Hotel Dukes Palace Brugge - luxe en historie in het hart van Brugge

Het Hotel Dukes' Palace in Brugge is een unieke vijfsterrenaccommodatie die de perfecte combinatie biedt van historische schoonheid en moderne luxe. Dit voormalige residentie van de Bourgondische aristocratie is ideaal gelegen in het hart van de UNESCO-werelderfgoedstad Brugge, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor het verkennen van deze prachtige stad.

Het hotel beschikt over 110 kamers, waaronder elegante suites, luxe kamers en ruime gezinskamers. Elke kamer is uniek en combineert hedendaags comfort met de authentieke elegantie van de 15e eeuw. Vanaf het moment dat u een van de kamers of suites binnenkomt, zult u de rust en de schoonheid ervaren van dit vijftiende-eeuwse paleis. Marmeren badkamers, hoogwaardige materialen, unieke historische fresco s, katoenen lakens van topkwaliteit: welke kamer of suite u ook kiest in het Hotel Dukes' Palace, luxe en comfort zijn verzekerd.

Het culinaire aanbod van Hotel Dukes' Palace is rijk en veelzijdig. Het hotel biedt een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet dat u ongetwijfeld een fantastische start van de dag geeft. In de gezellige bar kunnen zowel hotelgasten als niet-hotelgasten terecht voor een informele lunch of om even uit te rusten met een drankje. Het restaurant van het hotel biedt een eerlijke, klassieke keuken met een moderne touch. Zodra de temperatuur het toelaat, worden de deuren naar het zomerterras geopend. Voor de gasten die de privacy van hun kamer of suite op prijs stellen, biedt het hotel dag en nacht roomservice aan.

Het hotel beschikt ook over een spa en fitnesscentrum. De spa omvat een fitnessruimte, sauna, bio sauna, zoutwand (10.000 jaar oude stenen uit de Himalaya) en Sunshower. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van al deze faciliteiten. In de fitnessruimte van Hotel Dukes' Palace kunt u aan uw conditie werken terwijl u op vakantie bent. Crosstrainer, krachttraining of loopband; sporten in de fitness is een stuk aangenamer dankzij het uitzicht op de kleine binnentuin.

Het Hotel Dukes' Palace is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Het hotel beschikt over een eigen ondergrondse parkeergarage. De ingang van de parking bevindt zich aan de achterkant van het hotel, 'Moerstraat 27'. Het officiële adres van het hotel is minder toegankelijk door de nabijheid van de hoofdwinkelstraat en het voetgangersgebied. Voor gasten die met de auto naar het hotel komen, raden wij u ten zeerste aan om het adres Moerstraat in uw GPS (Moerstraat 46) in te voeren.

Het Hotel Dukes' Palace is meer dan alleen een plek om te overnachten. Het is een plek waar u kunt genieten van de rijke geschiedenis en cultuur van Brugge, terwijl u geniet van de luxe en het comfort van een vijfsterrenhotel. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een gezinsvakantie of een zakenreis, het Hotel Dukes' Palace biedt een onvergetelijke ervaring.

Het hotel is gevestigd in een prachtig historisch gebouw dat ooit de residentie was van de Bourgondische aristocratie. Het gebouw is zorgvuldig gerestaureerd en omgetoverd tot een luxe hotel, waarbij de historische charme behouden is gebleven. Het interieur van het hotel is rijkelijk gedecoreerd en voorzien van alle moderne comfort om uw verblijf prachtig te maken. De kamers voldoen aan de hoogste verwachtingen en kunnen een verbindingsdeur hebben.

Het hotel biedt verschillende soorten kamers aan, waaronder de Superior Kamer, de Superior Kamer met stadsgezicht en de Superior Kamer met tuinzicht. Elke kamer is uniek en biedt een prachtig uitzicht op de stad of de tuin. De kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken, waaronder gratis Wi-Fi, een espresso machine, gastenproducten, gratis Evian water, en een babybedje op aanvraag.

Het culinaire aanbod van het hotel is rijk en veelzijdig. Het ontbijtrestaurant biedt een rijkelijk gevuld ontbijtbuffet met een uitgebreide selectie aan warme en koude gerechten. Het restaurant van het hotel biedt een eerlijke, klassieke keuken met een moderne touch. Voor een snelle hap kunt u terecht in de Dukes' Bar, waar een mooie selectie tapas wordt geserveerd.

Het hotel beschikt ook over een spa en fitnesscentrum. De spa biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een sauna, bio sauna, zoutwand en Sunshower. Het fitnesscentrum is uitgerust met moderne apparatuur en biedt uitzicht op de kleine binnentuin van het hotel.

Het Hotel Dukes' Palace is ideaal gelegen in het hart van Brugge, een stad die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. Het hotel beschikt over een eigen ondergrondse parkeergarage, waardoor het gemakkelijk is om met de auto te komen.

Het Hotel Dukes' Palace biedt een unieke combinatie van historische charme en moderne luxe. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een gezinsvakantie of een zakenreis, het Hotel Dukes' Palace biedt een onvergetelijke ervaring.

Paktisch Hotel Dukes Palace Brugge

Het Dukes' Palace Hotel is een luxe 5-sterrenhotel gelegen aan Prinsenhof 8 in Brugge. Met zijn weelderige accommodaties en uitstekende service biedt dit hotel een onvergetelijk verblijf voor gasten die op zoek zijn naar pure verwennerij. Het hotel straalt elegantie uit in elk aspect, van de prachtig ingerichte kamers tot de stijlvolle gemeenschappelijke ruimtes. Gasten kunnen genieten van het comfort en de luxe van een vijfsterrenervaring, compleet met alle moderne voorzieningen die men zich kan wensen. Het adres van het Dukes' Palace Hotel is Prinsenhof 8, gelegen in het hart van Brugge. De gunstige ligging biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden, historische pleinen en charmante steegjes van de stad. Voor vragen, reserveringen of meer informatie kunnen gasten contact opnemen met het hotel via telefoonnummer 050/44.78.88. Het attente personeel staat klaar om alle vragen te beantwoorden en te zorgen voor een zorgeloos en plezierig verblijf. Het Dukes' Palace Hotel is de ideale keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een luxueus en onvergetelijk verblijf in het prachtige Brugge. Met zijn 5-sterrenstatus, weelderige accommodaties en ongeëvenaarde service, belooft dit hotel een ervaring van wereldklasse te bieden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...