Epicurean Hotel Tampa rondt uitbreiding van 21 Miljoen af

Het Epicurean Hotel in Tampa, Florida, is een gerenommeerd luxehotel dat bekend staat om zijn op maat gemaakte ervaringen voor gasten met een voorkeur voor culinaire hoogstandjes en verfijnde comfort. Recentelijk heeft het hotel een indrukwekkende uitbreiding voltooid die maar liefst 21 miljoen dollar heeft gekost. Deze ontwikkeling heeft het aanbod van het hotel aanzienlijk uitgebreid en verbeterd, waardoor het nog aantrekkelijker is geworden voor reizigers en levensgenieters van over de hele wereld.

De uitbreiding betrof onder meer de toevoeging van een nieuw gebouw aan de reeds bestaande faciliteiten. Dit nieuwe gebouw, fraai vormgegeven met vijf verdiepingen, biedt een scala aan voorzieningen die zowel de esthetische aantrekkingskracht als de functionele ruimte van het hotel aanzienlijk hebben verrijkt. Door deze toevoeging heeft het Epicurean Hotel nu in totaal 137 kamers beschikbaar voor gasten, waaronder 51 splinternieuwe kamers en suites die elegantie en comfort naadloos combineren.

Elk van de nieuwe kamers is voorzien van moderne gemakken en luxe details die bezoekers verwachten van een topklasse hotel. De inrichting is met veel zorg uitgekozen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren, terwijl de voorzieningen en diensten niets te wensen overlaten voor de moderne reiziger. Er is veel nadruk gelegd op het waarborgen van het comfort en de tevredenheid van de gasten, wat duidelijk blijkt uit de kwaliteit van de materialen en de aandacht voor details in elke kamer.

Naast de uitbreiding van de accommodatiecapaciteit, omvatte het project ook de creatie van nieuwe vergaderruimtes en evenementenlocaties. In totaal is er nu meer dan 8.000 vierkante voet aan extra ruimte voor bijeenkomsten en speciale evenementen, waardoor het Epicurean Hotel een nog begeerlijkere locatie is geworden voor zakelijke evenementen, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. De nieuwe ruimtes zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van elk evenement, wat garandeert dat gasten een op maat gemaakte en onvergetelijke ervaring zullen hebben.

De uitbreiding bracht ook de opening van een aantal nieuwe eet- en drinkgelegenheden met zich mee. Het hotel staat al bekend om zijn hoogwaardige culinaire aanbod, en met de nieuwe faciliteiten heeft het zijn reputatie als epicentrum voor culinaire verwennerij verder verstevigd. De nieuwe restaurants en bars vullen de al bestaande, zeer geprezen eetgelegenheden aan, waaronder het bekroonde restaurant Élevage, en bieden gasten een nog ruimere keuze aan voortreffelijke eetervaringen.

De focus op culinair genot strekt zich ook uit tot de EDGE Rooftop Cocktail Lounge, een exclusieve ruimte waar gasten kunnen genieten van innovatieve cocktails en een adembenemend uitzicht over de stad. Het dak van het hotel is daarmee getransformeerd tot een van de meest populaire plekken om te ontspannen en te socialiseren, terwijl men geniet van het bruisende stadsleven vanuit een ander perspectief.

Verder heeft het Epicurean Hotel zijn aanbod voor gezondheid en welzijn uitgebreid door de introductie van een nieuwe spa, Spa Evangeline. Deze luxe spa biedt een volledig assortiment aan behandelingen en therapieën die bedoeld zijn om ontspanning en verjonging te bevorderen. Met een reeks aan gepersonaliseerde diensten, van massages tot schoonheidsbehandelingen, is Spa Evangeline een oase van rust voor gasten die op zoek zijn naar een pauze van de dagelijkse drukte.

De afronding van deze uitbreiding markeert een nieuwe fase in de geschiedenis van het Epicurean Hotel, waarbij de lat voor luxe en kwaliteit weer een stukje hoger is gelegd. Door een mix van uitstekende culinaire opties, stijlvolle accommodaties en superieure diensten, blijft het hotel een ware bestemming voor iedereen die waarde hecht aan de fijnere dingen in het leven.

Nu de nieuwe faciliteiten volledig operationeel zijn, kijkt het management van het Epicurean Hotel uit naar de ontvangst van bestaande en nieuwe gasten die willen genieten van de uitgebreide mogelijkheden die het hotel te bieden heeft. Of het nu gaat om een zakenreis, een romantisch uitje of een gastronomisch avontuur, het Epicurean Hotel staat klaar om een ongeëvenaarde ervaring te bieden die nog lang in het geheugen van de gasten gegrift zal staan.

Aansluitend op de recente uitbreiding van het Epicurean Hotel in Tampa, is het interessant om dieper in te gaan op wat dit specifieke hotel uniek maakt, en hoe het zich onderscheidt in een branche die al vol zit met luxueuze opties.

Epicurean Hotel - Een Symbool van Gastronomische Verwennerij

Vanaf het begin is het Epicurean Hotel ontworpen met de fijnproever in gedachten. Het concept is een directe erkenning van de groeiende interesse in gastronomie en de ervaring van haute cuisine. Het hotel is niet alleen een plaats waar gasten kunnen slapen, maar een bestemming waar de culinaire kunsten worden gevierd en waar gasten worden ondergedompeld in een volledig sensorische ervaring.

Het hotel heeft een partnerschap met de legendarische Bern'sSteak House, een instituut in Tampa dat bekendstaat om zijn uitgebreide wijncollectie en voortreffelijke steaks. Deze samenwerking illustreert de passie voor uitmuntendheid in eten en drinken die aan de basis ligt van het Epicurean concept.

De Epicurean Academy, die diverse kooklessen aanbiedt, is een ander kenmerk dat het hotel onderscheidt. Gasten kunnen deelnemen aan workshops en demonstraties geleid door erkende chefs en culinaire experts. Dit educatieve aspect draagt bij aan de allure van het hotel voor diegenen die hun culinaire vaardigheden willen aanscherpen of simpelweg nieuwe smaken willen ontdekken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...