Cheval Blanc Randheli - een luxueus Paradijs op het Noonu-atol in de Malediven

Het Cheval Blanc Randheli Hotel, officieel geopend in 2013, is een spectaculair resort gelegen op het Noonu-atol in de Malediven. Dit luxueuze toevluchtsoord biedt een adembenemend uitzicht op de Maldivische kust en een uitgebreid scala aan eersteklas voorzieningen en diensten, waardoor het een van de meest gewilde bestemmingen in de Indische Oceaan is.

Het resort is gemakkelijk bereikbaar met een 40 minuten durende watervliegtuigtransfer vanaf de internationale luchthaven van Malé. Cheval Blanc Randheli bestaat uit 45 exclusieve villa's, waarvan vele boven het water zijn gelegen, en biedt een unieke en intieme ervaring voor de gasten.

De gerenommeerde architect Jean-Michel Gathy heeft het resort ontworpen, waarbij hij de traditionele Maledivische cultuur heeft gecombineerd met moderne esthetiek. Het resultaat is een elegant en rustgevend ontwerp met prachtige meubels, warme kleurenpaletten en een huiselijke sfeer die ervoor zorgt dat gasten zich direct op hun gemak voelen.

Op culinair gebied is Cheval Blanc Randheli een ware gastronomische bestemming. Het resort beschikt over het met Michelin-sterren bekroonde restaurant The 1947, waar chef-kok Yannick Alléno verbluffende Franse gerechten presenteert. Daarnaast zijn er drie andere restaurants die een verscheidenheid aan internationale smaken aanbieden, zoals Iberische, Japanse en verse zeevruchten, zodat elke gast zijn culinaire wensen kan vervullen.

Naast het aanbod van verfijnde eetgelegenheden biedt het Cheval Blanc Randheli Hotel tal van luxe faciliteiten en activiteiten om ervoor te zorgen dat elke gast een onvergetelijk verblijf heeft. Van ontspannende spa-behandelingen en watersportactiviteiten tot op maat gemaakte excursies en unieke culturele ervaringen, het resort biedt een scala aan mogelijkheden die passen bij de wensen van elke reiziger.

Het Cheval Blanc Randheli Hotel is de perfecte bestemming voor wie op zoek is naar een luxe uitje in de Malediven. Met zijn indrukwekkende architectuur, uitstekende culinaire ervaringen en een breed scala aan faciliteiten en activiteiten, zorgt het resort ervoor dat je een onvergetelijke vakantie beleeft in dit paradijselijke atol.

Het Cheval Blanc Randheli Hotel gaat verder dan alleen luxueuze accommodatie en uitstekende culinaire ervaringen. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten en ervaringen, afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren en interesses.

Voor de avontuurlijke reizigers biedt het resort een verscheidenheid aan watersporten, zoals snorkelen, duiken, zeilen, kajakken en windsurfen. Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld van de Malediven en maak kennis met het fascinerende zeeleven dat zich net onder het wateroppervlak bevindt.

Als je de voorkeur geeft aan ontspanning en welzijn, biedt de Cheval Blanc Spa een oase van rust en sereniteit. Kies uit een uitgebreid aanbod aan behandelingen, massages en holistische therapieën, uitgevoerd door ervaren therapeuten in een rustgevende omgeving. De spa is uitgerust met moderne faciliteiten, zoals een sauna, stoombad en ontspanningsruimtes, om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van je spa-ervaring.

Het Cheval Blanc Randheli Hotel biedt ook op maat gemaakte excursies om de cultuur en natuur van de Malediven te ontdekken. Bezoek nabijgelegen eilanden en lokale vissersdorpjes om een authentieke indruk te krijgen van het leven in dit prachtige eilandenrijk. Je kunt ook genieten van onvergetelijke ervaringen zoals een romantisch diner bij kaarslicht op een afgelegen zandbank of een adembenemende zonsondergangcruise op een traditionele Maldivische dhoni-boot.

Na een dag vol ontdekkingen en avonturen, keer je terug naar je luxe villa om te genieten van een rustige en ontspannen avond. Of je nu kiest voor een watervilla met panoramisch uitzicht op de oceaan of een afgelegen strandbungalow omgeven door weelderige tropische vegetatie, elke accommodatie in het Cheval Blanc Randheli Hotel is ontworpen om je een gevoel van privacy en comfort te bieden.

De uitzonderlijke service en persoonlijke aandacht van het toegewijde personeel zorgen ervoor dat je vakantie bij Cheval Blanc Randheli Hotel echt onvergetelijk wordt. Vanaf het moment dat je aankomt tot het moment dat je vertrekt, staat het team klaar om aan al je wensen en behoeften te voldoen.

Met het Cheval Blanc Randheli Hotel kies je voor een luxe, ontspannende en avontuurlijke vakantie in de Malediven. Deze idyllische bestemming biedt een ongeëvenaarde ervaring, waardoor je met een vernieuwde geest en levenslange herinneringen naar huis terugkeert.

Restaurants:

  • The 1947: Het met Michelin-ster bekroonde restaurant, waar chef-kok Yannick Alléno verfijnde Franse gerechten presenteert.
  • Le Deelani: Een ontspannen restaurant aan de jachthaven, gespecialiseerd in verse zeevruchten en mediterrane gerechten.
  • La Table de Partage: Een unieke, grote tafel voor speciale gelegenheden, met een op maat gemaakt menu voor groepen en familiediners.
  • Diptyque: Een Aziatisch en Japans fusionrestaurant met teppanyaki-grill en sushi-bar.


Bars:

  • The White: Een stijlvolle en ontspannen bar bij het zwembad met een uitgebreide selectie cocktails, wijnen en lichte snacks.
  • The Maldives Cru: Een exclusieve wijnkelder en sigarenlounge, waar gasten kunnen genieten van zeldzame wijnen en vintage sigaren.


Accommodatie:

  • Watervilla's: Luxe villa's op palen boven het water, met een prachtig uitzicht op de oceaan, privézwembad en zonneterras.
  • Strandvilla's: Elegante en ruime villa's aan het strand, omgeven door tropische vegetatie en met directe toegang tot het witte zandstrand.
  • Garden Water Villa: Een unieke villa met een combinatie van tuin- en waterelementen, inclusief een privézwembad en directe toegang tot de lagune.
  • Cheval Blanc Randheli Private Island: Een exclusief en afgelegen eiland met een vier-slaapkamerresidentie, privéstrand, zwembad en toegewijd personeel.


Overige faciliteiten:

  • Cheval Blanc Spa: Een luxueuze spa met een breed scala aan behandelingen, massages en holistische therapieën, evenals sauna, stoombad en ontspanningsruimtes.
  • Fitnesscentrum: Een ultramodern fitnesscentrum met geavanceerde apparatuur, personal trainers en yogalessen.
  • Watersportcentrum: Een uitgebreid aanbod aan watersporten en activiteiten, zoals snorkelen, duiken, zeilen, kajakken, windsurfen en jetskiën.
  • Excursies en culturele ervaringen: Op maat gemaakte excursies naar lokale eilanden en vissersdorpjes, romantische diners op afgelegen zandbanken en zonsondergangcruises op traditionele dhoni-boten.
  • Kids Club: Een veilige en leuke omgeving voor kinderen om te spelen, leren en nieuwe vrienden te maken onder toezicht van ervaren medewerkers.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...