Ontdek de luxe van het Taj Palace Marrakech

Marrakech heeft een rijke geschiedenis als een belangrijke tussenstop voor caravanreizigers in de woestijn, maar is nu uitgegroeid tot een van de modernste steden in heel Afrika. En er is geen betere manier om de charme van het leven in Afrika te ervaren dan door te verblijven in het Taj Palace Marrakech, het nieuwste luxe hotel dat wordt geopend door het prestigieuze hotelmerk Taj Hotels Resorts and Palaces in samenwerking met JK Hotels.

Het Taj Palace Marrakech, ontworpen door de beroemde Amerikaanse ontwerper Stuart Church, is een prachtig voorbeeld van luxe en aandacht voor detail. Het hotel ligt op slechts 30 minuten rijden van de internationale luchthaven Menara van Marrakech en biedt een adembenemend uitzicht op het Atlasgebergte en de weelderige tuinen van de wijk Palmeraie, met prachtige palmbomen.

Het hotel beschikt over in totaal 161 kamers, waaronder de Royal Suite en 25 andere suites, die zijn ontworpen in vier verschillende stijlen geïnspireerd op de Thaise, Ottomaanse, Indiase en Marokkaanse cultuur. Het interieur van de kamers is zorgvuldig ontworpen om gasten te voorzien van een ongeëvenaard niveau van comfort en luxe.

Het Taj Palace Marrakech biedt ook uitstekende faciliteiten, waaronder een scala aan restaurants en bars die een breed scala aan gerechten serveren, van lokale Marokkaanse gerechten tot Aziatische en mediterrane smaken. Voor ontspanning kunnen gasten de uitgebreide Jiva Grande Spa bezoeken, die een breed scala aan verjongende behandelingen biedt, waaronder Ayurveda. De spa heeft ook een fitnesscentrum met 'Technogym'-apparatuur, twee weelderige hamams en in totaal 14 luxe behandelkamers.

Gasten kunnen ook genieten van de prachtige omgeving van het hotel, waaronder de nabijgelegen Palmeraie Golf Club, een van de beste golfbanen in Marokko. Het hotel biedt ook een scala aan activiteiten en excursies, waaronder paardrijden, ballonvaren en dagtochten naar de nabijgelegen bergen en woestijn.

Voor zakelijke reizigers biedt het Taj Palace Marrakech ook uitstekende vergader- en evenementenfaciliteiten, waaronder een grote balzaal en verschillende vergaderzalen.

Het Taj Palace Marrakech heeft ook een toegewijd en vriendelijk personeel dat erop gericht is om de gasten de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat hun verblijf zo aangenaam mogelijk is.

Het hotel is ook een ideale locatie voor bruiloften en speciale evenementen. Het ervaren evenemententeam staat klaar om te helpen bij het plannen en uitvoeren van een onvergetelijke gebeurtenis.

Het Taj Palace Marrakech is de perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar luxe, comfort en ontspanning in een prachtige omgeving. Of u nu wilt genieten van de lokale cultuur en keuken, of gewoon wilt ontspannen en tot rust wilt komen, dit hotel biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie in Marokko.

Accommodatie:

  • 161 kamers en suites, waaronder de Royal Suite en 25 andere suites
  • Kamers ontworpen in vier verschillende stijlen geïnspireerd op de Thaise, Ottomaanse, Indiase en Marokkaanse cultuur


Restaurants en Bars:

  • Tonino Lamborghini Lounge Bar: biedt een selectie van dranken en cocktails in een elegante sfeer
  • Le Jad Mahal: serveert lokale Marokkaanse gerechten met live-entertainment in de avond
  • Les Jardins de l'Epicurien: een mediterrane bistro die de hele dag door lichte maaltijden serveert
  • The Palace Lounge: een elegante lounge waar gasten kunnen genieten van een brede selectie van drankjes en snacks
  • The Pool Bar: biedt een selectie van verfrissende drankjes en lichte maaltijden bij het zwembad


Faciliteiten:

  • Jiva Grande Spa: biedt een breed scala aan verjongende behandelingen en massages, waaronder Ayurveda
  • Fitnesscentrum: uitgerust met 'Technogym'-apparatuur om gasten te helpen hun trainingsroutine te behouden tijdens hun verblijf
  • Buitenzwembad: omgeven door weelderige tuinen en palmbomen
  • Vergader- en evenementenruimtes: bieden een ideale locatie voor zakelijke evenementen, bruiloften en andere speciale gelegenheden
  • Palmeraie Golf Club: een nabijgelegen golfbaan waar gasten kunnen genieten van een rondje golf
  • Excursies en activiteiten: het hotel biedt verschillende activiteiten en excursies, waaronder paardrijden, ballonvaren en dagtochten naar de nabijgelegen bergen en woestijn.


Het Taj Palace Marrakech is de perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar luxe, comfort en ontspanning in een prachtige omgeving. Met een scala aan faciliteiten, restaurants en bars, evenementenruimtes en activiteiten, biedt dit hotel alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie-ervaring in Marokko.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...