Het Barcelona Edition Hotel heropent zijn late nachtclub Cabaret

Het Barcelona Edition Hotel, gelegen in de bruisende Catalaanse hoofdstad van Spanje, heeft onlangs aangekondigd dat het zijn iconische late nachtclub "Cabaret" opnieuw zal openen. Deze nachtclub, die bekend staat om zijn exclusiviteit en luxe sfeer, belooft haar gasten opnieuw een unieke nachtlevenervaring met een mix van live entertainment en DJ-sets van wereldklasse.

De heropening van Cabaret in het Barcelona Edition Hotel is niet alleen goed nieuws voor lokale feestgangers en nachtleven aficionado's, maar ook voor internationale bezoekers die de magie van de stad willen ervaren tot in de kleine uurtjes. Het concept van de club is ontworpen om een intieme en sensuele sfeer te creëren, waar gasten kunnen genieten van een avond vol vermaak, muziek en dans.

Cabaret is strategisch gesitueerd in de kelder van het hotel, waar de akoestiek en de op maat gemaakte interieurontwerpen bijdragen aan een omgeving die zowel hedendaags als tijdloos voelt. Het interieur wordt gekenmerkt door weelderige fluwelen gordijnen, donker hout, en smaakvol geselecteerde verlichting die het gevoel van exclusiviteit benadrukt. Bezoekers kunnen loungen in booth-zitjes of zich mengen aan de bar terwijl ze een keuze maken uit het zorgvuldig samengestelde menu van cocktails en premium dranken.

Het entertainmentprogramma van Cabaret wordt zorgvuldig samengesteld om te zorgen voor een diverse line-up die past bij het verfijnde publiek. De club heeft een reputatie opgebouwd voor het hosten van getalenteerde live performers, variërend van jazzmuzikanten tot cabaretartiesten, die allemaal bijdragen aan een meeslepende ervaring die de zintuigen prikkelt. Naast live acts, draaien resident DJ's en speciale gasten sets die elektronische, house, en techno muziek combineren, waardoor een levendige danssfeer wordt gecreëerd die tot de vroege uurtjes doorgaat.

Veiligheid en comfort zijn topprioriteiten voor Het Barcelona Edition Hotel, vooral in de nasleep van de COVID-19 pandemie. De heropening van Cabaret gaat gepaard met strikte gezondheids- en veiligheidsprotocollen om de veiligheid van zowel gasten als personeel te waarborgen. Capaciteitsbeperkingen, verbeterde reinigingsprocedures en ventilatiemaatregelen zijn slechts enkele voorbeelden van de stappen die worden genomen om een veilige omgeving te creëren.

De heropening van Cabaret is tekenend voor de weerbaarheid en de terugkeer van het nachtleven in Barcelona, een stad die bekend staat om zijn dynamische uitgaanscultuur. Het Barcelona Edition Hotel, gelegen in de wijk El Born nabij de beroemde La Rambla, biedt hiermee een exclusieve bestemming die luxueus comfort combineert met de energie en passie van de stad.

Voor degenen die op zoek zijn naar een avond uit met een verschil, biedt de vernieuwde Cabaret nachtclub een ervaring om niet te vergeten. Van de verfijnde ambiance en de eersteklas service tot de spannende line-up van entertainment, de club is gepositioneerd om een hotspot te worden voor iedereen die het nachtleven van Barcelona wil ervaren in stijl.

Reserveren is vaak noodzakelijk om een plekje te bemachtigen in deze exclusieve nachtclub. Gasten van het Barcelona Edition Hotel hebben soms voorrang of speciale arrangementen die een bezoek aan Cabaret combineren met hun verblijf. Of je nu een hotelgast bent of een lokale inwoner, de heropening van Cabaret bij het Barcelona Edition Hotel is een toevoeging aan het nachtleven van de stad die je niet wilt missen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...