Dusit Thani Maldives - een betoverend paradijs op het eiland Mudhdhoo

De zomervakantie nadert en om de opgebouwde stress van de werkmaanden te verminderen, zijn uitstapjes tegenwoordig zeer populair. Daarom hebben we dit prachtige resort op de Malediven ontdekt, gelegen op het eiland Mudhdhoo. Het Dusit Thani Maldives bevindt zich op slechts 10 minuten met de speedboot van de gloednieuwe binnenlandse luchthaven op het Baa-atol en 35 minuten met het watervliegtuig van de Maldivische hoofdstad Malé.

Dit adembenemende resort, dat deel uitmaakt van Dusit Hotels & Resorts, wordt omringd door ongerepte witte stranden en majestueuze palmbomen, en biedt een scala aan prachtig ingerichte villa's. Wat dit resort nog interessanter maakt, is de ligging naast een UNESCO-wereldbiosfeerreservaat, een broedplaats voor walvishaaien en mantaroggen. Hier bevindt zich ook het grootste zwembad van de Malediven, evenals talloze spectaculaire plekken om te duiken en snorkelen.

Op het land zijn er tal van activiteiten, zoals fitnesslessen met een personal trainer, yoga met een instructeur, een bibliotheek met internetstations en boeken, en een verscheidenheid aan boetieks en winkels. Bovendien biedt het eiland clubfaciliteiten, uitstekende restaurants met adembenemende panorama s, een zeebioloog en een speeltuin voor kinderen.

Het Dusit Thani Maldives beschikt over 100 prachtig ingerichte villa's en woningen, allemaal uitgerust met eersteklas voorzieningen en uitzonderlijk comfort. Voor gasten die op zoek zijn naar ultieme ontspanning, biedt de Devarana Spa een onvergetelijke ervaring. De spa, genesteld tussen hoge kokospalmen, bestaat uit 6 boomtopbehandelcabines die een unieke wellnesservaring bieden. De nachttarieven bij Dusit Thani Maldives beginnen vanaf €720.

Dusit Thani Maldives biedt een breed scala aan activiteiten om aan de wensen en behoeften van elke gast te voldoen. Watersportliefhebbers kunnen genieten van kajakken, windsurfen, catamaranzeilen, waterskiën en wakeboarden. Er zijn ook excursies beschikbaar om de prachtige onderwaterwereld van de Malediven te verkennen, zoals begeleide snorkel- en duiktrips naar de kleurrijke koraalriffen en scheepswrakken.

Gasten die geïnteresseerd zijn in de lokale cultuur kunnen deelnemen aan culturele uitstapjes naar nabijgelegen eilanden, waar ze kunnen genieten van traditionele Maldivische muziek- en dansvoorstellingen, evenals ambachtelijke workshops. Romantische opties zijn onder meer privédinercruises bij zonsondergang, koppelmassages in de Devarana Spa of een privé-picknick op een afgelegen zandbank.

Als u met kinderen reist, zullen zij zich zeker vermaken in de Baan Sanook Kids' Club, die een scala aan leuke en educatieve activiteiten biedt, zoals schatzoeken, kooklessen en schilderworkshops. Ouders kunnen ondertussen genieten van wat welverdiende rust en ontspanning.

Voor culinaire ervaringen biedt Dusit Thani Maldives een selectie van restaurants die zowel lokale als internationale keukens serveren. Proef de authentieke Thaise gerechten in het Benjarong-restaurant, verwen uzelf met verse zeevruchten in het Sea Grill, of geniet van een ontspannen diner in het Market-restaurant, dat een verscheidenheid aan buffetopties biedt.

De Dusit Thani Maldives is de perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een luxueuze en ontspannen vakantie in een adembenemende omgeving. Met zijn uitzonderlijke faciliteiten, eersteklas accommodatie en onvergetelijke activiteiten, zal dit resort een blijvende indruk achterlaten.

Restaurants en bars:

  • Benjarong: Authentieke Thaise gerechten in een verfijnde setting met uitzicht op de lagune.
  • Sea Grill: Verse zeevruchten en grillgerechten geserveerd in een ontspannen strandomgeving.
  • Market Restaurant: Een informeel restaurant met buffetopties voor ontbijt, lunch en diner, met zowel lokale als internationale keukens.
  • Sand Bar: Een gezellige bar aan het strand waar gasten kunnen genieten van verfrissende cocktails, snacks en lichte maaltijden.
  • Sala Bar: Een overwaterbar met een adembenemend uitzicht op de Indische Oceaan, perfect voor zonsondergangdrankjes en tapas.


Accommodatie:

  • Beach Villa: Een ruime villa met directe toegang tot het strand, een privéterras en een openlucht regendouche.
  • Water Villa: Een luxe villa op palen boven het water, met een privédek en directe toegang tot de lagune.
  • Ocean Villa: Een exclusieve villa met een adembenemend uitzicht op de oceaan, een privézwembad en een butlerservice.
  • Family Beach Villa: Een grotere villa, ideaal voor gezinnen, met extra slaapruimte, een privézwembad en directe toegang tot het strand.
  • Two-Bedroom Ocean Pavilion: Een luxueuze paviljoen met twee slaapkamers, ideaal voor grotere groepen, met een privézwembad, butlerservice en een adembenemend uitzicht op de oceaan.


Faciliteiten en activiteiten:

  • Devarana Spa: Een luxe spa met boomtopbehandelcabines, een breed scala aan behandelingen en wellnesservaringen.
  • Baan Sanook Kids' Club: Een leuke en educatieve kinderclub met activiteiten zoals schatzoeken, kooklessen en schilderworkshops.
  • Fitnesscentrum: Een volledig uitgeruste sportschool met personal trainers en groepslessen zoals yoga en pilates.
  • Watersportcentrum: Faciliteiten voor kajakken, windsurfen, catamaranzeilen, waterskiën en wakeboarden.
  • Duik- en snorkelcentrum: Begeleide excursies om de prachtige onderwaterwereld van de Malediven te verkennen.
  • Culturele activiteiten: Uitstapjes naar nabijgelegen eilanden voor traditionele Maldivische muziek- en dansvoorstellingen, ambachtelijke workshops en meer.
  • Romantische ervaringen: Privédinercruises bij zonsondergang, koppelmassages in de Devarana Spa en privépicknicks op afgelegen zandbanken.
  • Trouw- en evenementenfaciliteiten: Een idyllische locatie voor bruiloften, recepties en andere speciale gelegenheden, met professionele evenementenplanners om u te helpen bij het organiseren van uw droomdag.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...