Exclusieve eilandafkoop in Four Seasons Bora Bora voor €2,5 Miljoen

Het Four Seasons Resort Bora Bora, een toonaangevende naam in luxueus resortverblijf, biedt een unieke kans waarbij gasten een geheel eiland kunnen afkopen voor de aanzienlijke som van €2,5 miljoen. Deze exclusieve ervaring stelt gasten in staat om de complete privacy en ongeëvenaarde service van het resort te genieten, ver weg van de onrust van de buitenwereld.

Gelegen in de idyllische setting van de Stille Oceaan, wordt Bora Bora vaak beschreven als het dichtstbijzijnde aan het paradijs op aarde. Met zijn kristalheldere turquoise wateren, weelderige groene landschappen en het adembenemende uitzicht op de Otemanu-berg, is het eiland de perfecte locatie voor een exclusieve uitstap.

De luxueuze eilandafkoop omvat alles wat het Four Seasons Resort Bora Bora te bieden heeft. Niet alleen krijgen gasten toegang tot alle 100 overwater bungalow suites en zeven strandvilla's, maar zij zullen ook een hoogstaande persoonlijke service ervaren met aandacht voor elk detail. Dit aanbod is inclusief rond-de-klok zorg van een toegewijd team, bestaande uit chefs, spa therapeuten, conciërges en activiteitencoördinatoren, die allemaal klaar staan om een op maat gemaakte ervaring te verzorgen die geen wensen onbevredigd laat.

Om de ervaring nog verder te verrijken, biedt het pakket ook exclusieve activiteiten aan zoals privé-snorkel expedities, sunset cruises, yogasessies bij zonsopgang, en traditionele Polynesische dansvoorstellingen. Tevens kunnen gasten genieten van ongelimiteerde spa-behandelingen en gastronomische diners die worden gehouden op verschillende iconische locaties binnen het resort. Voor de fijnproever is er ook een mogelijkheid om deel te nemen aan kooklessen die gegeven worden door de talentvolle chefs van het resort.

De eilandafkoop gaat gepaard met een retourvlucht per privéjet vanuit Los Angeles naar Bora Bora, wat een vlekkeloze reiservaring garandeert, beginnend op het moment dat gasten hun huis verlaten. Eenmaal aangekomen op Bora Bora, worden gasten verwelkomd met een ceremoniële Polynesische ontvangst en worden ze naar hun luxe accommodaties geleid.

Four Seasons Resort Bora Bora is niet alleen bereid om tegemoet te komen aan individuele verzoeken, maar ze nodigen gasten ook uit om hun eigen draai aan deze exclusieve ervaring te geven. Of het nu gaat om het organiseren van een persoonlijk evenement, zoals een bruiloft of familiehereniging, of om simpelweg het resort om te toveren tot een privétoevluchtsoord; mogelijkheden om deze once-in-a-lifetime ervaring te personaliseren zijn eindeloos.

Deze vrijgevigheid strekt zich ook uit tot maatschappelijke betrokkenheid, waarbij een percentage van de kosten gedoneerd wordt aan lokale gemeenschapsprojecten en milieu-initiatieven ter ondersteuning van de natuurlijke schoonheid en cultuur van Bora Bora.

De €2,5 miljoen kostende eilandafkoop is een testament aan de uitzonderlijke klasse en exclusiviteit die het Four Seasons merk belichaamt. Het is een ongekende mogelijkheid voor diegenen die op zoek zijn naar de definitie van luxe, privacy, en service op een niveau dat niet gemakkelijk te overtreffen is.

Binnen de muren van Four Seasons Resort Bora Bora kunnen gasten zich overgeven aan een staat van ultieme sereniteit. Elke bungalow suite en villa is ontworpen met oog voor Polynesische tradities gecombineerd met moderne luxe, wat resulteert in een rustige en elegante sfeer. Vanuit de overwater bungalows kunnen gasten genieten van directe toegang tot de lagune en 'savonds adembenemende zonsondergangen bewonderen.

Gasten van het resort hebben ook de optie om zich op culinair gebied te laten verwennen. De vier restaurants van het resort bieden een scala aan internationale gerechten, waarbij in het bijzonder de lokale zeevruchten en exotische vruchten in het oog springen. Naast het dineren in de restaurants kunnen gasten ook kiezen voor romantische diners op afgelegen stranden of een gezellige barbecue onder de sterren.

Activiteiten binnen het resort zijn eindeloos. Van snorkelen in de rijke koraalriffen tot paddleboarden, kajakken en zelfs diepzeevissen—er is altijd iets nieuws te ontdekken. Verder kunnen gasten deelnemen aan culturele workshops waaronder het leren maken van lei (bloemenkransen), Polynesische danslessen of het verkennen van de eilandtradities met lokale gidsen.

Voor gezinnen biedt het resort een 'Kids For All Seasons'-programma, waarin kinderen kunnen deelnemen aan educatieve en leuke activiteiten, terwijl ouders genieten van wat welverdiende tijd voor zichzelf. Met kinderopvang en speciaal ontworpen kinderprogramma'sis er voor elke generatie wat wils.

Wanneer gasten willen ontspannen en tot zichzelf willen komen, biedt het resort een uitgebreid wellnessprogramma. De bekroonde spa bevindt zich temidden van tropische tuinen en biedt behandelingen die gebruikmaken van lokale ingrediënten en geneeswijzen, waarmee men het lichaam, de geest en de ziel vernieuwt.

Dit luxueuze toevluchtsoord is meer dan een vakantiebestemming; het is een plek waar herinneringen worden gemaakt die een leven lang koesteren blijven—een echt once-in-a-lifetime avontuur. Het Four Seasons Resort Bora Bora nodigt iedereen uit die de middelen en de wens heeft om zichzelf onder te dompelen in opperste luxe, ongekende privacy en een persoonlijke ervaring die niets anders dan uitzonderlijk is.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...