Nobis Hotels opent luxueuze locatie in Palma - Mallorca

In het historische centrum van Palma, de bruisende hoofdstad van Mallorca, heeft de gerenommeerde Nobis Hospitality Group een nieuw boetiekhotel geopend. Deze recente toevoeging aan het portfolio van de groep brengt een vleugje Scandinavische elegantie naar het mediterrane eiland, welbekend om zijn prachtige stranden, rijke geschiedenis en cultuur.

Het hotel, strategisch gesitueerd in het oude stadsdeel, bevindt zich in een indrukwekkend 19e-eeuws gebouw. De tijdloze architectuur is zorgvuldig gerestaureerd en gemoderniseerd, waarbij authentieke elementen bewaard zijn gebleven en een harmonieuze fusie is ontstaan tussen historische charme en hedendaags design. De renovatie is uitgevoerd met respect voor de oorspronkelijke structuur, terwijl ook gefocust is op het bieden van modern comfort en luxe aan de gasten.

Het hotel beschikt over 31 kamers en suites, die elk uniek zijn ingericht. Minimalistisch Scandinavisch design gecombineerd met warme tinten en natuurlijke materialen creëren een rustgevende omgeving. Gasten kunnen rekenen op een comfortabele en intieme sfeer, waardoor ze zich onmiddellijk thuis voelen. De kamers zijn uitgerust met moderne faciliteiten zoals wifi, een smart-tv en airconditioning, en bieden een prachtig uitzicht op de historische omgeving.

Culinaire liefhebbers kunnen hun hart ophalen in het restaurant van het hotel, dat geleid wordt door een gerenommeerd chef-kok. Het menu biedt een verscheidenheid aan gerechten, bereid met lokale producten en geïnspireerd op zowel de Mediterrane als de Scandinavische keuken. Daarnaast is er een bar waar gasten kunnen genieten van ambachtelijke cocktails en een zorgvuldig geselecteerde collectie wijnen.

De gemeenschappelijke ruimtes van het hotel stralen een serene sfeer uit en nodigen uit tot ontspanning. Gasten hebben toegang tot een lounge en een binnenplaats waar zij kunnen relaxen of samenkomen. Ook de wellnessfaciliteiten, waaronder een fitnessruimte en een spa, dragen bij aan de totale ontspanningservaring.

Het Nobis Hotel in Palma is meer dan een verblijf; het is een bestemming op zich. Het personeel zorgt ervoor dat elke gast een persoonlijke en onvergetelijke ervaring krijgt, waarbij aandacht wordt besteed aan elk klein detail. Het streeft ernaar een sfeer te creëren waarin gasten zich gewaardeerd en verzorgd voelen.

Dit boetiekhotel maakt deel uit van Design Hotels, een collectie van onafhankelijke hotels wereldwijd die bekendstaan om hun unieke ontwerp en exceptionele service. Het Nobis Hotel in Palma weerspiegelt niet alleen de waarden van Design Hotels, maar ook die van de Nobis Hospitality Group, met zijn focus op kwaliteit, esthetiek en een persoonlijke benadering.

Mallorca zelf is een eiland vol diversiteit, waar bezoekers zowel rust als avontuur kunnen vinden. Het Nobis Hotel is ideaal gelegen om het eiland te verkennen. Het ligt dichtbij de kathedraal van Palma, de gezellige straatjes vol winkels en galerieën, en de jachthaven. Bovendien zijn de stranden nooit ver weg, wat zorgt voor een perfecte balans tussen stadsverkenning en ontspanning aan de kust.

De komst van Nobis Hotels naar Palma markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van luxe accommodaties op het eiland. De Nobis Hospitality Group, die bekend staat om haar collectie van lifestyle- en luxehotels in Scandinavië, heeft met dit project bewezen dat stijl en traditie samen kunnen gaan.

Het interieur van het hotel is een lust voor het oog, met een mix van vintage en eigentijdse stukken die zorgvuldig zijn geselecteerd om de geschiedenis van het gebouw te complementeren. Elke kamer is ontworpen om de gast een uniek gevoel van plaats te geven, onderstreept door de subtiele luxe en het comfort dat Nobis-hotels bieden.

Duurzaamheid is ook een sleutelcomponent bij de ontwikkeling van dit hotel. Energie-efficiënte oplossingen en milieuvriendelijke praktijken zijn geïntegreerd om de ecologische voetafdruk te minimaliseren en verantwoord toerisme te bevorderen.

Het restaurant in het hotel wordt al snel een culinaire hotspot in Palma. De samenwerking met lokale leveranciers verzekert dat gasten kunnen genieten van de allerbeste ingrediënten, terwijl het innovatieve gebruik van traditionele kookmethodes een unieke smaakervaring oplevert.

Voor zakenreizigers biedt het Nobis Hotel moderne vergaderfaciliteiten. Deze zijn uitgerust met de nieuwste technologie, waardoor het hotel ook een uitstekende keuze is voor conferenties en evenementen. De combinatie van een centrale ligging en topnotch services maakt het een aantrekkelijke optie voor professionele bijeenkomsten.

Een andere unieke feature van het hotel is het dakterras, dat gasten een adembenemend 360-graden uitzicht biedt over de stad. Dit is de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol ontdekkingen of om een speciaal event te organiseren onder de sterren.

Bij Nobis Hotel in Palma draait alles om het creëren van een exclusieve ervaring. De combinatie van de Zweedse ontwerpinvloeden en de mediterrane flair zorgt voor een bijzondere ambiance die past bij de moderne, wereldse reiziger die op zoek is naar iets anders dan een standaard hotelervaring.

Met een locatie die de rijke historie van Palma met het eigentijdse combineert, vormt het Nobis Hotel een poort naar het ontdekken van zowel het oude als het nieuwe Mallorca. Of gasten nu komen voor de kunstgalerijen, het nachtleven, de markten of de natuurlijke schoonheid van het eiland, dit hotel biedt de perfecte uitvalsbasis om alle facetten van Mallorca te ervaren.

Daarnaast biedt het hotel verschillende conciërgediensten aan, waarbij gasten hulp kunnen krijgen bij het reserveren van restaurants, het regelen van transport, en tips kunnen ontvangen over de must-see locaties op het eiland. Het deskundige team staat klaar om iedere gast te helpen het beste uit hun verblijf in Mallorca te halen.

Nobis Hotels heeft wederom bewezen een meester te zijn in het creëren van luxueuze, intieme sferen waar de nadruk ligt op gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Met de opening van het hotel in Palma biedt de groep een unieke en verfijnde ervaring die de essentie van Mallorca vastlegt met een kenmerkende Scandinavische touch.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...