Vier de feestdagen bij Beverly Wilshire met Four Seasons

Het Beverly Wilshire, een Four Seasons Hotel gelegen in het hart van Beverly Hills, biedt dit jaar weer een reeks betoverende evenementen en ervaringen aan om de feestdagen te vieren. Het hotel staat bekend om zijn luxe en uitzonderlijke gastvrijheid en verwelkomt gasten om de magie van het seizoen te delen met speciale programma'sdie ontworpen zijn voor zowel kinderen als volwassenen.

De festiviteiten beginnen met een traditioneel Thanksgiving-diner dat plaatsvindt in de prachtige eetgelegenheden van het hotel. Gasten kunnen smullen van een uitgebreid feestmaal dat bestaat uit klassieke Amerikaanse gerechten met een verfijnde twist, samengesteld door de getalenteerde chefs van het hotel.

Na Thanksgiving neemt de vreugde van het seizoen toe met het aansteken van de kerstboom in de beroemde lobby van het hotel. Dit evenement, dat ieder jaar veel bezoekers trekt, is het startsein voor een maand vol feestelijkheden. De schittering van duizenden lichtjes en elegante decoraties creëert een sfeer die het ultrasjieke karakter van Beverly Hills weerspiegelt.

De decembermaand wordt verder gevierd met een reeks unieke evenementen. Een van de hoogtepunten is de mogelijkheid voor kinderen om een meet-and-greet te hebben met de Kerstman, rechtstreeks uit het winterwonderland. Met een knusse setting bij de open haard kunnen kinderen hun verlanglijstjes met de Kerstman delen en zorgt het hotel voor een onvergetelijke ervaring met een persoonlijk tintje.

Voor degenen die graag een blijvende herinnering willen maken, biedt het hotel de kans om een eigen kerstbal of ornament te personaliseren. Deze workshop staat onder leiding van lokale ambachtslieden en is perfect voor gezinnen die samen iets unieks willen creëren wat elk jaar weer deel kan uitmaken van hun kersttradities.

Als de kerstdagen dichterbij komen, presenteert het Beverly Wilshire een extravagant kerstdiner met meerdere gangen. De keukenbrigade doet er alles aan om een memorabel diner te serveren dat bestaat uit seizoensgebonden ingrediënten en waarbij elke gang zorgvuldig is bereid om de zintuigen te prikkelen. Gasten kunnen genieten van dit culinaire avontuur in een verfijnde en feestelijke ambiance.

Ook voor oudejaarsavond heeft het hotel plannen om het einde van het jaar groots te vieren. Er wordt een luxueuze soirée georganiseerd waarbij muziek, dans en gastronomie samenkomen om 2022 op een spectaculaire wijze af te sluiten en 2023 te verwelkomen. Gasten kunnen zich tegoed doen aan een uitgebreid menu, dansen op live muziek en toosten op het nieuwe jaar met een glas champagne.

Het hotel slaagt erin om de essentie van de feestdagen vast te leggen door middel van deze exclusieve evenementen en ervaringen. Elk detail, van het warme ontvangst tot de fonkelende versieringen, is bedacht om een onvergetelijke feestperiode te creëren voor alle gasten.

Naast de feestelijke activiteiten biedt het Beverly Wilshire ook speciale arrangementen aan tijdens de feestdagen. Deze pakketten kunnen inclusief luxe accommodaties zijn en bieden vaak extra voorzieningen zoals spa-behandelingen en speciale diners. Hierdoor is het mogelijk om een volledige vakantiebeleving te genieten, waarbij ontspanning en verwennerij centraal staan voor een werkelijk magische feestervaring.

De locatie van het hotel draagt tevens bij aan de allure van de feestdagen. Gelegen aan de iconische Rodeo Drive, is het Beverly Wilshire perfect gesitueerd om de sprankelende lichten en versierde etalages van een van de meest luxueuze winkelstraten ter wereld te ervaren. Gasten kunnen tussen de evenementen door genieten van de feestelijke sfeer in Beverly Hills en misschien zelfs hun feestinkopen doen bij de high-end boetieks en warenhuizen in de buurt.

