Het Nam Hai Resort aan de prachtige centrale kust van Vietnam

Vietnam is een adembenemend land met unieke bezienswaardigheden, betoverende landschappen en schitterende uitstapjes, waaronder het Nam Hai-resort. Dit luxueuze resort behoort tot de beste van Zuidoost-Azië. Om er te komen, vlieg je met een grote luchtvaartmaatschappij naar Danang International Airport en rijd je vervolgens 30 minuten naar het resort.

Bij aankomst word je verwelkomd door de hartelijke sfeer en indrukwekkende harmonie van de plek. Vriendelijke mensen begroeten je met traditionele handdoeken en warme glimlachen. De lokale architectuur, gekenmerkt door houten platforms en natuurlijke kleuren, nodigt je uit om hier enkele dagen door te brengen.

Het resort beschikt over vier zwembaden, waaronder het hoofdzwembad, het bovenste zwembad, het banenzwembad en het reflecterende zwembad. Deze leiden allemaal naar het witte zandstrand en de Zuid-Chinese Zee in de verte. Gasten verblijven in villa's met prachtige tuinen en uitzicht op de Chasm-eilanden, een uitstekende duiklocatie, en de Zuid-Chinese Zee. Tot de voorzieningen behoren onder andere regendouches, lcd-tv'sen espressomachines.

Er zijn twee voortreffelijke restaurants: The Beach Restaurant, waar je kunt genieten van heerlijke zeevruchten, en The Restaurant voor verrukkelijke Vietnamese gerechten. In de spa kun je ontspannen met botanische behandelingen en traditionele massages. Sportliefhebbers kunnen golfen bij Montgomerie Links.

Het Nam Hai ligt dicht bij drie UNESCO-werelderfgoedlocaties: de keizerlijke stad Hue, de spirituele stad My Son en de oude handelshaven Hoi An. Prijzen voor dit exotische avontuur beginnen vanaf €367 per nacht.

Naast de eerder genoemde faciliteiten en activiteiten, biedt het Nam Hai-resort ook een scala aan andere opties om je verblijf nog aangenamer te maken. Zo zijn er verschillende excursies naar nabijgelegen dorpen, waar je de lokale cultuur en tradities kunt ervaren. Ook kun je deelnemen aan kooklessen om de fijne kneepjes van de Vietnamese keuken te leren.

Voor gezinnen met kinderen is er een speciale Kids' Club, waar de jongere gasten kunnen deelnemen aan leuke en educatieve activiteiten, zoals knutselen en spelletjes spelen. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders zich terugtrekken in de rustige bibliotheek van het resort om te ontspannen met een goed boek of om wat werk te verrichten in een stille omgeving.

Het Nam Hai-resort is niet alleen een plek om te ontspannen, maar ook om actief te blijven. Er zijn tennisbanen beschikbaar voor gasten die graag een balletje willen slaan, evenals fietsverhuur om de omliggende gebieden te verkennen. Voor de avonturiers zijn er mogelijkheden om te gaan kajakken, snorkelen of zelfs duiken met ervaren instructeurs.

Na een dag vol activiteiten kunnen gasten genieten van een cocktail in de stijlvolle bar van het resort of dineren onder de sterren bij een van de romantische eetgelegenheden aan het strand. De combinatie van de luxe faciliteiten, het adembenemende landschap en de nabijheid van culturele bezienswaardigheden maken het Nam Hai-resort tot een onvergetelijke bestemming voor elke reiziger die het prachtige Vietnam wil ontdekken.

Restaurants:

  • The Beach Restaurant: Bij dit sfeervolle restaurant aan het strand kun je genieten van heerlijke verse zeevruchten en smakelijke internationale gerechten, terwijl je uitkijkt over het prachtige witte zandstrand en de glinsterende oceaan. De combinatie van de ontspannen sfeer, het spectaculaire uitzicht en de voortreffelijke culinaire creaties zorgen voor een onvergetelijke eetervaring tijdens je verblijf in het Nam Hai-resort.
  • The Restaurant: In dit stijlvolle en elegante etablissement kun je kennismaken met authentieke Vietnamese gerechten, bereid met de beste lokale ingrediënten en volgens traditionele recepten. The Restaurant biedt een intieme en verfijnde sfeer waar je kunt genieten van de rijke smaken en aroma'svan de Vietnamese keuken, terwijl je wordt omgeven door een smaakvol en modern interieur. Dit is de ideale plek om de culinaire hoogstandjes van Vietnam te ontdekken en te genieten van een onvergetelijk gastronomisch avontuur.


