Villa Nai 3.3 - Het nieuwe toonaangevende boetiekhotel op Kroatisch eiland Dugi Otok

Villa Nai 3.3, geopend in 2021, is uitgeroepen tot het 10e meest gewaardeerde nieuwe luxehotel van het jaar door LTI – Luxury Travel Intelligence. Gelegen op het dunbevolkte eiland Dugi Otok, biedt de retraite met acht lichte kamers een unieke en zorgvuldig ontworpen ervaring die het omliggende olijfolielandgoed tot een geheel met de natuur laat samenvloeien. Gasten kunnen deelnemen aan de oogst van olijven of genieten van een adembenemend uitzicht op de zonsondergang vanaf de vuurtoren van Veli Rat. Het hotel beschikt ook over een gastronomisch restaurant, een bar, een spa en twee zwembaden.

Villa Nai 3.3 is gebouwd door de gerenommeerde Kroatische architect Nikola Bašić en is gevestigd in een honderd jaar oude biologische olijfgaard. De faciliteiten zijn gebouwd van steen die geoogst is uit de olijfgaard en het interieur is ontworpen met designmeubels die perfect in harmonie zijn met de natuur. Het hotel beschikt over twee restaurants, Grotta 11.000 en 3.3, die niet alleen toegankelijk zijn voor gasten, maar ook voor het grote publiek. Beide restaurants serveren traditionele gerechten van het eiland, bereid met ingrediënten van lokale boerderijen en uit de Adriatische Zee.

Naast het feit dat het hotel in een adembenemende omgeving is gebouwd, biedt Villa Nai 3.3 ook een uitstekende locatie. Het is gelegen in de buurt van het dorp Žman, op slechts een paar minuten afstand van het prachtige natuurpark Telašćica en andere attracties op het eiland. Sinds de opening is het hotel populair bij toeristen die door het gebied zeilen.

De top 10 lijst van hotels voor 2021, opgesteld door LTI – Luxury Travel Intelligence, bestaat momenteel uit Villa Nai 3.3 op de tiende plaats, gevolgd door andere luxe hotels zoals Patina, Borgo Santandrea, The Woodward, Kisawa Sanctuary, Mandarin Oriental Ritz, Cheval Blanc, Beaverbrook Town House, Airelles Chateau de Versaille en The Bulgari.

Daarnaast is er ook een spa met twee zwembaden, waaronder een overloopzwembad, die allebei uitkijken over de olijfgaard. Gasten kunnen zich ook vermaken met activiteiten zoals kajakken en fietsen op het eiland, en het personeel kan ook helpen bij het organiseren van boottochten en excursies naar nabijgelegen attracties zoals het nationaal park Kornati.

Villa Nai 3.3 is een milieuvriendelijk hotel en maakt gebruik van zonnepanelen en regenwateropvangsystemen voor hun watervoorziening. Het hotel heeft ook een olijfoliemolen op het terrein waar gasten kunnen zien hoe olijfolie wordt geproduceerd en zelfs kunnen deelnemen aan het oogsten van olijven.

Het hotel biedt ook een unieke ervaring aan voor gasten die willen verblijven in een authentieke vuurtoren. Gasten kunnen genieten van een overnachting in de vuurtoren van Veli Rat, die dateert uit 1849 en zich op slechts een paar kilometer afstand bevindt.

Villa Nai 3.3 is een unieke bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een combinatie van luxe, natuur en duurzaamheid. Het hotel heeft al vele positieve recensies ontvangen en blijft zich verder ontwikkelen om een onvergetelijke ervaring voor hun gasten te bieden.

  • Grotta 11.000: Dit restaurant serveert traditionele gerechten uit de regio Dalmatië, bereid met lokale ingrediënten van boerderijen en uit de Adriatische Zee.
  • 3.3: Dit restaurant biedt een modernere, gastronomische ervaring en gebruikt ook lokale ingrediënten.
  • Bar: Er is een bar op het terrein waar gasten kunnen genieten van een drankje en het uitzicht op de olijfgaard en de omliggende heuvels.
  • Spa: De spa biedt verschillende behandelingen en massages om gasten te helpen ontspannen en zichzelf te verwennen.
  • Zwembaden: Er zijn twee zwembaden op het terrein, perfect om af te koelen tijdens de warmere dagen.
  • Accommodatie: Villa Nai 3.3 heeft in totaal acht luxe kamers, elk ingericht met designmeubilair en uitgerust met moderne voorzieningen.

 

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...