Lily Beach Resort & Spa - oase van luxe en natuurlijke schoonheid op de Malediven

Het is moeilijk om de betovering van de Malediven te weerstaan. Daarom willen we het graag hebben over de luxueuze resorts in deze adembenemende archipel. Een van de meest idyllische en vredige plekken ter wereld is het Lily Beach Resort & Spa, omringd door schitterende koraalriffen, weelderige tropische vegetatie en ongerepte stranden. Dit resort is bekend als het eerste 5-sterren All-Inclusive Platinum Plan Resort op de Malediven, dat zich richt op 'betaalbare luxe'.

Het resort biedt niet alleen uitstekende diensten en ultramoderne voorzieningen, maar ook prachtige lounge- en verblijfsfaciliteiten in een natuurlijke omgeving die onvergetelijke herinneringen creëert. De wooneenheden zijn ontworpen met het doel het resort te transformeren in een hoogwaardige, luxe ervaring. Alleen natuurlijke materialen zijn gebruikt voor zowel de villa's als de openbare ruimtes, wat resulteert in een harmonieuze combinatie van hedendaags design en traditionele Maldivische architectuur. Hout, diverse soorten natuursteen en modern design zijn op creatieve wijze geïntegreerd in de natuurlijke omgeving van het eiland.

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt deze locatie niet alleen een uitzonderlijk resort, maar ook een prachtige spa. De lokale bevolking beschouwt deze spa als 'een toevluchtsoord voor het innerlijke zelf'. De spa bestaat uit paviljoens met glazen vloeren boven het water, exotische geuren, natuurlijke materialen en indrukwekkende behandelingsessies.

De Lily Beach Resort & Spa biedt een scala aan activiteiten en ervaringen voor haar gasten. Waterliefhebbers kunnen genieten van snorkelen en duiken om de kleurrijke koraalriffen en het rijke zeeleven te verkennen. Voor degenen die liever op het land blijven, zijn er tal van ontspannende en avontuurlijke opties, zoals yogalessen, strandvolleybal, kookworkshops en begeleide natuurwandelingen.

Gastronomie speelt ook een belangrijke rol in het resort. Gasten kunnen kiezen uit diverse verfijnde restaurants en bars die lokale en internationale gerechten serveren. Van verse zeevruchten tot themabuffetten en fusiongerechten, er is voor elk wat wils. Bovendien worden veel ingrediënten lokaal geproduceerd en geoogst, wat zorgt voor een authentieke culinaire ervaring.

Voor gezinnen met kinderen biedt het Lily Beach Resort & Spa een speciale kinderclub, waar de jongere gasten kunnen deelnemen aan leuke en educatieve activiteiten onder begeleiding van gekwalificeerd personeel. Ouders kunnen ondertussen genieten van wat welverdiende rust en ontspanning.

Het resort is toegewijd aan duurzaamheid en zet zich in voor het beschermen en behouden van de kwetsbare ecosystemen van de Malediven. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke technologieën, het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het bevorderen van bewustwording bij gasten, draagt Lily Beach Resort & Spa bij aan een duurzame toekomst voor deze paradijselijke eilandengroep.

Het Lily Beach Resort & Spa biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring voor gasten die op zoek zijn naar zowel luxe als een diepe verbondenheid met de natuur. Hier kunnen bezoekers ontspannen, genieten en hun innerlijke rust vinden in een oase van schoonheid en comfort op de adembenemende Malediven.

Restaurants:

  • Lily Maa: Het hoofdrestaurant met een open keuken, waar zowel lokale als internationale buffetten worden geserveerd.
  • Tamarind: Een à-la-carterestaurant dat gespecialiseerd is in Aziatische fusiongerechten, met een focus op Indiase en Chinese keukens.
  • Les Turquoise D'Aqua: Een intiem dinerrestaurant dat mediterrane en internationale gerechten serveert in een romantische setting.


Bars:

  • Aqva Bar: Een zwembadbar die overdag verfrissende drankjes en lichte snacks biedt en 'savonds verandert in een ontspannen lounge.
  • Vibes Bar: Een levendige bar aan het strand met een uitgebreid aanbod aan drankjes, regelmatige live-optredens en thema-avonden.


Accommodatie:

  • Beach Villa: Ruime villa's met directe toegang tot het strand, een eigen terras en een openluchtbadkamer.
  • Lagoon Villa: Villa'sop palen boven het water met een panoramisch uitzicht op de lagune, een privézwembad en een zonnedek.
  • Deluxe Water Villa: Luxueuze watervilla's met een jacuzzi, privézwembad en directe toegang tot de oceaan.
  • Sunset Water Suite: Exclusieve suites met adembenemende uitzichten op de zonsondergang, een groot privézwembad en 24-uurs butlerservice.


Overige faciliteiten:

  • Tamara Spa: Een bekroonde spa met glazen vloerpaviljoens, gespecialiseerd in holistische behandelingen en ontspanningstherapieën.
  • Turtles Kids' Club: Een kinderclub met begeleide activiteiten, speelruimtes en educatieve programma'svoor de jongste gasten.
  • Watersportcentrum: Een faciliteit die een scala aan watersporten en -activiteiten aanbiedt, zoals snorkelen, duiken, kajakken en windsurfen.
  • Fitnesscentrum: Een volledig uitgeruste fitnessruimte met moderne apparatuur en professionele instructeurs voor individuele trainingssessies of groepslessen.
  • Conferentie- en evenementenfaciliteiten: Flexibele ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en andere speciale gelegenheden, met de mogelijkheid tot catering en evenementenplanning.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...