Bars:

  • The Bar: In deze stijlvolle en uitnodigende bar kun je heerlijk ontspannen met een verfrissende cocktail of een ander drankje naar keuze, terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op de oceaan. De sfeer in The Bar is zowel ontspannen als verfijnd, waardoor het de perfecte plek is om na een dag vol activiteiten tot rust te komen en bij te praten met vrienden of geliefden. Met een uitgebreide drankenkaart, waaronder zowel klassieke als innovatieve cocktails, is er voor ieder wat wils om van te genieten terwijl je je laat betoveren door het adembenemende uitzicht.
  • The Pool Bar: De Pool Bar biedt een ontspannen en comfortabele omgeving waar je kunt genieten van lichte snacks en verfrissende drankjes zonder het zwembad te verlaten. Gelegen aan de rand van het zwembad, is deze bar ideaal om te genieten van een verkoelend drankje of een snelle hap terwijl je je dag in de zon doorbrengt. Of je nu zin hebt in een vers fruitsapje, een koud biertje, of een smakelijke sandwich, The Pool Bar biedt een scala aan opties die ervoor zorgen dat je tijdens je verblijf in het Nam Hai-resort optimaal kunt genieten van het zwembad en de omliggende faciliteiten.


Accommodatie:

  • One Bedroom Villa: Deze luxe villa met één slaapkamer is perfect voor koppels of individuele reizigers die op zoek zijn naar een exclusieve en intieme accommodatie. De villa beschikt over een privétuin, die zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer. Afhankelijk van de locatie binnen het resort, biedt de One Bedroom Villa een prachtig uitzicht op de oceaan of de weelderige tuin. Het interieur is smaakvol ingericht met moderne voorzieningen en een vleugje lokale cultuur, wat zorgt voor een perfecte balans tussen comfort en authenticiteit tijdens je verblijf in het Nam Hai-resort.
  • Two Bedroom Villa: Deze ruime villa met twee slaapkamers is ideaal voor gezinnen of vriendengroepen die op zoek zijn naar een comfortabele en luxueuze accommodatie. De villa beschikt over een privétuin waar je kunt ontspannen en genieten van de rustige omgeving. Dankzij de bevoorrechte locatie biedt de Two Bedroom Villa een panoramisch uitzicht op de oceaan, wat zorgt voor een adembenemende achtergrond tijdens je verblijf. Het interieur is stijlvol ingericht met een combinatie van moderne gemakken en traditionele elementen, zodat je kunt genieten van het beste van beide werelden in het Nam Hai-resort.
  • grotere gezinnen of groepen vrienden die op zoek zijn naar een ruime en luxueuze accommodatie. De villa beschikt over een privétuin waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen in alle privacy. Met een adembenemend uitzicht op de oceaan zorgt de Three Bedroom Villa voor een onvergetelijke en schilderachtige achtergrond tijdens je verblijf. Het interieur is zorgvuldig ontworpen met een mix van moderne voorzieningen en traditionele elementen die het lokale karakter van het Nam Hai-resort weerspiegelen.
  • Four Bedroom Villa: Deze luxueuze villa met vier slaapkamers is de ideale keuze voor grote gezinnen of groepen vrienden die op zoek zijn naar een ruime en stijlvolle accommodatie. Met een privétuin als oase van rust, biedt de Four Bedroom Villa zowel privacy als comfort voor alle gasten. Het onovertroffen uitzicht op de oceaan zorgt voor een spectaculaire achtergrond, waardoor je verblijf in het Nam Hai-resort nog specialer wordt. Het interieur is met zorg ingericht en combineert moderne gemakken met traditionele elementen, zodat je je volledig kunt onderdompelen in de unieke sfeer van deze prachtige locatie.


Andere faciliteiten:

  • Spa: De serene spa in het Nam Hai-resort is de perfecte plek om tot rust te komen en jezelf te verwennen met een uitgebreid aanbod aan botanische behandelingen en traditionele massages. In deze kalmerende omgeving, waar aandacht is besteed aan elk detail, kun je de stress van het dagelijkse leven achter je laten en je lichaam en geest volledig ontspannen. Ervaren therapeuten staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste behandeling, afgestemd op jouw individuele behoeften, zodat je een echt persoonlijke en verkwikkende spa-ervaring kunt beleven tijdens je verblijf in het resort.
  • Zwembaden: Vier prachtige zwembaden, waaronder het hoofdzwembad, het bovenste zwembad, het banenzwembad en het reflecterende zwembad.
  • Kids' Club: Een speciale ruimte voor kinderen met leuke en educatieve activiteiten onder begeleiding van ervaren medewerkers.
  • Bibliotheek: Een rustige ruimte om te ontspannen met een goed boek of wat werk te verrichten in een stille omgeving.
  • Tennisbanen: Houd je fit met een potje tennis op de goed onderhouden tennisbanen van het resort.
  • Fietsverhuur: Ontdek de omliggende gebieden op de fiets en geniet van de prachtige natuur.
  • Watersporten: Kajakken, snorkelen en duiken met ervaren instructeurs om het onderwaterleven te verkennen.
  • Excursies: Georganiseerde uitstapjes naar nabijgelegen dorpen en UNESCO-werelderfgoedlocaties om de lokale cultuur en geschiedenis te ontdekken.
  • Kooklessen: Leer de fijne kneepjes van de Vietnamese keuken onder begeleiding van professionele chefs.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...