JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea opent langs de prachtige oase aan het water van Turkije

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy'sportfolio van 30 buitengewone hotelmerken, heeft de opening aangekondigd van JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea. Het nieuwe luxe hotel wordt omgeven door de rustige Zee van Marmara en biedt gasten een transformatief en verheven verblijf om lichaam, geest en ziel te voeden in de serene wijk Atakoy in Istanbul.

JW Marriott combineert een erfenis van buitengewone gastvrijheid met een verfrissende toewijding aan mindfulness en welzijn die zo diep resoneert met de hedendaagse wereldreiziger, zegt Bruce Rohr, Global Brand Leader, JW Marriott.

JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea belichaamt deze holistische benadering van de gastervaring van de JW Garden waar biologische kruiden worden geoogst voor gebruik door het culinaire team, tot de robuuste fitness- en wellnesslessen en het introspectieve, opzettelijke ontwerp. We weten dat deze principes de perfecte aanvulling zullen zijn op deze adembenemende locatie.

De esthetiek van het hotel is gestyled door de in Londen gevestigde firma KCA International en is geïnspireerd op de levendige texturen van Turkije en combineert deze met de serene gevoeligheid van het merk JW Marriott.De lobby heeft een unieke kunstinstallatie met vliegende tapijten die een eerbetoon is aan traditionele Turkse ambachten met een eigentijdse twist. De kenmerkende op maat gemaakte verlichting van de kunstenaar Khuan Chew, die in het hele hotel te vinden is, toont een moderne interpretatie van de Turkse cultuur. Van rustige zwembaden in de lobby tot weggestopte tuinruimtes, om elke hoek wacht de mogelijkheid voor gasten om te ontsnappen in een moment van kalme reflectie.

Met adembenemende uitzichten en opwindende activiteiten voor reisliefhebbers, is JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea ideaal voor gasten die willen genieten van betekenisvolle momenten tijdens het verkennen van deze historische bestemming, zegt Candice D'Cruz, Vice President - Luxury Brands, Europe, Middle East and Africa, Marriott International.

Zoals bij alle JW Marriott-hotels, aandacht en verbinding met place ar Het is doordacht verweven in het op de natuur gerichte ontwerp van het hotel, evenals in de holistische programmering en het wellnessaanbod van het hotel.

De 204 kamers en suites van het hotel zijn zorgvuldig gelegen op 17 verdiepingen en zijn even ruim als luxueus. De meeste hebben een balkon met uitzicht op de Zee van Marmara en de skyline van Istanbul, en ze hebben allemaal een marmeren badkamer met een groot ligbad, een regendouche, een flatscreen-tv en een apart werk- en woongedeelte. Slimme verlichting wiegt gasten 'snachts in slaap of wekt ze''sochtends zachtjes. De suites van het hotel bieden ruime, moderne woonkamers en speciale keukens.

De Signature en Presidential suites beschikken over jacuzzi'sop het terras en BOSE®-muzieksystemen in de woonkamer. De presidentiële suite beschikt ook over een eigen fitnessruimte en een extra overdekte jacuzzi met een adembenemend uitzicht op de Zee van Marmara. Alle executive kamergasten, evenals Marriott Bonvoy® Platinum-, Titanium- en Ambassador Elite-leden, hebben toegang tot de exclusieve Executive Lounge, waar 'sochtends een gratis ontbijt en de hele dag door een selectie cocktails, snacks en desserts wordt aangeboden. JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea biedt een groot aantal culinaire opties, waardoor gasten en bewoners de kans krijgen om zinvolle verbindingen te creëren tijdens onvergetelijke eetervaringen. Ceres is de hele dag geopend en serveert mediterrane, Midden-Oosterse, Zuidoost-Aziatische en fusiongerechten, met zeevruchten die een afspiegeling zijn van de locatie aan het water van het hotel. Van uitbundige zondagsbrunches tot leuke activiteiten om de jongere gasten bezig te houden, de gezinsvriendelijke bestemming heeft ook een steenoven als middelpunt voor het bakken van vers brood en verrukkelijke pizza s.

