Aman onthult luxe hotel - residenties en club in Beverly Hills

Het gerenommeerde luxe hotelmerk Aman heeft aangekondigd zijn aanwezigheid uit te breiden met de opening van een nieuw complex in Beverly Hills. Dit prestigieuze project omvat niet alleen een hotel maar ook privéresidenties en een Aman Club. Het is de eerste keer dat Aman een dergelijk initiatief neemt in Los Angeles, wat een belangrijke stap betekent in het verder uitbouwen van hun wereldwijde portfolio van exclusieve verblijven.

Het nieuwe Aman-project zal worden gerealiseerd op een historisch landgoed dat meer dan een eeuw oud is en gelegen is nabij de beroemde Rodeo Drive en Santa Monica Boulevard. Dit terrein staat bekend om zijn weelderige tuinen en uitzonderlijke privacy en biedt daardoor een ideale locatie voor gasten die op zoek zijn naar rust en discretie midden in de stad.

Het hotel zal bestaan uit 42 gastenkamers en suites, waarbij elke kamer bedachtzaam is ontworpen om een oase van rust te creëren. Daarbij wordt de esthetiek van Aman, die bekend staat om zijn minimalistische en serene stijl, consequent doorgevoerd. Gasten kunnen verwachten dat deze kamers zullen beschikken over uitzonderlijke voorzieningen en diensten die in lijn zijn met de toewijding van het merk aan persoonlijke service en privacy.

Naast het hotel zullen er ook 28 privéresidenties gebouwd worden. Deze woonruimtes zullen exclusief beschikbaar zijn voor aankoop. Kopers kunnen genieten van de luxe en het comfort van een Aman-resort gecombineerd met de gemakken van een privéwoning. Elk van deze residenties zal individueel worden ingericht en uitgerust met hoogwaardige materialen en afwerkingen, waardoor bewoners kunnen rekenen op een elegante en verfijnde thuisbasis.

Een ander uniek onderdeel van het complex is de Aman Club. Deze privéclub zal een ontmoetingsplaats zijn voor zowel leden als gasten van het hotel en biedt exclusieve toegang tot een scala aan faciliteiten en activiteiten. De club zal onder meer restaurants, een spa, een fitnesscentrum en diverse sociale en culturele evenementen omvatten. Hierdoor zal het niet alleen een plek zijn om te ontspannen en te genieten, maar ook om te netwerken en zich te mengen met een gelijkgestemd gezelschap.

Dit nieuwe initiatief van Aman onderstreept het doel van het bedrijf om ervaringen en gemeenschappen te creëren die verder gaan dan traditionele hoteldiensten. Met dit project wil Aman een omgeving van welzijn en comfort bieden, waarin gasten en bewoners een rustige toevluchtsoord kunnen vinden in een van 's werelds meest levendige steden.

De aankondiging van de uitbreiding in Beverly Hills komt na de succesvolle lancering van andere Aman-residenties en clubs over de hele wereld. Met bestemmingen in plaatsen zoals Tokyo en New York blijft Aman innoveren en nieuwe concepten in luxe leven introduceren. Door zich te vestigen in Beverly Hills, een stad synoniem voor prestige en glamour, zet Aman zijn traditie voort van het bieden van uitzonderlijke ervaringen op iconische locaties.

Het project in Beverly Hills belooft een samensmelting te worden van cultuur, architectuur en gastvrijheid van wereldklasse. Het streeft ernaar de essentie van de Aman filosofie vast te leggen, waarbij de nadruk ligt op design, sfeer en service. Met de toezegging om een toevluchtsoord van rust en luxe te bieden, zal het nieuwe complex naar verwachting een ongeëvenaarde bestemming worden voor zowel reizigers als toekomstige bewoners.

Terwijl het project nog in ontwikkeling is, wacht de wereld met spanning het resultaat af van deze nieuwste toevoeging aan de Aman-familie. Het belooft een unieke en onvergetelijke bijdrage te leveren aan de bruisende gemeenschap van Beverly Hills en een nieuwe dimensie te geven aan het concept van luxe wonen en gastvrijheid.

Het onderscheidende aanbod van het Aman Beverly Hills-project spreekt zonder twijfel tot de verbeelding van degenen die streven naar een bestaan vol stijl, sereniteit en exclusiviteit. Het initiatief is een getuigenis van de voortdurende toewijding van Aman om te vernieuwen en te inspireren. Met aandacht voor zowel gemeenschappen bouwen als persoonlijke verwennerij, is de komst van dit project een spannende ontwikkeling voor ieder die hunkert naar het ultieme in luxe en comfort.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...