Het prachtige Alila Diwa Goa resort in India

In het hart van het majestueuze India, genesteld tussen de smaragdgroene palmbomen en de weelderige rijstvelden die zich uitstrekken tot aan de Arabische Zee, ligt een verborgen juweel dat wacht om ontdekt te worden. Alila Diwa Goa, een luxe resort dat een unieke mix van hedendaagse architectuur en lokale cultuur biedt, is een serene toevluchtsoord dat trouw blijft aan zijn bestemming.

Gelegen op slechts 20 minuten van de internationale luchthaven van Goa Dabolim, biedt Alila Diwa Goa een ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. Het resort is een oase van rust, omgeven door de rustgevende geluiden van de natuur en de rustgevende uitzichten op de omliggende landschappen.

Bij Alila Diwa Goa draait alles om ruimte en privacy. Het resort beschikt over 118 kamers en suites, allemaal ontworpen met het oog op luxe en comfort. Elke kamer heeft een privéterras of balkon met uitzicht op het zwembad, de tuin of de rijstvelden, waardoor gasten kunnen genieten van de adembenemende natuurlijke omgeving.

De kamers variëren in grootte van 44 vierkante meter tot 88 vierkante meter, met opties voor zowel individuele reizigers als gezinnen. Of u nu kiest voor de Terrace Room, de Loft Room, de Family Terrace Room, de Alila Suite of de Family Suite, u kunt er zeker van zijn dat u wordt ondergedompeld in een wereld van comfort en luxe.

Bij Alila Diwa Goa gaat het echter niet alleen om de accommodaties. Het resort biedt een scala aan ervaringen die zijn ontworpen om gasten een authentieke smaak van de lokale cultuur te geven. Van begeleide yogatherapie in de ruime yogastudio van het resort, tot culinaire masterclasses in het Spice Studio, dat de rijke culinaire tradities van de zuidwestelijke kustregio'svan India viert, er is voor elk wat wils.

Voor de avontuurlijke gasten biedt het resort spannende activiteiten zoals de BLive E-Bike Tours, waarbij gasten de kans krijgen om de torenhoge kokospalmen en weelderige velden van het Goan platteland te verkennen op een e-bike. Voor de jongere gasten is er de Play Alila, een speciale kinderclub die een scala aan activiteiten en ervaringen biedt, ideaal voor kinderen onder de 12 jaar.

Als het op eten aankomt, stelt Alila Diwa Goa niet teleur. Het resort biedt een scala aan eetgelegenheden, elk met een unieke sfeer en menu. Van de traditionele smaken van Kerala, Karnataka en Goa in het Spice Studio, totde huisgemaakte sterke dranken van de Courtyard Bar, tot de ontspannen sfeer van The Edge Tropical Bar & Kitchen, er is een culinaire ervaring voor elke smaak. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer internationale smaak, biedt het Bistro een mix van mediterrane en Midden-Oosterse smaken, terwijl VIVO een ontspannen sfeer biedt voor de hele dag door dineren met uitzicht op het zwembad en de omliggende rijstvelden.

Alila Diwa Goa gaat echter verder dan alleen het bieden van luxe accommodaties en heerlijk eten. Het resort is ook een plek waar gasten kunnen genieten van een scala aan holistische ervaringen. Of het nu gaat om het herstellen van uw balans en vitaliteit met een yogasessie in de ruime yogastudio van het resort, of om het vieren van uw liefde met een speciaal arrangement, Alila Diwa Goa biedt een scala aan ervaringen die zijn ontworpen om te blijven hangen.

Het resort biedt ook een scala aan unieke ervaringen die zijn ontworpen om gasten de kans te geven om het onbekende en het buitengewone te ontdekken. Deze ervaringen, bekend als Alila Journeys, zijn once-in-a-lifetime avonturen die zijn ontworpen om bij u te blijven.

Alila Diwa Goa is meer dan alleen een resort. Het is een plek waar de wonderen van de natuur samenkomen met de rijkdom van de lokale cultuur om een ervaring te creëren die zowel ontzagwekkend als rustgevend is. Of u nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven, of een plek om nieuwe avonturen te beleven en nieuwe culturen te ontdekken, Alila Diwa Goa is de perfecte bestemming.

 • Kamers en Suites: Alila Diwa Goa beschikt over 118 kamers en suites, elk ontworpen met een nadruk op ruimte en privacy. De opties variëren van de Terrace Room en Loft Room van 44 vierkante meter, tot de ruimere Alila Suite en Family Suite van 88 vierkante meter. Elke kamer biedt een privéterras of balkon met uitzicht op het zwembad, de tuin of de rijstvelden.

 • Spice Studio: Dit restaurant viert de rijke culinaire tradities van de zuidwestelijke kustregio'svan India, waaronder Kerala, Karnataka en Goa. Het biedt een authentieke smaak van de lokale keuken in een elegante setting.

 • Courtyard Bar: Deze speakeasy-geïnspireerde bar is gespecialiseerd in huisgemaakte sterke dranken. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol avontuur.

 • The Edge Tropical Bar & Kitchen: Hier kunt u genieten van een cocktail in de hand, of u nu kiest voor het comfort van de airconditioning binnen of het buitenpatio langs het zwembad.

 • Bistro: Dit restaurant in de Diwa Club biedt een mix van mediterrane en Midden-Oosterse smaken. Het is een geweldige plek om te genieten van een maaltijd terwijl u uitkijkt over het zwembad.

 • VIVO: Met uitzicht op het zwembad en de omliggende rijstvelden, biedt VIVO een ontspannen sfeer voor de hele dag door dineren. Het menu is gevarieerd en biedt voor elk wat wils.

 • Yoga Studio: De ruime yogastudio van het resort is de perfecte plek om uw balans te herstellen en te revitaliseren met een begeleide yogasessie.

 • Play Alila: Deze speciale kinderclub biedt een scala aan activiteiten en ervaringen, ideaal voor kinderen onder de 12 jaar. Het is een geweldige plek voor jonge gasten om te leren en plezier te hebben.

 • BLive E-Bike Tours: Deze spannende activiteit geeft gasten de kans om de torenhoge kokospalmen en weelderige velden van het Goan platteland te verkennen op een e-bike.

 • Alila Journeys: Deze once-in-a-lifetime ervaringen zijn ontworpen om bij u te blijven. Ze bieden gasten de kans om het onbekende en het buitengewone te ontdekken.

 • Alila Masterclass: Deze culinaire masterclasses zijn een geweldige manier om de lokale keuken te leren kennen en uw kookvaardigheden te verbeteren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...