W Hotels opent nieuw luxe hotel Mina Seyahi in Dubai

W Hotels Worldwide, onderdeel van Marriott Bonvoy'sportfolio van 30 buitengewone hotelmerken, heeft de opening aangekondigd van W Dubai - Mina Seyahi. Het 31 verdiepingen tellende hotel ligt aan de zeer gewilde kustlijn van Jumeirah Beach en heeft een opvallende glazen architectuur met vrij uitzicht op de zonovergoten Arabische Golf en de iconische bezienswaardigheden van Dubai.

'Lokale en internationale smaakmakers met een passie voor muziek en design zullen de gedurfde geest van Dubai ervaren door de W-lens bij W Dubai - Mina Seyahi', zegt Tolga S Lacin, Area General Manager.

'Door de meeslepende kunst van het hotel, sociale gebeurtenissen, zorgvuldig samengestelde muziek, visionaire eetconcepten en de legendarische Whatever/Whenever®-servicefilosofie, kunnen gasten moderne luxe verwachten die op een volledig unieke, verrassende manier wordt geleverd.'

Het historische, culturele en sociale weefsel van Dubai is verweven in het ontwerp van het hotel met verrassingen die om elke hoek wachten om ontdekt te worden. Bij aankomst worden de gasten begroet door de kunstzinnig ontworpen porte-cochère die leidt naar een stijlvolle welkomstbalie met gedurfde kleuren en texturen geïnspireerd op de romantiek van een slangenbezweerder - een knipoog naar de mystieke geschiedenis van het Midden-Oosten en zijn mix van dichters, verhalenvertellers , en artiesten die de energie van de regio tot leven brachten.

Binnen is de W Lounge – de kijk van het merk op de hotellobby – een eerbetoon aan de beroemde goudsoeks uit het Midden-Oosten, met rijke, warme tinten en gouden accenten om een ​​levendige, moderne bazaar te creëren.

Gasten kunnen genieten van fantasierijke cocktails en hartige hapjes doordrenkt met lokale smaken, aangevuld met livemuziek en nachtelijke dj-sets. W Dubai - Mina Seyahi beschikt over 318 kamers, waaronder 27 suites - allemaal met uitzicht op zee met een eigen balkon - waar gasten kunnen genieten van de levendige zonsondergangen van Dubai over de Arabische Golf, het eiland Palm Jumeirah en iconische bezienswaardigheden zoals de Ain Dubai.

Het chique ontwerp combineert accenten van traditionele Midden-Oosterse elementen in een lichte, uitnodigende ruimte met doordachte details. Levendig getinte interieurs en op maat gemaakte meubels met lagen van zeer gestructureerde stoffen met moderne glans eren de bestemming en het erfgoed van de handelsroute.

Aparte woon-, toilet- en slaapruimtes, evenals de kenmerkende Mix Bar van het merk, zijn welkome luxe. Voor de meest verheven ervaring is de Extreme WOW Suite - W'sdraai aan een presidentiële suite - op de 30e verdieping een moderne ruimte van 3000 vierkante meter met twee slaapkamers, een lounge, een eethoek en een balkon met een prachtig uitzicht op de stad beneden . W Dubai - De eet- en uitgaansgelegenheden van Mina Seyahi zullen reizigers en de lokale bevolking boeien die samenkomen op zoek naar lokale en wereldwijd geïnspireerde smaken, of een weggestopte cocktaillounge.

Ginger Moon, gelegen op de tweede verdieping, is W Dubai - de stedelijke clubervaring van Mina Seyahi die de hele dag open is, met innovatieve lunch-, zonsondergang- en dinermenu s. Luchtig en licht, deze naadloze binnen-buitenruimte komt uit op een uitgestrekt terras dat leidt naar een overloopzwembad met panoramisch uitzicht vanaf de Mina Seyahi-baai. De kenmerkende kijk op het zwembad van het merk W - WET Deck - biedt gasten een frisse ruimte om te genieten van de zon aan het zwembad of in de verfrissende schaduw van een cabana terwijl ze genieten van cocktails, hapjes en eclectische muziek.

ATTIKO opent in juni 2022 en is een slanke, energieke loungeset op het dak die de nieuwste hotspot in de stad wordt. Een luxe locatie met benijdenswaardige uitzichten, ATTIKO zal de place to be zijn van zonsondergangen tot nachtelijke bijeenkomsten met een mix van livemuziek of dj'sdie de nieuwste high-octane tracks spelen. ATTIKO serveert fantasierijke gerechten met een samengestelde selectie van moderne en klassieke Pan-Aziatische gerechten en een uitgebreid menu met internationaal bier, wijn en kenmerkende handgemaakte cocktails.

De Malakite-strandclub en -zwembad zullen in 2023 worden geopend en zijn ideaal gelegen aan het privéstrand, alleen toegankelijk voor bewoners en hotelgasten. -lang zwembad en privéstrand. Zonaanbidders kunnen de hele dag door verrassende optredens verwachten en als de zon ondergaat, zal de actie zich verplaatsen naar de bijna 13.000 vierkante meter grote overdekte arena voor een spektakel van getalenteerde artiesten die de entertainmentervaring voor zowel inwoners van Dubai als reizigers opnieuw zullen definiëren. Cocktails, gezelligheid en verwend worden vormen het hart van de BAR-B spa. Met vier behandelkamers, een beautybar en ontspanningsruimtes biedt BAR-B opvallende gezichtsbehandelingen en volledige lichaamstherapieën.

Het fitnesscentrum – 1REBEL/FIT – markeert het debuut van de in de VAE geboren 1Rebel – de ultieme sport-luxe fitnesservaring – in 2023 met een 27.000 vierkante meter grote studio met twee verdiepingen in het hotel. Voor intieme bijeenkomsten, vergaderingen of grotere gelegenheden voor maximaal 120 personen, zal W Dubai – Mina Seyahi het toneel vormen voor het opnieuw verbinden van energieke evenementen. Drie verschillende Studio-ruimtes zijn volledig uitgerust en hebben een overvloed aan natuurlijk licht.

De Studio'sbeschikken ook over een pre-functionele ruimte met een buitenterras. Gasten kunnen genieten van de voordelen van Marriott Bonvoy'sbekroonde loyaliteitsprogramma waarbij leden profiteren van exclusieve voordelen, waaronder gratis wifi, tarieven voor leden en contactloze ervaring met de Marriott Bonvoy Mobile-app. Leden kunnen bij elk kwalificerend verblijf de Elite-status erkennen en punten verdienen voor gratis overnachtingen bij de meer dan 7.800 accommodaties over de hele wereld en de meer dan 30.000 premium huurwoningen.

>>> klik hier voor meer informatie over W Dubai - The Palm <<<


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...