ook mogelijkheden voor ontspanning en zelfzorg. Het is duidelijk dat het Mandarin Oriental hotel in Griekenland zich richt op het bieden van een holistische ervaring voor gasten, waarbij het welzijn van lichaam en geest centraal staat.

Het is interessant om op te merken dat de locatie van het hotel in Messinia, in het zuidwesten van de Peloponnesos, ook mogelijkheden biedt voor dagtochten naar nabijgelegen historische bezienswaardigheden, waaronder het oude Olympia, de geboorteplaats van de Olympische Spelen. Dit maakt het hotel een goede keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...