Diva Resort - een luxueus Paradijs in het hart van de Malediven

Diva Resort, gelegen in het betoverende hart van de Malediven, is een toevluchtsoord van rust en schoonheid. De adembenemende landschappen, kristalheldere blauwe zeeën en serene ambiance maken het een droomlocatie voor zowel gezinsvakanties als romantische uitjes.

Gasten van het Diva Resort kunnen genieten van tal van bijzondere ervaringen, zoals het van dichtbij observeren van imposante walvishaaien. Daarnaast biedt het resort diverse activiteiten zoals snorkelen in de helderblauwe oceaan, ontspannen op enkele van de grootste zwemplekken ter wereld, en kennismaken met een rijke onderwaterwereld. Al deze ervaringen zorgen voor een welkome afwisseling van het alledaagse leven.

De watervilla's van het resort zijn bijzonder luxueus en uitnodigend, met directe toegang tot de oceaan via trappen voor spontane snorkel- of zwemmomenten. De inrichting van de villa's is verrijkt met Parijse Pierre Frey-stoffen, Egyptisch katoenen lakens en prachtige Maldivische houten vloeren. De kleuren turkoois, beige en oker zijn zorgvuldig gekozen om de idyllische lagune-omgeving te complementeren.

Gasten die zich liever in hun villa terugtrekken, kunnen genieten van een 24-uurs roomservice met een uitgebreid menu dat varieert van internationale delicatessen tot lokale specialiteiten. Diva Resort is ook een ideale locatie voor bruiloften, waar stellen elkaar het jawoord kunnen geven te midden van een adembenemende en romantische omgeving.

Diva Resort biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring voor gasten die op zoek zijn naar luxe, avontuur en ontspanning in een paradijselijke omgeving op de Malediven.

Restaurants:

  • Oceaanbries: Een stijlvol buffetrestaurant met internationale en lokale gerechten. Telefoon: +31 6 1234 5678
  • Lagunezicht: Een elegant à-la-carte-restaurant met een focus op zeevruchten en grillgerechten. Telefoon: +31 6 1234 5679

Bars:

  • Zonsondergang Lounge: Een sfeervolle bar met een panoramisch uitzicht op de oceaan, gespecialiseerd in ambachtelijke cocktails. Telefoon: +31 6 1234 5680
  • Oceaanoase: Een ontspannen strandbar met een uitgebreid aanbod aan drankjes en lichte snacks. Telefoon: +31 6 1234 5681

Accommodatie:

  • Deluxe Beach Villa: Ruime villa's met directe toegang tot het strand en een privézwembad. Telefoon: +31 6 1234 5682
  • Overwater Bungalow: Luxueuze bungalows op palen boven de oceaan met een privéterras en directe toegang tot het water. Telefoon: +31 6 1234 5683
  • Sunset Lagoon Suite: Exclusieve suites met een adembenemend uitzicht op de lagune en een groot privézwembad. Telefoon: +31 6 1234 5684

Overige faciliteiten:

  • Diva Spa: Een luxe spa met een breed scala aan behandelingen en ontspanningstherapieën. Telefoon: +31 6 1234 5685
  • Kids' Club: Een kindvriendelijke omgeving met begeleide activiteiten en speelruimtes. Telefoon: +31 6 1234 5686
  • Watersportcentrum: Een faciliteit die een scala aan watersporten en -activiteiten aanbiedt. Telefoon: +31 6 1234 5687
  • Fitnesscentrum: Een moderne fitnessruimte met geavanceerde apparatuur en professionele trainers. Telefoon: +31 6 1234 5688
  • Evenementenruimte: Flexibele ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en speciale gelegenheden. Telefoon: +31 6 1234 5689


Enkele andere van de vele faciliteiten zijn van het Diva Resort:

Spa & Wellness:

  • Een uitnodigende spa- en wellnesscentrum, waar gasten kunnen genieten van ontspannende massages, lichaamsbehandelingen en holistische therapieën, allemaal ontworpen om lichaam en geest te verjongen.


Sport- en recreatieactiviteiten:

  • Een volledig uitgerust fitnesscentrum met de nieuwste apparatuur en ervaren trainers om gasten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken.
  • Watersportfaciliteiten die verschillende activiteiten aanbieden, zoals kajakken, windsurfen en zeilen, zodat gasten het beste van de Maledivische wateren kunnen ervaren.


Restaurants en bars:

  • Meerdere eetgelegenheden, elk met een unieke sfeer en menu, variërend van verfijnde gastronomische ervaringen tot ontspannen, informele diners.
  • Sfeervolle bars die een breed scala aan cocktails, wijnen en andere dranken serveren, perfect voor een ontspannen avond met uitzicht op de oceaan.


Milieubewustzijn:

  • Diva Resort is toegewijd aan duurzaamheid en milieubehoud en maakt gebruik van milieuvriendelijke praktijken en technologieën om de impact op de omringende ecosystemen te minimaliseren.


Kinderfaciliteiten:

  • Een speciaal ingerichte kinderclub biedt een veilige en leuke omgeving voor jonge gasten om deel te nemen aan creatieve en educatieve activiteiten, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten van hun vakantie.


Diva Resort streeft ernaar om een onvergelijkbare vakantie-ervaring te creëren voor haar gasten. Met luxe accommodaties, hoogwaardige faciliteiten en een scala aan activiteiten om uit te kiezen, kunnen bezoekers van het resort genieten van een onvergetelijk verblijf in een adembenemende, tropische omgeving.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...