De Hawaiiaanse goden glimlachen op je in het Koa Kea Hotel

Stel je een klein, verfijnd hotel uit Hawaï voor, direct aan het strand, waar spectaculaire zonsondergangen, geweldige voorzieningen en service u al uw zorgen doen vergeten. Het hele plaatje wordt nog beter met de geur van tropische bloemen in het Koa Kea Hotel. De naam van deze luxe schuilplaats is geïnspireerd door de Hawaiiaanse godin van het koraal, die bekendstaat om haar bescherming. Het Koa Kea Hotel is ontworpen om een gevoel van spiritualiteit en vernieuwing uit te stralen. Het hotel heeft als doel het leven van elke gast te vullen met een optimistisch gevoel en hen te helpen ontspannen in een van de meest prachtige omgevingen die ze ooit hebben gezien. Een verblijf in dit hotel biedt u precies het optimisme dat u nodig heeft in het leven.

Het hotel heeft 121 prachtige kamers en suites, elk met een elegant vleugje moderne en luxe Hawaïaanse stijl. Gasten kunnen genieten van een romantisch diner bij kaarslicht op hun eigen kamer. De kamers zijn verdeeld in vier categorieën en bieden allemaal uitzicht op de tuin of een adembenemend uitzicht op de oceaan. Het Koa Kea Hotel weet hoe ze gasten moeten betoveren. De lijst met activiteiten die hier worden aangeboden lijkt eindeloos; gasten kunnen genieten van een verfrissende duik in het mooie buitenzwembad van het hotel, of ontspannen in de spa- en wellnessfaciliteiten na een lange dag sightseeing.

Het Koa Kea Hotel biedt veel meer dan alleen een mooie kamer en ontspannende faciliteiten. Gasten kunnen deelnemen aan tal van activiteiten, zoals het verkennen van het eiland per fiets, een rondleiding langs de kust, het maken van een helikoptervlucht, of het huren van een boot om de oceaan te verkennen. Als u geïnteresseerd bent in cultuur, kunt u deelnemen aan een traditionele Hawaïaanse ceremonie, een hula-les volgen of een tour door het nabijgelegen Koloa Heritage Trail maken.

Het Koa Kea Hotel staat bekend om zijn uitstekende service en voorzieningen. Het hotel beschikt over een eigen restaurant, het Red Salt, dat een menu biedt met heerlijke, lokale gerechten. Het restaurant is gelegen aan het strand, wat het dineren hier nog specialer maakt. Het hotel heeft ook een fitnesscentrum, een businesscentrum en een conciërgeservice die u kan helpen met het plannen van uw activiteiten en excursies.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige vakantie, biedt het Koa Kea Hotel tal van mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving. Gasten kunnen bijvoorbeeld genieten van yogalessen aan het strand, meditatie of massages in de spa. Daarnaast biedt het hotel ook kooklessen aan voor degenen die willen leren hoe ze authentieke Hawaïaanse gerechten kunnen bereiden.

Het hotel ligt op loopafstand van Poipu Beach, dat vaak wordt beschouwd als een van de beste stranden van Hawaï. Het strand biedt geweldige snorkelmogelijkheden, waar gasten de kans krijgen om kleurrijke vissen, schildpadden en zelfs zeehonden te spotten. Ook zijn er tal van andere activiteiten te doen, zoals surfen, kajakken en paddleboarding.

Het Koa Kea Hotel biedt een uitstekende service, die zowel door reizigers als door professionals wordt geprezen. Het hotel heeft bijvoorbeeld de Travel + Leisure'sWorld'sBest Awards gewonnen voor 'Best Hawaii Resort Hotel' en 'Best Resort Hotel in the Continental U.S.'. Ook heeft het hotel de Trip Advisor's'Certificate of Excellence' ontvangen vanwege de uitstekende beoordelingen van de gasten.

Het Koa Kea Hotel heeft ook verschillende kamers en faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Het hotel beschikt over een grote vergaderzaal die plaats biedt aan maximaal 80 personen, met moderne audiovisuele apparatuur en een eigen terras met uitzicht op de oceaan. Het hotel kan ook zorgen voor catering en andere diensten om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat het Koa Kea Hotel zich inzet voor duurzaam toerisme. Het hotel werkt samen met lokale gemeenschappen om duurzame praktijken te bevorderen en milieubewustzijn te stimuleren. Zo worden er bijvoorbeeld alleen duurzame materialen gebruikt in de bouw en inrichting van het hotel, worden afval en energie-efficiëntie beheerd en ondersteunt het hotel de bescherming van bedreigde diersoorten in de omgeving.

Het Koa Kea Hotel biedt niet alleen luxueuze accommodatie en faciliteiten, maar ook de belofte van verantwoord toerisme. Dit maakt het hotel een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzame vakantie-ervaring zonder concessies te doen aan comfort of service.

Het Koa Kea Hotel een droomlocatie voor een vakantie op Hawaï, waar gasten kunnen genieten van de prachtige stranden, de Hawaiiaanse cultuur en de spectaculaire zonsondergangen. Het hotel biedt voor elk wat wils, of u nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of zakelijke bijeenkomsten. De uitstekende service, faciliteiten en de belofte van verantwoord toerisme maken het Koa Kea Hotel een perfecte keuze voor uw volgende reis naar Hawaï.

 

Bars en Restaurants:

  • Red Salt - Dit restaurant biedt een verfijnde, maar toch ontspannen sfeer en serveert heerlijke gerechten met lokale ingrediënten. U kunt genieten van uw maaltijd met uitzicht op de oceaan en de zonsondergang.
  • Pool Bar - Gelegen bij het zwembad, biedt deze bar een verscheidenheid aan cocktails, bieren en wijnen, evenals lichte hapjes om van te genieten terwijl u ontspant in de zon.
  • In-Room Dining - Voor gasten die willen genieten van een rustig diner op hun kamer, biedt het Koa Kea Hotel in-room dining met een menu samengesteld door de chef-kok van Red Salt.


Faciliteiten:

  • Spa at Ko'a Kea - Deze spa biedt een scala aan behandelingen en diensten, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen, allemaal gericht op het bevorderen van ontspanning en vernieuwing.
  • Fitnesscentrum - Het fitnesscentrum van het hotel is uitgerust met moderne apparatuur en biedt een scala aan fitnesslessen en personal trainingssessies.
  • Zwembad - Het hotel beschikt over een buitenzwembad met ligstoelen en parasols, evenals een bubbelbad.
  • Strand - Het Koa Kea Hotel ligt direct aan het strand, waar gasten kunnen genieten van activiteiten zoals snorkelen en paddleboarding.


Activiteiten:

  • Yogalessen - Gasten kunnen yogalessen volgen aan het strand, met uitzicht op de oceaan en het geluid van de golven op de achtergrond.
  • Culturele activiteiten - Het hotel biedt traditionele Hawaïaanse activiteiten zoals lei-making workshops en hula-danslessen.
  • Watersporten - Gasten kunnen verschillende watersporten beoefenen, zoals surfen, kajakken en paddleboarding, direct vanaf het strand.
  • Excursies - Het hotel kan verschillende excursies organiseren, zoals helikoptervluchten, fietstochten en boottochten om de omgeving te verkennen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...