Ontdek de luxe en gastvrijheid van Manoir de Lébioles in de Ardeense bossen tijdens oudjaar

Manoir de Lébioles is een prachtig hotel dat gelegen is in het midden van de uitgestrekte Ardeense bossen en zijn gasten verwelkomt in een prachtig natuurlijk kader. Het hotel is doordrenkt met een discrete luxe en ademt een besloten sfeer uit, en biedt hoogwaardige service aan zijn gasten. Na meer dan één jaar renovatiewerken ziet het 'Petit Versailles des Ardennes' eruit als herboren en heeft het zijn oorspronkelijke pracht herwonnen. Een internationaal architectenteam heeft gezorgd voor het modernste comfort in een omgeving die gekenmerkt wordt door zijn zuivere lijnen, terwijl de ziel van het voorvaderlijke landgoed behouden is gebleven.

De hartelijke gastvrijheid van het Manoir de Lébioles is de belangrijkste troef van het hotel en zorgt ervoor dat gasten zich welkom voelen vanaf het moment dat ze aankomen. Om oudjaar te vieren, kunt u ontspannen bij het open haardvuur met warme kastanjes, braadappels en huisgemaakte zoetigheden, terwijl u uitkijkt naar de grote gala-avond. Neem de tijd om te genieten van een goed boek in de prachtige bibliotheek en laat de dagelijkse sleur achter u.

Op oudejaarsavond kunt u genieten van culinaire hoogstandjes, bereid door de chef-kok en zijn team, en van een privé-vuurwerkshow met uitzicht over de ongerepte Ardennen. Na het feest kunt u ontspannen in de rustgevende wellness met de nieuwste Valmont-schoonheidsbehandelingen en massages, de sauna, het stoombad, de belevenisdouche, de Vital-pool en de lounge met open haard. De avond zal worden gekenmerkt door elegantie, fantastische muziek en adembenemend vuurwerk.

Op Nieuwjaarsdag kunt u genieten van een heerlijke brunch voordat u weer naar huis gaat. Of u nu komt voor een romantisch weekendje weg, een familievakantie of een zakelijke bijeenkomst, Manoir de Lébioles biedt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf in de Ardeense bossen.

Manoir de Lébioles biedt zijn gasten tal van faciliteiten om ervoor te zorgen dat hun verblijf zo aangenaam mogelijk is. Naast de prachtige bibliotheek en de ontspannende wellness biedt het hotel ook een fitnessruimte en een buitenzwembad dat in de zomer geopend is. Het hotel heeft ook een eigen restaurant dat gespecialiseerd is in regionale en seizoensgebonden gerechten, bereid met lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De wijnkaart biedt een uitgebreide selectie van de beste wijnen uit de regio en daarbuiten.

Meer over Manoir de Lébioles

Manoir de Lébioles is een prachtig hotel dat zijn gasten verwelkomt in een betoverende omgeving te midden van uitgestrekte Ardeense bossen. Het hotel biedt een luxueuze en discrete sfeer en garandeert hoogwaardige service.

Het hotel beschikt over verschillende soorten accommodatie, waaronder 16 kamers, suites en privé-villa's. Elke kamer en suite is uniek en prachtig ingericht met behoud van de originele architectuur en charme van het historische landgoed. De villa's zijn bijzonder ruim en hebben een eigen tuin en terras. Alle kamers en suites zijn uitgerust met moderne faciliteiten, zoals airconditioning, satelliet-tv, minibar en gratis WiFi.

Manoir de Lébioles heeft ook een eigen restaurant dat gespecialiseerd is in regionale en seizoensgebonden gerechten, bereid met lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het restaurant heeft een elegante en intieme sfeer en biedt uitzicht op de prachtige tuinen. Het ontbijtbuffet is uitgebreid en er is een selectie van à-la-cartegerechten voor lunch en diner.

Het hotel heeft ook een gezellige bar waar u kunt genieten van een drankje of een hapje. De bar biedt een brede selectie van lokale en internationale dranken en cocktails en heeft een open haard voor extra sfeer.

Manoir de Lébioles beschikt ook over tal van faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is. Het hotel heeft een prachtige bibliotheek, een fitnessruimte en een buitenzwembad dat in de zomer geopend is. De ontspannende wellness biedt de nieuwste Valmont-schoonheidsbehandelingen en massages, sauna, stoombad, belevenisdouche, Vital-pool en een lounge met open haard.

Voor wie op zoek is naar avontuur, biedt de omgeving van Manoir de Lébioles tal van mogelijkheden. De Ardeense bossen zijn perfect om te wandelen, fietsen en paardrijden. Er zijn ook tal van activiteiten in de buurt, zoals kajakken, raften, klimmen en skiën. Het hotel kan helpen bij het regelen van activiteiten en uitstapjes in de omgeving.

Manoir de Lébioles is ook de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties en evenementen. Het hotel beschikt over verschillende vergaderzalen en een balzaal die geschikt zijn voor allerlei soorten evenementen. Het hotel biedt ook verschillende arrangementen voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties, inclusief catering en accommodatie.

Manoir de Lébioles biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf in de Ardeense bossen. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of zakelijke faciliteiten, dit prachtige hotel heeft het allemaal.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...