Luxe en rust in Raffles Praslin Seychellen - een paradijselijk eilandresort

Raffles Praslin Seychellen, gelegen in Anse Takamaka op het op één na grootste eiland van de Seychellen Archipel, Praslin, biedt haar gasten een adembenemend uitzicht over de Indische Oceaan en een exclusieve levensstijl ver weg van de drukte. Het resort ligt op slechts 30 minuten rijden van de luchthaven en bevindt zich op het meest noordelijke puntje van het eiland.

Dit prachtige resort is genesteld op een heuvel met een uitzicht op de Indische Oceaan en beschikt over 86 luxueuze villa's, waaronder één- en twee-slaapkamer suites. Elke villa heeft een buitenpaviljoen en een eigen dompelbad, samen met gezellige bedden, espressomachines en buitendouches en baden met uitzicht op het water.

Voor culinaire verwennerij biedt het Losean Restaurant een buffetstijl avondmaal en moderne mediterrane gerechten met invloeden uit de Indische Oceaan. Het Curieuse Seafood Restaurant serveert verse zeevruchten, zoals kreeft en andere lekkernijen uit de zee. De gasten kunnen ook ontspannen in de Danzil Lounge Bar, met regelmatig entertainment zoals een DJ of liveband, of in de Takamaka Terrace rooftop lounge, waar men kan genieten van een uitgebreid assortiment drankjes en shisha s, omringd door een prachtig panoramisch uitzicht.

Gasten die liever in hun privévilla verblijven, kunnen genieten van vers bereide maaltijden op hun eigen terras. Raffles Praslin organiseert en verzorgt ook unieke dinerervaringen zoals eilandbarbecues, cabana-diners, privédiners op het strand of zelfs aan boord van een jacht.

Het resort biedt tal van activiteiten, van ontspannen in de spa tot sporten in de fitnessruimte. Bezoekers kunnen ook de Vallée de Mai verkennen, op zoek naar de zeldzame Coco de Mer. Er zijn verschillende prachtige stranden in de omgeving, zoals het ongerepte Anse Lazio, het schitterende Anse Takamaka en vele andere. Voor de avontuurlijke gasten zijn er boottochten en duik- of snorkelactiviteiten, waarbij je reuzenschildpadden kunt ontmoeten bij Curieuse.

Dit tropische paradijs is bereikbaar tegen een redelijke prijs: de nachttarieven voor Raffles Praslin Seychellen beginnen vanaf €390, afhankelijk van de huidige wisselkoersen.

In het Raffles Praslin Seychellen resort kunnen gasten genieten van een idyllische omgeving en een breed scala aan voorzieningen en activiteiten die zijn ontworpen om zowel lichaam als geest te ontspannen en te revitaliseren. Het resort is er trots op een onvergetelijke ervaring te bieden die verder gaat dan de verwachtingen van de gasten.

Een verblijf in Raffles Praslin is een uitnodiging om je onder te dompelen in de natuurlijke schoonheid van de Seychellen en de verkwikkende invloed van de Indische Oceaan. De villa's zijn zo ontworpen dat ze perfect opgaan in het omringende landschap, met weelderige tuinen en terrassen die uitnodigen om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving.

Naast het aanbieden van luxe accommodaties, streeft Raffles Praslin ernaar om elke gast een culinaire ervaring van wereldklasse te bieden. De getalenteerde chef-koks van het resort creëren dagelijks innovatieve en heerlijke gerechten met behulp van de beste lokale ingrediënten, waarbij ze een unieke mix van traditionele en moderne technieken gebruiken om de smaken en aroma'svan de Seychellen te vangen.

Tijdens hun verblijf in Raffles Praslin kunnen gasten deelnemen aan een verscheidenheid aan activiteiten die hen in contact brengen met de natuur en de lokale cultuur. Ze kunnen gaan wandelen in het weelderige groen van de Vallée de Mai, deelnemen aan yoga- of meditatiesessies met uitzicht op de oceaan, of deelnemen aan traditionele Seychelse kooklessen om meer te weten te komen over de lokale keuken.

De omringende wateren bieden eindeloze mogelijkheden voor avontuur en ontdekking. Gasten kunnen kajakken, zeilen of deelnemen aan begeleide snorkel- en duikexcursies om de rijke onderwaterwereld van de Seychellen te verkennen. Het resort biedt ook romantische zonsondergangcruises, waarbij gasten kunnen genieten van een glas champagne terwijl ze de adembenemende kleuren van de ondergaande zon op de horizon bewonderen.

Raffles Praslin Seychellen is een oase van luxe en rust, een plek waar gasten hun zorgen achter zich kunnen laten en zich kunnen onderdompelen in de betoverende schoonheid van een tropisch paradijs. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of een onvergetelijke romantische ervaring, Raffles Praslin is de perfecte bestemming voor een droomvakantie in de Seychellen.

  • Losean Restaurant: Geniet van een uitgebreid buffet en moderne mediterrane gerechten met invloeden uit de Indische Oceaan in deze stijlvolle eetgelegenheid.
  • Curieuse Seafood Restaurant: Proef de heerlijke verse zeevruchten, waaronder kreeft en andere zeevruchten, in dit verfijnde en gespecialiseerde restaurant.
  • Danzil Lounge Bar: Ontspan en geniet van een verfrissend drankje terwijl je luistert naar livemuziek of een DJ in deze gezellige loungebar.
  • Takamaka Terrace: Ervaar een indrukwekkend scala aan drankjes en shisha'sop het dakterras, met panoramische uitzichten als achtergrond.
  • One Bedroom Suite: Comfortabele suite met één slaapkamer, buitenpaviljoen en privédompelbad, ideaal voor een ontspannen verblijf.
  • Two Bedroom Suite: Ruime suite met twee slaapkamers, buitenpaviljoen en privédompelbad, perfect voor gezinnen of vriendengroepen.
  • Spa: Laat je verwennen in de luxueuze spa, waar je kunt kiezen uit een breed scala aan botanische behandelingen en traditionele massages.
  • Fitnessruimte: Houd je in vorm tijdens je verblijf met de moderne fitnessapparatuur in de goed uitgeruste sportschool.
  • Vallée de Mai excursies: Ga op avontuur en verken de prachtige en unieke natuur van de Vallée de Mai, op zoek naar de zeldzame Coco de Mer.
  • Stranden: Geniet van het nabijgelegen Anse Lazio, een van de meest ongerepte stranden ter wereld, het prachtige Anse Takamaka en vele andere schitterende stranden.
  • Duik- en snorkelactiviteiten: Spring op een boot en verken de onderwaterwereld van de Seychellen, waar je reuzenschildpadden kunt ontmoeten in Curieuse en prachtige koraalriffen kunt bewonderen.
  • Privédiners en evenementen: Raffles Praslin kan op maat gemaakte eetervaringen organiseren op unieke locaties, zoals eilandbarbecues, cabana-diners, stranddiners en zelfs diners aan boord van een jacht.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...