Het idyllische 5-sterren Constance Moofushi Resort op de Malediven

Het Constance Moofushi Resort is een idyllisch 5-sterrenresort gelegen op het South Ari Atoll op de Malediven. Het resort is gebouwd op een kruising tussen natuurlijkheid en stijl en beschikt over in totaal 110 land- en wateraccommodaties, waaronder villa's met een prachtig uitzicht op de omgeving. Het resort is ontworpen om te passen in de natuurlijke omgeving en gasten hebben hier geen schoenen nodig om te genieten van de prachtige omgeving.

Het resort biedt een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder duiken, aangezien deze plek bekend staat als een van de beste duiklocaties ter wereld. Gasten kunnen ook genieten van snorkelen, windsurfen, kajakken en paddleboarden. Het resort beschikt ook over faciliteiten zoals een fitnessruimte, tennisbanen en een zwembad.

Gasten kunnen kiezen uit 6 bars en restaurants die smakelijke gerechten en fijne drankjes serveren. Het Manta Restaurant biedt internationale gerechten en uitzicht op de oceaan, terwijl het Alizee Restaurant zeevruchten en grillgerechten serveert. Andere eetgelegenheden zijn het Manta Bar, het Totem Bar en de Wijnkelder.

Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt het resort de U Spa by Constance, waar gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan behandelingen en massages. Er zijn ook speciale arrangementen beschikbaar voor stellen en pasgetrouwden.

Naast de genoemde faciliteiten biedt het Constance Moofushi Resort ook verschillende andere activiteiten en faciliteiten voor zijn gasten. Het resort heeft een eigen huisrif waar gasten kunnen snorkelen en duiken om het rijke zeeleven van de Malediven te ontdekken. Het resort biedt ook privé-excursies, waaronder boottochten naar nabijgelegen eilanden en vissen in open water.

Het resort heeft verschillende soorten accommodaties om uit te kiezen, waaronder Beach Villas, Water Villas en Senior Water Villas. Elke villa is prachtig ontworpen en ingericht met moderne gemakken. De Beach Villas zijn voorzien van een eigen terras, een hangmat en een buitendouche. De Water Villas zijn gebouwd op palen boven de lagune en bieden een prachtig uitzicht op de oceaan.

Het resort biedt ook bruiloftsarrangementen voor stellen die in het paradijs willen trouwen. Het team van het resort staat klaar om de perfecte bruiloft te plannen en uit te voeren, inclusief aangepaste menu s, decoraties en entertainment.

Het Constance Moofushi Resort is een van de beste plekken om te verblijven op de Malediven. Met zijn adembenemende omgeving, luxe accommodatie, uitstekende faciliteiten en activiteiten, en gastvrije personeel, biedt dit resort een onvergetelijke vakantie-ervaring voor zijn gasten. 

Restaurants en bars:

  • Manta Restaurant: Het Manta Restaurant biedt internationale gerechten en uitzicht op de oceaan. Gasten kunnen hier genieten van ontbijt, lunch en diner.
  • Alizee Restaurant: Het Alizee Restaurant serveert heerlijke zeevruchten en grillgerechten, gelegen aan het strand. Het is een perfecte plek voor een romantisch diner.
  • Manta Bar: De Manta Bar is een gezellige bar die de hele dag geopend is en waar gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan drankjes.
  • Totem Bar: De Totem Bar is gelegen aan het zwembad en biedt een verscheidenheid aan verfrissende drankjes en cocktails.
  • Wijnkelder: De wijnkelder biedt een selectie van de beste wijnen uit de hele wereld en is de perfecte plek voor wijnliefhebbers.
  • Jing Bar: De Jing Bar is een bar die gespecialiseerd is in premium sterke dranken en sigaren en biedt een luxe sfeer om te ontspannen en te genieten.
     

Faciliteiten en accommodatie:

  • Land- en wateraccommodaties: Het Constance Moofushi Resort beschikt over in totaal 110 land- en wateraccommodaties, waaronder villa's met een prachtig uitzicht op de omgeving. Gasten kunnen kiezen uit verschillende soorten accommodatie, waaronder Beach Villas, Water Villas en Senior Water Villas.
  • Duikcentrum: Het resort heeft een eigen duikcentrum waar gasten kunnen deelnemen aan duikexcursies en cursussen, met professionele instructeurs.
  • Watersportcentrum: Het watersportcentrum biedt een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder snorkelen, windsurfen, kajakken, paddleboarden en meer. Gasten kunnen lessen nemen of zelfstandig deelnemen aan de activiteiten.
  • Fitnessruimte: Het fitnesscentrum beschikt over cardio- en krachtapparatuur en biedt de mogelijkheid om een personal trainer te boeken.
  • Tennisbanen: Het resort heeft twee tennisbanen waar gasten kunnen genieten van een potje tennis met een prachtig uitzicht op de oceaan.
  • Zwembad: Het resort heeft een groot buitenzwembad waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht op de oceaan.
  • U Spa by Constance: De U Spa by Constance biedt een verscheidenheid aan behandelingen en massages om gasten te helpen ontspannen en verjongen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...