Het buitenterras biedt live kookstations en open keukens. Gasten kunnen genieten van een schilderachtig uitzicht op de Zee van Marmara terwijl ze genieten van afternoontea en verfrissende cocktails naast zoete en hartige hapjes in The Pearl. De Vitola Lounge biedt een chique ambiance, sigaren, lichte gerechten en samengestelde cocktails, terwijl de Spa Lounge de perfecte ontsnapping overdag biedt. Dit ontspannende eetcafé toont luchtige tinten en warme zon, wordt aangevuld met een overvloed aan weelderig groen en biedt een menu met verse sappen en gezonde snacks. Sail Bar ligt rond het overloopzwembad van het hotel en biedt heerlijke hapjes en cocktails, begeleid door livemuziek en de mediterrane bries. Na het succes van zijn restaurants in Las Vegas, Parijs, Dubai en Londen, zal de gevierde met een Michelin-ster bekroonde chef-kok Akira Back in juni zijn innovatieve Japanse keuken in Turkije introduceren in het JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea.

Het hotel presenteert een programma van boer tot bord verankerd door JW Garden, een op maat gemaakte biologische en kruidenbotanische tuin, met tomaten, munt, peterselie, rucola, rozemarijn, olijven, lokale groenten en meer. Deze vers geteelde producten worden overal in de eetgelegenheden van het hotel gebruikt. Elk aspect van het JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea is ontworpen met het welzijn van de gasten in gedachten. Serene Ruimtes voor stille reflectie zijn verborgen in een natuurlijke omgeving en zijn ontworpen om bedachtzaam, mediteren te bevorderen atieve ervaringen, aangezien deze afgelegen locaties gasten aanmoedigen om zich te aarden en van het moment te genieten.

Wie op zoek is naar een unieke sfeer om lichaam en geest te voeden, kan genieten van een reeks kenmerkende behandelingen in de elegant ontworpen La Vallée SPA, een vlaggenschiplocatie voor de prestigieuze Zwitserse schoonheidslijn in Turkije. De serene oase nodigt bezoekers uit om acht behandelkamers, een exclusieve vip-behandelkamer, privé jacuzzi en welzijnsarrangementen te ervaren. Het hotel beschikt ook over overloopzwembaden binnen en buiten, een kinderbad en moderne Turkse hamams. Het ultramoderne La Vallee Fitness- en Wellnesscentrum van het hotel beschikt over apparatuur van Technogym, en het programma omvat yogasessies, ademtraining en een verscheidenheid aan fitnesslessen, waaronder spinning op het buitenterras. Gasten van alle leeftijden zullen genieten van gezinsvriendelijke ervaringen, zoals zeillessen, luxe excursies en wandeltochten.

Met zijn spectaculaire locatie en prachtig uitzicht op zee, biedt het hotel een spectaculaire setting voor het houden van zakelijke gelegenheden, weelderige bruiloften of sociale evenementen. Gecertificeerde evenementenplanners staan ​​klaar om te helpen bij de uitvoering van evenementen, met meer dan 23.000 vierkante meter aan evenementenruimte, acht vergaderruimten, hoogwaardige visuele faciliteiten, een balzaal voor 600 personen met een externe ingang en bruidskamer en een 24-uurs businesscentrum . Er zijn tal van cateringmogelijkheden voor evenementen, variërend van lichte versnaperingen tot volledige banketmenu s.

Bruiloften in het JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea omvatten de elegante balzaal met een schilderachtige achtergrond van de Zee van Marmara - de enige balzaal in Istanbul met toegang tot het zonneterras, een bruidssuite die verbonden is met de hoofdlocatie en de mogelijkheid om een ​​menu te laten samenstellen door gerenommeerde chef-kok Akira Terug. JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea ligt in de charmante en rustige wijk Atakoy, op slechts een klein eindje rijden van de boeiende metropool Istanbul. Het hotel is ideaal gelegen nabij de wonderbaarlijke bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Hagia Sophia, het Topkapi-paleis, de haven van Galata, het Dolmabahçe-paleis, het Taksimplein en het Istanbul Aquarium. Gasten kunnen genieten van winkeltherapie zonder het terrein te hoeven verlaten, aangezien het complex de thuisbasis is van 11 high-end boetieks, waaronder een op maat gemaakte Milimetrik, een antiekwinkel, Vakko en een designerjuwelier.

Eindeloze winkelervaringen zijn ook beschikbaar in de buurt bij A Plus, Galleria en Carousel. Het hotel ligt op 45 minuten rijden van de internationale luchthaven van Istanbul en ook dicht bij de luchthaven Istanbul Ataturk, die toegang biedt tot privéjets.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...