De luxe van het Onderkoning Zihuatanejo Resort Mexico

Het Onderkoning Zihuatanejo Resort is een exclusief resort gelegen aan de westkust van Mexico, in de buurt van de prachtige Zihuatanejo-baai. Dit resort biedt een onvergetelijke ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar luxe, privacy en ontspanning.

Het resort beschikt over 64 ruime kamers, elk met een eigen balkon of terras met uitzicht op de oceaan, de weelderige tuinen of het zwembad. Elke kamer is ingericht met elegante meubels en uitgerust met moderne voorzieningen zoals airconditioning, een kluisje, minibar en een flatscreen-tv.

Gasten kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten, zoals het verkennen van de prachtige stranden in de omgeving, vissen, snorkelen, surfen, paddleboarden en nog veel meer. Het resort biedt ook diverse ontspanningsmogelijkheden, zoals een spa, fitnessruimte en yogalessen.

Het Onderkoning Zihuatanejo Resort heeft vier restaurants die heerlijke gerechten serveren, bereid met verse en lokale ingrediënten. Gasten kunnen genieten van een romantisch diner bij kaarslicht op het strand of een informele maaltijd in een van de restaurants.

Het resort is ook een ideale locatie voor bruiloften en evenementen. Het biedt een prachtige omgeving met een spectaculair uitzicht op de oceaan en de bergen. Het ervaren evenemententeam staat klaar om te helpen bij het plannen en uitvoeren van een onvergetelijke gebeurtenis.

Het resort is gelegen in de buurt van de charmante vissersdorpjes Zihuatanejo en Ixtapa. Beide dorpen zijn gemakkelijk bereikbaar met de taxi of shuttle bus vanuit het resort en bieden een scala aan winkels, restaurants en lokale markten waar u kunt genieten van de cultuur en het lokale leven.

Voor gasten die van golfen houden, zijn er verschillende golfbanen in de omgeving, waaronder de Palma Real Golf Course en de Marina Ixtapa Golf Course. Beide banen bieden een prachtig uitzicht op de oceaan en de bergen en zijn een must-visit voor elke golfliefhebber.

Het Onderkoning Zihuatanejo Resort biedt ook een verscheidenheid aan kamertypes om aan de behoeften van elke reiziger te voldoen. Van de standaardkamers tot de luxe suites, elke kamer is ontworpen met het comfort en de stijl van de gasten in gedachten.

Als u op zoek bent naar de ultieme luxe-ervaring, biedt het resort ook een villa met drie slaapkamers, een eigen zwembad en uitzicht op de oceaan. Dit is de perfecte keuze voor families of groepen die op zoek zijn naar privacy en exclusiviteit.

Het resort heeft ook een toegewijd en vriendelijk personeel dat erop gericht is om de gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Van het helpen bij het regelen van activiteiten tot het verzorgen van de kleinste details in de kamers, het personeel staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt en geniet van uw verblijf.

Het Onderkoning Zihuatanejo Resort is de perfecte keuze voor u. Met een overvloed aan faciliteiten, activiteiten en een adembenemende omgeving, is het resort de ideale bestemming voor uw volgende vakantie in Mexico.

Accommodaties:

  • 64 kamers met een eigen balkon of terras met uitzicht op de oceaan, tuin of zwembad
  • Een villa met drie slaapkamers, een eigen zwembad en uitzicht op de oceaan


Restaurants:

  • Kua Restaurant: serveert internationale gerechten met een Mexicaanse twist in een prachtige omgeving met uitzicht op de oceaan
  • La Villa Restaurant: biedt authentieke Mexicaanse gerechten met verse ingrediënten uit de regio
  • El Puerto Restaurant: serveert zeevruchten en gegrilde gerechten in een informele sfeer aan het strand
  • La Canoa Bar: biedt drankjes en lichte maaltijden bij het zwembad


Bars:

  • Lobby Bar: een elegante bar met een brede selectie van dranken en cocktails
  • Pool Bar: biedt verfrissende drankjes en cocktails aan het zwembad


Faciliteiten:

  • Spa: biedt een breed scala aan behandelingen en massages om u te helpen ontspannen en verjongen
  • Fitnessruimte: uitgerust met de nieuwste apparatuur om uw training te optimaliseren
  • Zwembad: een groot buitenzwembad met een prachtig uitzicht op de oceaan
  • Yogalessen: worden aangeboden in de ochtend en avond voor gasten die willen ontspannen en hun lichaam willen trainen
  • Evenementenruimtes: bieden een prachtige omgeving voor bruiloften, zakelijke evenementen of feesten
  • Watersporten: het resort biedt activiteiten zoals snorkelen, vissen, surfen en paddleboarding
  • Golfbanen: de Palma Real Golf Course en Marina Ixtapa Golf Course zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het resort


Het Onderkoning Zihuatanejo Resort biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie-ervaring in Mexico.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...