Het prachtige Alila Diwa Goa resort in India

Het Alila Diwa Goa ligt te midden van weelderige rijstvelden direct naast de Arabische Zee en biedt een unieke resortervaring naar Gonsua Beach in Majorda, India, op slechts 20 minuten van de internationale luchthaven Goa Dabolim. Het 5-sterren resort heeft 153 kamers en suites die hemel van ruimte, comfort en sereniteit bieden, allemaal ingericht met pure, warme verfijning, waardoor iedereen zich geweldig zou voelen. Het resort ziet eruit als een toevluchtsoord van hedendaagse elegantie, het combineren van Goan-architectuur met rijke culturele tradities - hoge hellende daken, koele veranda's, rustige binnenplaatsen, open zijwanden en koperen lantaarns die"s nachts een zachte magische gloed geven - biedt u een buitengewone ervaring in deze luxe plek. De nieuwe Diwa Club is een enclave van exclusiviteit, met een eigen zwembad met een buitenjacuzzi en een hot tub.
Gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de rijstvelden in Zuid-Goa, een ontspannende lichaamsmassage in Spa Alila, of wat rustige tijd doorbrengen in de bibliotheek. Het restaurant VIVO is 24 uur per dag geopend en serveert Indiase en internationale gerechten uit de buitenkeuken. De Spice Studio in de openlucht biedt exotische Indiase gerechten. U kunt ook cocktails drinken en ontspannen in de mooie Edge Bar en u kunt een kleine snack nemen in Bistra.

JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...