Dhuni Kolhu - een paradijselijk eilandresort in de Maldiven

Voor degenen die verlangen naar een zonovergoten vakantie met prachtige witte zandstranden, azuurblauwe oceaan, wuivende palmbomen en weelderige tropische vegetatie, ligt er een paradijselijk eiland genaamd Dhuni Kolhu in de Maldivische archipel, onderdeel van het Baa-atol.

Op dit eiland bevindt zich het luxueuze Coco Palm Dhuni Kolhu Resort, dat zijn gasten verwelkomt met open armen en talloze voorzieningen. Dit exclusieve resort beschikt over exotische, elegante interieurs, schitterende panorama s, luxueuze designs en diverse accommodatiemogelijkheden.

De villa's zijn ontworpen met het oog op comfort en privacy. Sommige zijn van de grond getild en bieden een adembenemend uitzicht op de oceaan, terwijl andere zijn verscholen tussen enorme palmbomen. De accommodaties zijn uitgerust met unieke voorzieningen, zoals verzonken baden in tuinbadkamers, dompelbaden op het terras en hemelbedden met witte muskietennetten.

Bovendien kunnen gasten genieten van openlucht tuinbadkamers, ideaal voor wie zich dicht bij de natuur wil voelen. Ontspannen kan in de jacuzzi s, badkamers met uitzicht op de lagune, grote zonneterrassen en dompelbaden, omgeven door luxe afwerkingen en exclusieve voorzieningen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een buitengewone vakantie-ervaring, biedt het resort een indrukwekkende suite van 1657 m² met directe toegang tot de lagune. Gasten kunnen hier genieten van ultieme privacy en comfort, terwijl ze omringd worden door de betoverende schoonheid van de Maldiven.

Naast de prachtige accommodaties biedt het Coco Palm Dhuni Kolhu Resort ook een scala aan activiteiten en ervaringen om het verblijf van de gasten nog onvergetelijker te maken. Gasten kunnen deelnemen aan watersporten zoals snorkelen, duiken en kajakken om de kleurrijke onderwaterwereld van de Maldiven te verkennen.

Het resort beschikt ook over een spa- en wellnesscentrum, waar gasten zich kunnen laten verwennen met ontspannende massages en verkwikkende behandelingen, geïnspireerd op eeuwenoude tradities en natuurlijke ingrediënten uit de omgeving.

Culinaire liefhebbers zullen genieten van de verfijnde restaurants en bars op het resort, die een breed scala aan lokale en internationale gerechten en verfrissende drankjes aanbieden. Hier kunnen gasten proeven van de authentieke Maldivische keuken of genieten van een romantisch diner bij kaarslicht aan het strand.

Voor de avontuurlijke reiziger organiseert het resort ook excursies naar nabijgelegen eilanden en lokale vissersdorpjes, zodat gasten de unieke cultuur en levensstijl van de Maldiven kunnen ontdekken. Daarnaast kunnen natuurliefhebbers deelnemen aan milieu- en conservatieprogramma s, zoals het adopteren van een zeeschildpad of het helpen bij koraalherstelprojecten.

Het Coco Palm Dhuni Kolhu Resort streeft ernaar om zijn gasten een onvergetelijke en unieke vakantie-ervaring te bieden, met een perfecte balans tussen luxe, ontspanning en avontuur. Dit alles wordt gecombineerd met de adembenemende natuurlijke schoonheid van het eiland Dhuni Kolhu en de warme gastvrijheid van de lokale bevolking, waardoor het de ideale bestemming is voor een onvergetelijke vakantie in de Maldiven.

Restaurants:

  • Cowrie Restaurant: Het hoofdrestaurant van het resort, biedt een uitgebreid buffet met zowel lokale als internationale gerechten in een ontspannen sfeer.
  • Cornus Restaurant: Een à-la-carterestaurant met een focus op Aziatische en Maldivische specialiteiten, gelegen in een sfeervolle setting met uitzicht op de oceaan.
  • Cornus Grill: Een openluchtgrillrestaurant aan het strand waar verse vis en zeevruchten worden geserveerd, bereid op een traditionele houtskoolgrill.


Bars:

  • Conch Bar: Een gezellige strandbar met een uitgebreide selectie aan drankjes, lichte snacks en live entertainment, perfect voor een ontspannen middag of avond.
  • Lagoon Bar: Een bar bij het zwembad met een spectaculair uitzicht op de lagune, waar gasten kunnen genieten van verfrissende cocktails, wijnen en andere dranken.


Accommodaties:

  • Beach Villa s: Villa'sgelegen aan het strand, omringd door tropische vegetatie en met directe toegang tot het strand.
  • Deluxe Villa s: Villa'smet een verhoogd uitzicht op de oceaan, compleet met een eigen dompelbad op het terras.
  • Lagoon Villa s: Luxe villa's op palen boven de lagune, met een ruim zonneterras en directe toegang tot het water.
  • Sunset Lagoon Suite: Een exclusieve en ruime suite van 1657 m² met directe toegang tot de lagune, ideaal voor een bijzondere vakantie-ervaring.


Andere faciliteiten:

  • Coco Spa: Een spa- en wellnesscentrum met een breed scala aan behandelingen, massages en therapieën, geïnspireerd op lokale tradities en ingrediënten.
  • Watersportcentrum: Een centrum waar gasten kunnen deelnemen aan verschillende watersporten, zoals snorkelen, duiken, kajakken, windsurfen en nog veel meer.
  • Excursiebalie: Een informatiepunt waar gasten excursies kunnen boeken naar nabijgelegen eilanden, vissersdorpjes en andere bezienswaardigheden in de omgeving.
  • Milieu- en conservatieprogramma s: Activiteiten gericht op natuurbehoud, zoals het adopteren van een zeeschildpad of het helpen bij koraalherstelprojecten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...