Het Paradijselijke Kempinski Seychelles Resort in Baie Lazare

Als u op zoek bent naar een unieke, exotische locatie om uw kostbare vrije tijd door te brengen, zoek dan niet verder dan het Kempinski Seychelles Resort in Baie Lazare, gelegen op het prachtige eiland Mahé. Dit vijfsterrenresort biedt een perfecte combinatie van ontspanning en opwinding in een exclusieve hoek van de baai, omringd door granieten heuvels en turquoise wateren.

Met in totaal 150 prachtig afgewerkte kamers en suites, elk met een adembenemend uitzicht op het strand en de oceaan, biedt het Kempinski Seychelles Resort gasten een luxe en comfortabel verblijf. Het resort beschikt ook over 63 hectare weelderige tuinen die voortdurend worden omringd door warme lagunebries, waardoor een ontspannen en rustige sfeer ontstaat.

Gasten kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten, zoals snorkelen, duiken, eilandhoppen en het verkennen van verborgen baaien. Het resort biedt ook verjongende spabehandelingen voor gasten die willen ontspannen en tot rust willen komen.

Het Kempinski-merk is een van de oudste en meest bekende luxe hotelgroepen in Europa, met een geschiedenis die teruggaat tot 1897. Het staat bekend om zijn ultramoderne faciliteiten en diensten van het hoogste niveau, evenals luxe lay-outs en ingewikkelde afwerkingen.

Het Kempinski Seychelles Resort heeft ook verschillende restaurants en bars waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en drankjes, bereid met verse en lokale ingrediënten. Het resort biedt ook faciliteiten voor bruiloften en evenementen, met een prachtige omgeving die perfect is voor elke gelegenheid.

Het Kempinski Seychelles Resort biedt gasten een onvergetelijke ervaring in een paradijselijke omgeving. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of een romantische vakantie, dit resort biedt alles wat u nodig heeft voor een perfecte vakantie in de Seychellen.

Het Kempinski Seychelles Resort biedt verschillende soorten kamers en suites om aan de behoeften van elke reiziger te voldoen. Van de standaardkamers tot de luxe suites met privézwembaden en tuinen, het resort biedt een scala aan opties voor gasten om uit te kiezen.

Het resort heeft ook een toegewijd en vriendelijk personeel dat erop gericht is om de gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Van het helpen bij het regelen van activiteiten tot het verzorgen van de kleinste details in de kamers, het personeel staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt en geniet van uw verblijf.

Gasten kunnen ook deelnemen aan verschillende activiteiten die worden aangeboden door het resort, zoals kajakken, zeilen en vissen. Het resort heeft ook een fitnessruimte en een tennisbaan voor degenen die willen blijven trainen tijdens hun verblijf.

Het Kempinski Seychelles Resort is ook een ideale locatie voor bruiloften en evenementen. Het biedt een prachtige omgeving met een spectaculair uitzicht op de oceaan en de bergen. Het ervaren evenemententeam staat klaar om te helpen bij het plannen en uitvoeren van een onvergetelijke gebeurtenis.

Tot slot biedt het Kempinski Seychelles Resort verschillende excursies en tours aan om de omgeving te verkennen, waaronder een bezoek aan de nabijgelegen natuurreservaten en stranden.

Als u op zoek bent naar een luxueus toevluchtsoord in een prachtige omgeving, dan is het Kempinski Seychelles Resort de perfecte keuze voor u. Met een overvloed aan faciliteiten, activiteiten en een adembenemende omgeving, is dit resort de ideale bestemming voor uw volgende vakantie op de Seychellen.

Accommodaties:

  • 150 kamers en suites met uitzicht op de oceaan, tuin of bergen
  • Luxe suites met privézwembaden en tuinen


Restaurants:

  • L'Indochine: serveert gerechten uit de Zuidoost-Aziatische keuken in een prachtige omgeving met uitzicht op de oceaan
  • Café Lazare: biedt de hele dag door internationale gerechten in een informele sfeer
  • Windsong Beach Restaurant: serveert zeevruchten en gegrilde gerechten op het strand
  • Planters Bar and Lounge: biedt een brede selectie van dranken en cocktails met live muziek in de avond


Bars:

  • The Lounge: een elegante bar in de lobby met een prachtig uitzicht op de oceaan
  • Windsong Beach Bar: biedt drankjes en lichte maaltijden op het strand


Faciliteiten:

  • Spa: biedt een breed scala aan behandelingen en massages om u te helpen ontspannen en verjongen
  • Fitnessruimte: uitgerust met de nieuwste apparatuur om uw training te optimaliseren
  • Zwembad: een groot buitenzwembad met een prachtig uitzicht op de oceaan
  • Tennisbaan: beschikbaar voor gasten die willen tennissen
  • Watersporten: het resort biedt activiteiten zoals kajakken, zeilen en vissen
  • Excursies en tours: het resort biedt verschillende tours aan om de omgeving te verkennen
  • Evenementenruimtes: bieden een prachtige omgeving voor bruiloften, zakelijke evenementen of feesten


Het Kempinski Seychelles Resort biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie-ervaring op de Seychellen.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...