Angsana Velavaru Resort - een levendige oase van luxe en verwennerij in de Malediven

De Malediven behoren tot de meest adembenemende bestemmingen ter wereld, met hun exotische eilanden en talrijke luxueuze resorts en hotels. Het levendige Angsana Velavaru Resort staat klaar om je te verwelkomen en je te verwennen op manieren die je nooit voor mogelijk hield.

Gelegen in het zuiden van het Nilandhe-atol, op 146 kilometer en slechts 40 minuten met het watervliegtuig vanaf Hulhule Airport, bevindt het Angsana Velavaru Resort zich op een idyllische locatie met kalme turquoise oceaanwateren en prachtige witte zandstranden. Het resort ligt op slechts 1 kilometer afstand van het eiland Velavuru en biedt een unieke vakantie-ervaring.

Met 33 inOcean watervilla's - unieke, twee verdiepingen tellende huizen gebouwd op het water - en 79 landvilla's, biedt het resort gasten een breed scala aan luxueuze en verfijnde accommodatiemogelijkheden. De interieurs van de villa's zijn opvallend en kleurrijk, met een speelse mix van tinten die een jeugdige sfeer creëren. Hedendaagse accenten en traditionele decoraties zorgen voor een stijlvol en harmonieus thema in het hele resort.

33 inOcean watervilla's

De 33 inOcean watervilla's in het Angsana Velavaru Resort zijn ontworpen om gasten een unieke en luxueuze ervaring te bieden. Deze villa's zijn verdeeld in verschillende categorieën, die variëren in grootte en faciliteiten:

  • InOcean Sunrise Watervilla: Deze watervilla's bieden een adembenemend uitzicht op de zonsopgang en zijn voorzien van een kingsize bed, een en-suite badkamer met regendouche, een apart bad en luxe toiletartikelen. Gasten kunnen genieten van een privéterras met ligstoelen, een overloopzwembad en directe toegang tot de oceaan.
  • InOcean Sunset Watervilla: Deze villa's zijn vergelijkbaar met de Sunrise Watervilla's, maar bieden een spectaculair uitzicht op de zonsondergang. Ze beschikken over een ruime slaapkamer, een en-suite badkamer, een privéterras met ligstoelen, een overloopzwembad en directe toegang tot de oceaan.
  • InOcean Deluxe Watervilla: De Deluxe Watervilla's zijn ruimer en bieden extra voorzieningen, zoals een aparte woonkamer en een groter terras met eetgedeelte. Ze beschikken ook over een kingsize bed, een en-suite badkamer, een overloopzwembad en directe toegang tot de oceaan.
  • InOcean Premium Watervilla: Deze premium villa's bieden de ultieme luxe ervaring, met twee verdiepingen, twee slaapkamers, een aparte woonkamer, een eetgedeelte en een groot terras met zitjes, ligstoelen, een overloopzwembad en directe toegang tot de oceaan. Ze zijn ideaal voor gezinnen of groepen vrienden.


79 landvilla's

De 79 landvilla's van het Angsana Velavuru Resort zijn ontworpen om gasten een comfortabele en luxe ervaring te bieden te midden van een weelderige tropische omgeving. Deze villa's zijn verdeeld in verschillende categorieën, afhankelijk van hun grootte en faciliteiten:

  • Beachfront Villa: Deze villa's liggen direct aan het strand en bieden een prachtig uitzicht op de oceaan. Ze beschikken over een kingsize bed, een en-suite badkamer met regendouche, een apart bad en luxe toiletartikelen. Gasten kunnen genieten van een privéterras met ligstoelen en een tuin.
  • Deluxe Beachfront Villa: De Deluxe Beachfront Villa'szijn ruimer en bieden extra voorzieningen zoals een aparte woonkamer en een groter terras met eetgedeelte. Ze zijn voorzien van een kingsize bed, een en-suite badkamer, een privétuin en directe toegang tot het strand.
  • Beachfront Pool Villa: Deze villa's bieden dezelfde faciliteiten als de Deluxe Beachfront Villa s, maar met een extra privézwembad. Gasten kunnen genieten van een verfrissende duik in hun eigen zwembad en ontspannen op het terras met ligstoelen en een tuin.
  • Family Beachfront Villa: Deze villa's zijn speciaal ontworpen voor gezinnen en bieden twee slaapkamers, een aparte woonkamer, een eetgedeelte en een groot terras met zitjes, ligstoelen en een tuin. Ze zijn voorzien van een kingsize bed en twee eenpersoonsbedden, en-suite badkamers en directe toegang tot het strand.
  • Velavaru Villa: De Velavaru Villa'szijn de meest luxueuze en ruime optie, met drie slaapkamers, een aparte woonkamer, een eetgedeelte, een groot terras met zitjes, ligstoelen, een privézwembad en een tuin. Ze zijn ideaal voor grote gezinnen of groepen vrienden die op zoek zijn naar een exclusieve en privé-ervaring.


Angsana Velavaru Resort biedt niet alleen luxe accommodatie, maar ook een scala aan voorzieningen en diensten om het verblijf van de gasten onvergetelijk te maken. Hier kunnen gasten genieten van heerlijke culinaire ervaringen, ontspannen in de spa, deelnemen aan watersportactiviteiten en de betoverende onderwaterwereld van de Malediven ontdekken.

Als je op zoek bent naar een paradijselijke vakantie, is Angsana Velavaru Resort de perfecte keuze. Met zijn uitstekende locatie en eersteklas diensten, zal het resort je verwachtingen overtreffen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring in de adembenemende Malediven.

Restaurants en bars:

  • Kaani: Het hoofdrestaurant serveert een uitgebreid buffet met lokale en internationale gerechten, met uitzicht op de oceaan en de tropische omgeving.
  • Azzurro: Een elegant à-la-carte restaurant aan het water, gespecialiseerd in Italiaanse en mediterrane gerechten.
  • Kuredhi Bar: Een stijlvolle strandbar waar gasten kunnen ontspannen met verfrissende cocktails, snacks en een prachtig uitzicht op de oceaan.


Spa en wellness:

  • Angsana Spa: De bekroonde spa biedt een scala aan ontspannende en verjongende behandelingen, waaronder massages, lichaamspakkingen en gezichtsbehandelingen, in een rustige en serene omgeving.


Activiteiten en entertainment:

  • Watersportcentrum: Gasten kunnen deelnemen aan diverse watersporten, zoals snorkelen, duiken, kajakken, windsurfen en zeilen.
  • PADI-duikcentrum: Het resort biedt duiklessen en excursies voor zowel beginners als ervaren duikers, onder begeleiding van professionele instructeurs.
  • Excursies: Gasten kunnen deelnemen aan georganiseerde excursies naar nabijgelegen eilanden, lokale vissersdorpjes, zandbanken en andere interessante bezienswaardigheden in de omgeving.
  • Kids Club: Een leuke en veilige plek voor kinderen om te spelen en te genieten van een scala aan activiteiten onder toezicht van ervaren medewerkers.


Het Angsana Velavaru Resort streeft ernaar om een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden voor gasten van alle leeftijden. Met zijn luxe accommodaties, uitstekende faciliteiten en activiteiten, en een adembenemende omgeving, zul je zeker een onvergetelijke tijd doorbrengen op dit prachtige resort in de Malediven.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...