Parisian Hotel biedt luxe suite met James Bond-thema

James Bond is altijd zoveel meer geweest dan een actieheld. Verafgoden door zowel mannen als vrouwen, heeft de Britse spion de wereld tientallen jaren veilig gehouden met zijn charme (en de vreemde gadget, hier en daar), in plaats van zijn vuisten of wapens en is onderweg een stijlicoon geworden.
Bekend om zijn voorliefde voor het hoge leven, kleedt hij zich graag scherp, rijdt en Aston Martin en heeft zijn wodka-martini altijd "geschud, niet geroerd". De mensen van Agence Bastie wilden een kamer creëren die geschikt zou zijn voor 007, en wat ze hebben bedacht is deze suite in het Seven Hotel, in Parijs.
De suite is een mix van vintage en modern design, met een kingsize bed, spiegelplafond, gouden pistoollamp, een 62-inch groot scherm (waar fans alle James Bond-films kunnen bekijken), een Turks bad, een minibar, een elektronische kluis en badjassen. Als bonus kunnen heren zelfs het maatpak van 007 passen.
Al deze luxe met James Bond-thema is beschikbaar voor €447 per nacht.

JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...