De beste luxe Hotels in Massachusetts - een gids voor verfijnd verblijf.

Massachusetts is meer dan alleen een staat in de Verenigde Staten; het is een plaats waar historie, cultuur en rijke natuur samenkomen. Het is dan ook geen verrassing dat de staat functie doet als thuisbasis voor enkele van de meest weelderige en luxueuze hotels die er te vinden zijn. Of je nu zoekt naar een ontsnapping aan het drukke stadsleven of een verfijnde plek om te ontspannen na een dag vol culturele uitjes, de luxe hotels in Massachusetts bieden het allemaal.

The Ritz-Carlton in Boston is een schoolvoorbeeld van wat luxe betekent. Dit hotel is gelegen in het levendige hart van het stadscentrum en valt direct op door zijn elegante, moderne architectuur. De geraffineerde kamers en suites zijn ontworpen met het oog op comfort en stijl en zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen die men verwacht bij een verblijf in een Ritz-Carlton. Voor ontspanning kan men terecht in de spa, die een serene plek biedt om lichaam en geest weer in balans te brengen.

Het charmante Blantyre Hotel, gelegen in het idyllische landschap van de Berkshire Hills, is een ander juweel. Dit hotel, gehuisvest in een kasteelachtig landhuis, verbindt ouderwetse grandeur met hedendaagse luxe en faciliteiten. Stel je voor dat je terug in de tijd reist terwijl je geniet van alle comfort en voorzieningen die je vandaag de dag gewend bent.

Als je op zoek bent naar een uniek verblijf, dan zal The Liberty Hotel je zeker intrigeren. Dit voormalige gevangenisgebouw heeft een transformatie ondergaan die tot de verbeelding spreekt en vervaardigd is met een diep respect voor zijn geschiedenis. Nu dient het als een luxe hotel, een plaats waar elegante kamers en verfijnde eetgelegenheden een bijzondere ervaring bieden voor de gasten. Het behoud van originele elementen, gecombineerd met moderne kunst en een bruisende sfeer, maakt het verblijf hier onvergetelijk.

Aan de kust, waar de golven van de Atlantische Oceaan zachtjes tegen de kustlijn slaan, vindt men het Harbor View Hotel op Martha'sVineyard. Dit historische hotel is de personificatie van het klassieke Amerikaanse kustleven. Gasten kunnen genieten van de prachtige uitzichten en de comfortabele, stijlvol ingerichte kamers. Het is een plek waar je kunt onthaasten en waar ieder moment voelt als pure verwennerij.

The Nantucket Hotel & Resort, met zijn onmiskenbare island chic stijl, vertegenwoordigt een andere facet van luxe. Gelegen op het schilderachtige eiland Nantucket, biedt dit resort alles wat je maar kunt wensen: van ruime suites tot een verwarmd zwembad en privé-cabanas. Daarnaast zorgt de pendeldienst naar het strand voor het ultieme gemak.

In deze categorie van luxe verblijven mogen het Mandarin Oriental Boston en het Four Seasons Hotel Boston zeker niet over het hoofd worden gezien. Het Mandarin Oriental verwelkomt gasten met een Aziatisch geïnspireerde ambiance, terwijl het Four Seasons bekendstaat om zijn toewijding aan service die werkelijk niets te wensen overlaat.

Wat al deze hotels gemeen hebben, is hun inzet om iedere gast een onvergetelijke ervaring te bieden. Met hun combinatie van locatie, historische charme, moderne luxe en uitzonderlijke service zijn zij zonder twijfel de beste keuzes voor een verfijnd verblijf in Massachusetts. Zo bieden zij een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van deze prachtige staat of simpelweg een kans om te ontspannen in weelde.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...