Het betoverend luxe resort Huvafen Fushi in het hart van de Malediven

Droom je ervan om aan de oevers van de Laccadive-zee te vertoeven, op de betoverende archipel van de Malediven? Huvafen Fushi is een schitterend resort op deze paradijselijke bestemming, gelegen in het Noord-Malé-atol, nabij Malé International Airport.

Bij aankomst worden gasten verwelkomd door een hotelgastheer en met een luxe speedboot in slechts 35 minuten naar het eiland gebracht. Een andere, snellere optie om het eiland te bereiken, is per watervliegtuig. Hoewel deze chartervlucht slechts iets meer dan 15 minuten duurt, worden reizigers getrakteerd op adembenemende uitzichten. Het resort onthaalt je met unieke oceaanhutten met glazen bodem, een innovatieve onderwaterspa, hagelwitte zandstranden en eindeloos turquoise water. Of je nu komt voor plezier, ontspanning of wateractiviteiten, één ding is zeker: Huvafen Fushi behoort tot de meest verfijnde en prachtige resorts ter wereld.

Zoek je rust en ontspanning? De Beach Bungalows heten je van harte welkom met hun knusse ambiance. De privéterrassen bieden een prachtig uitzicht op de oceaan. Elke villa is uitgerust met een watervaldouche, een groot bad en een eigen dompelbad. Voor de avontuurlijke reiziger zijn er de Ocean Bungalows, met glazen vloeren waardoor gasten de kleurrijke tropische vissen in de diepte kunnen bewonderen. Deze bungalows beschikken ook over jacuzzi s, ideaal om te genieten van het uitzicht op de oceaangolven tot aan de horizon.

Gasten hebben tevens de mogelijkheid om aan boord te gaan van een Dhoni, het traditionele Maldivische zeilschip, om de warme golven van de oceaan te trotseren. De Aquum Spa, 'swerelds eerste onderwaterspa, biedt gasten unieke waterbehandelingen in harmonie met de golven en de serene onderwaterwereld. Een overnachting op Huvafen Fushi kost minimaal €675, afhankelijk van de gekozen accommodatie en diensten. Dit droomresort biedt een onvergetelijke ervaring in de adembenemende schoonheid van de Malediven.

Restaurants:

  • Coral Reef Restaurant: Het hoofdrestaurant van het resort, serveert zowel lokale als internationale gerechten in een ontspannen sfeer met uitzicht op de oceaan.
  • Ocean Grill: Een à-la-carterestaurant met een focus op verse vis en zeevruchten, gelegen aan het strand met een romantische setting.


Bars:

  • Sunset Bar: Een elegante bar met een panoramisch uitzicht op de oceaan, waar gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes en cocktails tijdens de adembenemende zonsondergang.
  • Lagoon Lounge: Een ontspannende loungebar met uitzicht op de lagune, ideaal voor een verkwikkend drankje gedurende de dag of bij het vallen van de avond.


Accommodaties:

  • Beach Bungalows: Gezellige villa's aan het strand met directe toegang tot het strand, privéterrassen en luxe voorzieningen zoals een watervaldouche en een dompelbad.
  • Ocean Bungalows: Avontuurlijke villa's op palen boven het water, met glazen vloeren, jacuzzi'sen een spectaculair uitzicht op de oceaan en het kleurrijke onderwaterleven.


Andere faciliteiten:

  • Aquum Spa: 'sWerelds eerste onderwaterspa, waar gasten kunnen genieten van unieke waterbehandelingen en ontspannende massages te midden van de serene onderwaterwereld.
  • Fitnesscentrum: Een modern fitnesscentrum met geavanceerde apparatuur, waar gasten tijdens hun verblijf aan hun conditie kunnen werken.
  • Watersportcentrum: Een centrum waar gasten diverse watersporten kunnen beoefenen, zoals snorkelen, duiken, paddleboarden, kajakken en windsurfen.
  • Excursiebalie: Een informatiepunt waar gasten excursies kunnen boeken naar nabijgelegen eilanden, vissersdorpjes en andere bezienswaardigheden in de omgeving.
  • Yoga- en meditatiesessies: Aangeboden om gasten te helpen ontspannen, hun lichaam en geest in balans te brengen en optimaal te genieten van hun verblijf op het eiland.


Het  Huvafen Fushi Malediven Resort biedt een uitgebreid aanbod van faciliteiten en diensten om te zorgen voor een onvergetelijk verblijf voor elke gast in het paradijs van de Malediven.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...