Het personeel van het Beverly Wilshire zet zich volledig in om elk aspect van het verblijf van de gasten tijdens de feestdagen zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken. Met hun reputatie voor uitstekende service, kunnen gasten verwachten te worden getrakteerd op ongeëvenaarde aandacht en gastvrijheid.

Naarmate het jaar ten einde loopt, nodigt het Beverly Wilshire, a Four Seasons Hotel, iedereen uit om deel te nemen aan hun feestelijke vieringen. Of het nu gaat om het genieten van een luxe maaltijd, het bewonderen van de feestelijke decoraties, of het verwelkomen van het nieuwe jaar in stijl, het Beverly Wilshire is de ideale bestemming om de feestdagen te vieren.

Terwijl het Beverly Wilshire al een scala aan festiviteiten biedt gedurende het feestseizoen, is het belangrijk om ook de geschiedenis en het erfgoed van dit iconische hotel te erkennen. Het Beverly Wilshire, gebouwd in 1928, heeft een rijke historie en is in de loop der jaren bezocht door vele beroemdheden en hoogwaardigheidsbekleders. Het hotel heeft een prominente plaats in de cultuur van Los Angeles en is vaak te zien geweest in films en televisieseries, waaronder de beroemde film 'Pretty Woman'.

De architectuur van het Beverly Wilshire is een mix van Renaissance- en Mediterrane invloeden en het gebouw staat bekend om zijn prachtige gevel en interieurdetails. Het is niet alleen de feestelijke versiering die indruk maakt tijdens de feestdagen, maar ook het tijdloze design dat een achtergrond biedt voor memorabele ervaringen.

De kamers en suites van het hotel stralen luxe uit met moderne gemakken gecombineerd met ouderwetse elegantie. Voor gasten die tijdens de feestdagen willen overnachten, biedt het hotel accommodaties variërend van standaard kamers tot weelderige suites met adembenemende uitzichten over de stad en de omliggende heuvels.

De spa in het Beverly Wilshire is een ware toevluchtsoord waar gasten kunnen ontsnappen aan de drukte van de feestdagen. Met een breed scala aan behandelingen, zoals massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen, biedt de spa een plek voor totale ontspanning en vernieuwing.

Bovendien beschikt het hotel over verschillende eetgelegenheden, elk met hun eigen unieke sfeer en menu s. Van casual tot haute cuisine, de restaurants van het Beverly Wilshire staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en service. Bij speciale feestelijkheden worden de menu'snog verder aangepast om aan de thematische verwachtingen van het seizoen te voldoen en bieden ze een culinaire ervaring die past bij de ambiance van luxe en feestvreugde.

Speciale aandacht tijdens de feestdagen gaat ook uit naar de community engagement-initiatieven van het hotel. Het Beverly Wilshire zet zich in voor liefdadigheidswerk en steunt lokale organisaties. Tijdens de feestdagen kunnen gasten deelnemen aan initiatieven zoals speelgoeddonaties of liefdadigheidsevenementen, wat bijdraagt aan de geest van geven en delen die essentieel is voor de feestperiode.

Voor gasten die interesse hebben in kunst en cultuur, organiseert het Beverly Wilshire ook tentoonstellingen en culturele evenementen die aansluiten bij de feestelijke periode. Deze kunnen variëren van kunstgalerijen tot muzikale optredens, waardoor gasten de kans krijgen te genieten van verrijkende ervaringen tijdens hun verblijf.

Het hotel biedt daarnaast gepersonaliseerde services, zoals butlerservice, limousineservice en persoonlijke shoppers, om de feestdagen nog exclusiever en zorgeloos te maken. Met deze extra diensten kunnen gasten zich volledig focussen op ontspanning en het maken van herinneringen, terwijl het personeel zorgt voor de details.

De ligging en luxe van het Beverly Wilshire, samen met de rijke tradities en innovatieve feestelijke programma s, maken het hotel tot een ware bestemming voor de feestdagen. Voor diegenen die streven naar een feestseizoen gevuld met glamour, comfort en vreugde, biedt Beverly Wilshire, a Four Seasons Hotel, een onvergelijkbare ervaring in het hart van Beverly Hills.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...