De Houston Brothers introduceren hun nieuwe concept - Level 8 - in het centrum van LA

De Houston Brothers, Mark en Jonnie Houston, zijn geen onbekenden als het gaat om het creëren van innovatieve uitgaansgelegenheden die gesprekken op gang brengen. Hun nieuwste project, Level 8, is daar geen uitzondering op en vormt de nieuwste toevoeging aan hun indrukwekkende portefeuille van concepten. Deze broers hebben een reputatie opgebouwd voor het ontwerpen van ruimtes die meer bieden dan alleen een plek om te drinken; elke locatie vertelt een verhaal en biedt een ervaring die uniek is voor de bezoekers.

Met Level 8, gevestigd in het centrum van Los Angeles, hebben de Houston Brothers opnieuw een plek gecreëerd die ongetwijfeld veel bekijks zal trekken. Niet alleen omdat het in het hartje van de stad ligt, maar ook vanwege de veelzijdige en rijke ervaring die het belooft te bieden.

Het concept van Level 8 is gehuisvest in het historische Case Hotel, specifiek op de achtste verdieping, wat de naamgeving verklaart. Het toont meteen de ambitie van de broers om een bestemming op hoog niveau te creëren - letterlijk en figuurlijk. Bij binnenkomst zullen gasten onmiddellijk merken dat het geen doorsnee bar of restaurant is. De ruimte ademt karakter en geschiedenis uit, met een slimme balans tussen het verleden en het heden. Dit wordt mede bereikt door de keuze voor gerecyclede materialen die een ode vormen aan de rijke geschiedenis van het gebouw zelf.

De sfeer doet denken aan een andere tijd, een tijd waarin glamour en detail nog hand in hand gingen. Echter, met moderne invloeden en technologie is er een sfeervolle, hedendaagse twist toegevoegd. Vintage neonreclames zorgen voor een warme gloed en voegen een extra dimensie toe aan de algehele ambiance, waardoor de retro vibe compleet wordt gemaakt.

Culinair gezien legt Level 8 de lat hoog. In samenwerking met gerenommeerde chef-koks hebben de broers een menu samengesteld dat niet alleen innovatief is, maar ook bijdraagt aan het concept. De gerechten zijn gemaakt van verse, lokale ingrediënten en dit draagt bij aan de authenticiteit en kwaliteit van de maaltijden. Gasten kunnen genieten van een scala aan smaken, allemaal zorgvuldig bereid om een onvergetelijke eetervaring te bieden.

Maar Level 8 is niet alleen een plek om te dineren. Het is ontworpen als een multifunctionele ruimte die verschillende vormen van entertainment herbergt. Muziekliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met live optredens en DJ-sets. Dit maakt van Level 8 niet alleen de perfecte bestemming voor een avondje uit, maar ook een ideale locatie voor het hosten van evenementen.

De Houston Brothers hebben altijd gestreefd naar het maken van betekenisvolle impact in het nachtleven, en met Level 8 zetten ze die traditie voort. Ze begrijpen dat een uitgaansgelegenheid meer moet zijn dan alleen een plaats om te eten en drinken. Het moet een plaats zijn waar gasten kunnen genieten van muziek, kunst en de unieke sfeer. Het is een plek waar mensen samenkomen om herinneringen te creëren die ze nog lang zullen koesteren.

In Level 8 vinden deze idealen een thuis. De Houston Brothers nodigen eenieder uit om dit nieuwe concept te ervaren en deel te worden van de gemeenschap die ze rond hun etablissementen hebben opgebouwd. Het is niet alleen een statement in de wereld van het nachtleven, maar ook een getuigenis van hun creativiteit, hun visie en hun onwankelbare passie voor het samenbrengen van mensen in ruimtes die zowel inspirerend als onvergetelijk zijn.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...