Bvlgari Hotel in Parijs is de ultieme luxe bestemming voor je

Het onlangs geopende Bulgari Hotel Paris is zonder twijfel de ultieme luxe bestemming voor deze Valentijn. Het luxe hotel biedt een uitzonderlijk diner in Il Niko Romito Restaurant, een van de beste Italiaanse restaurants in Parijs, onder toezicht van meerdere Michelin-sterren chef-kok Niko Romito. U kunt ervoor kiezen om te genieten van een verfijnd diner (EUR 250 per persoon) of een verblijf arrangement dat ook een overnachting met ontbijt en toegang tot de spa omvat, voor EUR 1.650 voor 2 personen.

Bulgari opende op 2 december 2021 het zevende hotel in zijn collectie op 30, Avenue George V in Parijs. De architectuur van het Italiaanse atelier Antonio Citterio Patricia Viel, in samenwerking met het Franse architectenbureau Valode & Pistre, creëert een verfijnde dialoog van culturen.

De prachtige hoge ramen van twee verdiepingen roepen de aristocratische paleizen op die Andrea Palladio tijdens de Italiaanse Renaissance heeft ontworpen, terwijl de stenen gevel verwijst naar de architectuur van Parijs. De 76 kamers en suites belichamen de geest van verfijning en comfort die kenmerkend zijn voor alle Bulgari hotels. Boeken, foto'sen kunstwerken van Gio Ponti geven de kamers het intieme gevoel van een privéappartement, die allemaal een onberispelijke focus op detail delen. Badkamers worden benadrukt door het Bulgari Serpenti Constellation motief gegraveerd op glazen kunstwerken, met behulp van de techniek ontwikkeld door kristalontwerpmeester René Lalique.

Chef-kok Niko Romito heeft de traditionele Italiaanse keuken opnieuw de nadruk op essentiële ingrediënten. gelegd. Naast een terras beschikt het restaurant over een eigen eetzaal voor een intiem diner. In de buurt zijn de kenmerkende vrijgevigheid en elegantie van de juwelier te zien in de Bulgari Bar and Lounge, de perfecte plek om elkaar te ontmoeten.

Eet- en drinkgelegenheden die allemaal zijn ontworpen om gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

  1. Le Baretto: Dit informele restaurant heeft een moderne inrichting en richt zich op de Italiaanse keuken. Gasten kunnen genieten van een uitgebreide selectie aan gerechten, waaronder pizza s, pasta'sen antipasti, die allemaal zijn bereid met de beste ingrediënten en geserveerd worden met een eigentijdse twist. Het restaurant heeft ook een uitgebreide wijnkaart met een selectie van zowel Franse als Italiaanse wijnen.

  2. La Terrasse: Deze prachtige buitenruimte biedt een panoramisch uitzicht op de stad en is perfect voor een ontspannen drankje of lichte maaltijd. Het menu biedt een selectie van salades, sandwiches en verse sappen die allemaal zijn bereid met de beste ingrediënten. De stijlvolle inrichting en het adembenemende uitzicht maken La Terrasse een van de meest populaire plekken in het hotel om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

  3. Le Grand Salon: Dit elegante restaurant heeft een klassieke inrichting en biedt een moderne interpretatie van de Franse keuken. Het menu is seizoensgebonden en biedt een selectie van gerechten die allemaal zijn bereid met de beste lokale ingrediënten. Gasten kunnen genieten van een uitgebreide selectie van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, evenals een uitgebreide wijnkaart met een selectie van de beste Franse wijnen.

  4. Le Bar: Deze stijlvolle bar is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een drankje na een lange dag sightseeing of zakelijke bijeenkomsten. Het menu biedt een uitgebreide selectie van cocktails, wijnen en bieren, evenals lichte hapjes en snacks die allemaal zijn bereid met de beste ingrediënten.

Ontspanningsmogelijkheden:

  1. De Spa: Dit is een oase van rust en ontspanning in het hart van het hotel. Het biedt een scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen, allemaal uitgevoerd door ervaren en professionele therapeuten. De Spa beschikt ook over een zwembad, een sauna en een stoombad.

  2. Fitnessruimte: De fitnessruimte is uitgerust met de nieuwste cardio- en krachtapparatuur en biedt een ideale plek voor gasten om te trainen en in vorm te blijven tijdens hun verblijf.

  3. Privébioscoop: Gasten kunnen genieten van een exclusieve filmervaring in de privébioscoop van het hotel, compleet met comfortabele stoelen en een high-definition scherm.

  4. Tuin: Het hotel beschikt over een prachtige tuin waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de rustige omgeving. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag sightseeing of zakelijke bijeenkomsten.

  5. Privéwijnkelder: Gasten kunnen genieten van een exclusieve wijnervaring in de privéwijnkelder van het hotel, waar ze kunnen genieten van een selectie van de beste Franse en Italiaanse wijnen, onder leiding van een ervaren sommelier.

Er zijn twee zwembaden - waaronder een halfolympisch zwembad van 25 meter - bekleed met prachtige mozaïeken en ontwerpen die de Caracalla baden van het oude Rome oproepen die ook dienden als inspiratie voor de Dream sieradencollectie van Bulgari Divas. De fitnessruimte beschikt over ultramoderne apparatuur en technologie, terwijl een schoonheids- en kapsalon een heerlijk intermezzo van welzijn biedt.


>>> klik hier voor meer informatie over Bulgari Paris <<<


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...