Het 5-sterrenhotel Heritage - Relais & Chateaux in Brugge - een oase van luxe en comfort

Het Heritage Hotel in Brugge illustreert op een indrukwekkende manier hoe een historisch pand getransformeerd kan worden tot een luxueus en hedendaags hotel, zonder in te boeten aan zijn authentieke uitstraling. Dit 5-sterrenhotel, genesteld in het centrum van de stad, biedt een unieke samensmelting van comfort, elegantie en moderne technologie, allemaal gehuld in een klassiek decor.

Een Thuis Ver van Huis
 

Het Heritage Hotel is meer dan alleen een plek om te overnachten. Het is een thuis ver van huis, een plek waar gasten zich veilig en ontspannen kunnen voelen. Het hotel streeft ernaar om aan alle verwachtingen van de gasten te voldoen en hen een onvergetelijke ervaring te bieden, of ze nu op zoek zijn naar een romantisch uitje, een speciale gelegenheid vieren of gewoon willen genieten van een unieke ervaring.

Kamers en Suites
 

Het Heritage Hotel beschikt over 22 kamers die een perfecte mix zijn van comfort en klassieke elegantie, aangevuld met discrete technologie. Elke kamer is uitgerust met gratis wifi, een iPad en een Nespresso-apparaat, zodat gasten altijd verbonden kunnen blijven en kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie op elk moment van de dag.

De kamers zijn verder uitgerust met handgemaakte organische Nilson-bedden, hoogwaardig beddengoed, verse seizoensgebonden fruit en mineraalwater, een flatscreen-tv, een minibar, Sothys schoonheidsproducten, een haardroger, badjassen en slippers, een hoffelijkheidsspiegel, een broekpers, een strijkijzer en strijkplank, een kluis met geïntegreerd stopcontact en een avond turndown-service.

Het hotel biedt verschillende soorten kamers aan om aan de verschillende behoeften en voorkeuren van de gasten te voldoen. De Classic Room, met een grootte van 20 m², is compact en elegant ingericht in de klassieke Louis XVI-stijl, aangevuld met moderne faciliteiten en hoogwaardige voorzieningen om een comfortabel verblijf te garanderen. De Deluxe Room, met een grootte van 25-30 m², is ruimer en beschikt over een comfortabele zithoek, ideaal voor gasten die van extra ruimte houden.

Voor degenen die op zoek zijn naar een luxueuzere ervaring, biedt het hotel de Junior Suite Loft met uitzicht op het theater van de stad en de skyline van Brugge. Deze suites zijn ruim en hebben een comfortabele zithoek. De originele houten balken weerspiegelen de natuurlijke structuur van het historische gebouw. Ze zijn gelegen op de bovenste verdieping met gemakkelijke toegang tot het gezellige dakterras.

Restaurant Le Mystique
 

Het Heritage Hotel herbergt ook het restaurant Le Mystique, een fijne eetgelegenheid onder leiding van de bekroonde chef-kok Raoul De Koning. Het restaurant isdagelijks geopend van 18:00 tot 21:00 uur en verwelkomt zowel hotelgasten als bezoekers. Het biedt een uitgebreid menu met een verscheidenheid aan gerechten die de smaakpapillen van de gasten zullen prikkelen. Houd er rekening mee dat het restaurant jaarlijks gesloten is voor vakantie, van 9 juli tot 2 augustus en van 5 november tot 15 november.

Spa Le Moment by Sothys
 

Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning en verwennerij, biedt het Heritage Hotel de Spa Le Moment by Sothys. Hier kunnen gasten genieten van een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen, waaronder anti-stress, anti-veroudering, schoonheid, afslanking en massages van over de hele wereld. Het wordt sterk aangeraden om van tevoren te boeken om te kunnen genieten van een ontspannende behandeling.

Daarnaast beschikt het hotel over een wellnessruimte met sauna en stoombad, die dagelijks geopend is van 8:00 tot 23:00 uur. Deze ruimte is alleen toegankelijk op reservering en kan op aanvraag worden geprivatiseerd.

Fitnesscentrum
 

Voor degenen die graag actief blijven tijdens hun verblijf, biedt het Heritage Hotel een fitnesscentrum dat 24/7 beschikbaar is. Het fitnesscentrum is uitgerust met standaardapparatuur, waaronder een Kettler multigym powerstation, een roeimachine, een loopband, een crosstrainer, kettlebells, gewichten en een aerobische step. Er worden gratis water en verse handdoeken verstrekt.

Sothys
 

Het Heritage Hotel heeft gekozen voor Sothys voor alle kamerbenodigdheden en spa-producten. Sothys staat bekend om zijn toewijding aan natuur en schoonheid en biedt een wereld van extreem verfijnde emoties en sensualiteit. Het is een legendarische naam die staat voor uitmuntendheid en prestige in schoonheidsinstituten en spa'sover de hele wereld.

Conclusie
 

Het Heritage Hotel in Brugge is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een luxueus verblijf in een historische en romantische stad. Met zijn comfortabele en elegant ingerichte kamers, bekroonde restaurant, ontspannende spa en moderne fitnesscentrum, biedt het hotel alles wat gasten nodig hebben voor een onvergetelijk verblijf. Het vriendelijke en attente personeel staat altijd klaar om te zorgen voor een veilige en ontspannen thuisbasis, waardoor het Heritage Hotel een ware oase van luxe en comfort is in het hart van Brugge.

Het prestigieuze Hotel Heritage - Relais & Chateaux is gevestigd op een schilderachtige locatie in Brugge, meer specifiek in de Niklaas Desparsstraat 11, 8000 Brugge. Voor vragen of reserveringen kunnen geïnteresseerden contact opnemen via het telefoonnummer 050/44.44.44.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...